Ekodoğa Bambu Çit Kamış Çit Hasır Çit 1,5x4,5 Metre Eni 1,5 Metre Uzunluk 4,5 Metre

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ekodoğa Bambu Çit Kamış Çit Hasır Çit 1,5x4,5 Metre Eni 1,5 Metre Uzunluk 4,5 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ersa hediyelik Satıcı Ünvanı: ERTUĞRUL GAZİ TAYTAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8330278175
    Bu ürün ersa hediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RULO KAMIŞ ÇİT Doğal Bambu Kamış Çit Özellikleri: Çubuk Kalınlığı 8 mm 10 mm Doğal, şık dekoratiftir. Görüntüyü ve rüzgarı %90 oranında keser. Hava sirkülasyonu sağlar. Sıcağı geçirmez. Bahçe çiti ve gölgelik olarak kullanılır. Çatı kaplama malzemesi olarak da kullanılır. İç ve dış mekanlarda dekorasyon amacıyla da kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Bambu
  • Boyut/Ebat 50 x 82
Geri Bildirim Ver

Ekodoğa 567576 1,5x4,5 Metre Eni 1,5 Metre Uzunluk 4,5 Metre Bambu Çit Kamış Çit Hasır Çit

Bambu kamış çit türleri ev ve bahçe dekorasyonun vazgeçilmez unsurları arasında yer alır. Ekodoğa 1,5 x 4,5 m bambu kamış çit, oldukça şık ve kullanışlı bir üründür. Bambu oldukça revaçta olan materyallerdendir. Ekodoğa rulo kamış çit, balkonlardan teraslara, bahçelerden havuz kenarlarına kadar pek çok alanda kullanılabilir. Dekorasyonun gözde trendleri arasında yer alan bu ürün özellikle Uzakdoğu kültürünü yansıtan estetik bir yapıya sahiptir. Çit ideal boyutları sayesinde pek çok alana kolayca uyum sağlayabilir. Gölgelik yapmak maksadıyla bağ bahçe alanlarında da sıklıkla kullanılır. Ekodoğa rulo kamış çit, diğer dizayn aksesuarlarını tamamlamak için de tercih edilir.

  • Materyal: Bambu kamış
  • Boyut: 1,5 x 4,5 m
  • Kullanım alanı: Dekorasyon

Ekodoğa Bambu Kamış Hasır Çitin Özellikleri Neler?

Ekodoğa Bambu Kamış Hasır Çitin Özellikleri Neler?

Ekodoğa 1,5 x 4,5 m kamış hasır çit özellikle yaz mevsiminde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Fakat bambu kamış yapısı suya ve yağışa da dayanıklıdır. 1,5 x 4,5 m boyutlarında tasarlanan ürün kaliteli ham maddeler kullanılarak üretilir. Ekodoğa 1,5 x 4,5 m bambu kamış çit, gürültü ve rüzgarı %90 oranında keser. Bunun yanı sıra kullanıldığı alanlarda karanlık bir atmosfer oluşturmaz. Ürün etkili bir hava sirkülasyonu sağlar. Ekodoğa 1,5 x 4,5 m kamış hasır çit, sıcağı geçirmeme özelliğine de sahiptir. Bu nedenle yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında şık bir gölgelik oluşturmak maksadıyla kullanılır. Kullanımı oldukça kolay olan ürün ekstra bir bakım istemez. Yumuşak ve nemli bir bez ile tozunu almak yeterli olacaktır.

Ekodoğa Bambu Kamış Hasır Çit Nerelerde Kullanılır?

Ekodoğa Bambu Kamış Hasır Çit Nerelerde Kullanılır?

Ekodoğa 1,5 x 4,5 m bambu kamış çit dekorasyonda sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır. Bu yüzden kullanım alanı da oldukça geniştir. Çatı izolasyonu, estetik aksesuar yapımı, gölgelik ve paravan oluşturma ürünün kullanıldığı başlıca alanlardır. Özellikle şemsiyelerin üzerinde ve duvar kenarlarında oldukça şık bir görüntü sergiler. Ekodoğa çit, çatı süslemelerinde de rahatlıkla kullanılabilir. Alt zeminlerde halı ve kilimlerin altına serilerek kış mevsiminde soğuktan korunmayı sağlar. Ayrıca bahçe ve tarla gibi alanların estetik bir biçimde bölünmesi için çit olarak tercih edilebilir. Ekodoğa 1,5 x 4,5 m bambu kamış çit yorumları da kullanıcı memnuniyetini ortaya koyan önemli detaylardandır. Birçok tüketici ürünün kullanışlı ve estetik olduğunu ifade eder.

Ekodoğa Bambu Kamış Hasır Çit Sağlam mı?

Ekodoğa Bambu Kamış Hasır Çit Sağlam mı?

Ekodoğa 1,5 x 4,5 m bambu kamış çit dayanıklı bir yapıdadır. Ürün olumsuz hava koşullarından ve ani sıcaklık farklarından kolay kolay etkilenmez. Rulo olarak tüketiciye ulaştırılan ürün, kırılmadan rahatça taşınabilir. Çit sıcağa, neme ve soğuğa maruz kaldığında rengi değişmez. Ayrıca ürün, dayanıklı bir inşaat malzemesi olarak da kullanılabilir. Son derece hafif olduğu için mobilya sektörünün vazgeçilmez unsurları arasında yer alır. Şık ve doğal bir görünüme sahiptir. Ekodoğa 1,5 x 4,5 m bambu kamış çit aynı zamanda bütçe dostu bir dekorasyon unsuru olarak tercih edilir. Siz de hem iç hem de dış mekânlara estetik bir görünüm kazandırmak için bu çiti sipariş edebilirsiniz. Ayrıca bu çitten, şehir yaşamında faydalanabileceğiniz gibi yazlıklarda da kullanabilirsiniz. Ürünü Trendyol’un güvenilir altyapısını kullanarak dakikalar içerisinde satın alabilirsiniz.