6
Hukuk kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Ekin Yayınevi Hukuka Giriş - Kemal Gözler

500 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ekin Yayınevi Hukuka Giriş - Kemal Gözler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: No7 Kitap Satıcı Ünvanı: DANIŞ SÖNMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3483437196800000 Vergi Kimlik Numarası: 7780321253
    Bu ürün No7 Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barkod: 9786257667975 Yayın Tarihi: Haziran 2021 Baskı Sayısı: 18 Ebat: 16x24 Sayfa Sayısı: 540 Yayınevi: Ekin Basım Yayın Kapak Türü: Karton Kapaklı Dili: Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kemal Gözler
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ekin Yayınevi Hukuka Giriş Kemal Gözler 9786257667975

Hukuka giriş en önemli derslerden bir tanesidir. Sizler hukuk ile yeni tanıştığınızda bu dersin yoğunluğu ve terminolojisi hakkında en iyi şekilde ilerleyiş sağlamak isteyeceksiniz. Bu ilerleyişi sağlamanın emin yollarından bir tanesi ise doğru ders materyalini seçmekten geçiyor. İçeriği itibari ile anlaşılırlıktan uzan bir ders kitabı dersin konularının öğrenilmesini zorlaştıracaktır. Bu zor öğrenme sürecinden çıkmak için tercih etmeniz gereken bir seçenek olarak Kemal Gözler Hukuka Giriş doğru bir tercih olacaktır. Bir öğrenci olarak hukuk ile ilgili giriş aşamasında öğrenilmesi gereken tüm bilgileri rahat bir şekilde öğrenecek aynı zamanda ders geçiş sınavlarında beklentiyi karşılayacak bir sonuç ile de karşılayacaksınız. İçerisinde yer alan konuları incelediğimizde hukuka giriş dersi için hocanızın sizden beklendiği öğrenme performansını karşılamanızın mümkün olabileceğini göreceksiniz. Sınavlarda çıkabilecek soruların tamamını en iyi şekilde öğrenebilmek için bilmeniz gereken sayısız terimi öğrenebileceksiniz.

  • Güncel
  • Destekleyici
  • Faydalı

Ekin Yayınevi Hukuka Giriş Kemal Gözler Yorumları

Kemal Gözler yazmış olduğu kitap hakkında yapılan yorumlar dersin öğrenme sürecini kolay ve hızlı bir şekilde sağladığı noktasında birleşiyor. Her öğrenci kendi öğrenme düzeyine uyun olarak öğrenme sürecini desteklediğinden bahsediyor. Kemal Gözler Hukuka Giriş kitabı içeriğinde yer alan konular itibari ile oldukça özenli bir seçim yapıldığı görülmektedir. Hukuk her geçen gün güncellenen bir yapıya sahiptir. Bunun sonucunda yazılan ve öğrenme materyali olarak kullanılan içeriğinde güncel ve öğrenciyi en iyi şekilde destekleyecek şekilde hazırlanmış olması beklenecektir. Ekin Yayınevi Hukuka Giriş Kemal Gözler yorum içeriklerine baktığımızda görülecektir güncel ve tam kapsayıcı olmaktadır. Her türden öğrenme beklentisini ve hızını en iyi şekilde karşılamak üzere oluşturulmuş sayısız farklı öğrenme tekniği ile hazırlandığı görülüyor. Sizler kendi öğrenme hızınıza uygun olarak en iyi öğrenme deneyimi yaşayabilirsiniz. Bir çok kişide bu deneyimini yorumlar bölümünde rahatlıkla ifade etmiştir.

Ekin Yayınevi Hukuka Giriş Kemal Gözler İçeriği

Hukuka girişte yer alan bütün konular içerik olarak kitabın içerisinde yer almaktadır. Öğrenciler hukukun tanımından başlayan giriş kısmından itibaren tüm konuları tek tek görmektedir. Hukukun bölümleri, hukuku etkileyen diğer bilim dalları, güncel hukuk mevzuatı gibi birçok farklı konu öğrenciler için anlaşılır ve düzeyli şekilde anlatılmıştır. Kitabın içeriği kadar önemli olan başka bir konu ise satın alma sürecinde bütçeye uygun olan seçeneklerin tercih edilebilmesidir. Bununla ilgili Ekin Yayınevi Hukuka Giriş Kemal Gözler indirim zamanlarını takip etmek yapılabilecek en doğru karar olacaktır. İndirim zamanlarında daha bütçe dostu fiyatlara kitabı satın almak mümkün olacaktır. Kitabın içerisinde yer alan başlıklar giriş kısmında yer alıyor. Aynı zamanda kitabın arka kapak tasarımına baktığımızda da kitap ile ilgili önemli ölçüde içerik bilgisine sahip olabilirsiniz.

Ekin Yayınevi Hukuka Giriş Kemal Gözle Fiyatı

İçerikle birlikte sizler için sürekli dikkatle oluşturulan alışveriş ayrıntısı kitabın fiyatıdır. Kemal Gözler Hukuka Giriş fiyatı ile de herkese hitap eder. Burada Kemal Gözler Hukuka Giriş satın al tavsiyeleri sizlerin süreç içerisindeki alışveriş kararınızı etkileyecektir. Yapılan yorum içeriklerini kontrol eden değerlendiren birçok kişinin kendisi için uygun fiyatlı kitabı satın alması mümkün olacaktır. Ekin Yayınevi Hukuka Giriş Kemal Gözler kampanya zamanlarında takibi geçekleştirdiğinizde farklı seçeneklerin sizler için özenle sunulduğunu göreceksiniz.