2
Aksiyon Kamera kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

EKEN H9 Aksiyon Kamera Hd 4k Kumandasız

5.380 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EKEN H9 Aksiyon Kamera Hd 4k Kumandasız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YıldızTicaret Satıcı Ünvanı: MEHMET YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9630520584
    Bu ürün YıldızTicaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garanti süresi 2 yıldır

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük 4K
  • Renk Siyah
  • Arttırılabilir Hafıza (Hafıza Kartı Desteği) Var
  • Dahili Hoparlör Var
  • HDMI Var
  • Fotoğraf Çekimi Var
  • Hareket Algılama Yok
  • Kumanda Yok
  • Su Geçirmezlik 3 ATM
  • Türkçe Menü Var
  • USB Yok
  • Wireless Özelliği Var
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

EKEN H9 Kumandasız 329p 4K HD Aksiyon Kamera

Eken H9 HD 4K kumandasız aksiyon kamerasıyla hareket halindeyken kusursuz çekimler yapabilirsiniz. Bisiklet, sörf ya da koşu gibi ekstrem sporları yaparken rahatlıkla bunu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda günlük seyahatlerinizde ve kamp gibi outdoor aktiviteler için de ürün tercih edilebilir. Gezdiğiniz ve yaptığınız etkinlikleri vlog şeklinde çekmek mümkündür. Sık sık yola çıkan kullanıcılar için oldukça ideal bir üründür. Eken H9 HD 4K kumandasız aksiyon kamera kompakt tasarımıyla bireylerin ilgisini çeker. Hafif ve küçük olduğundan cihazı kolay bir şekilde yanınızda taşıyabilirsiniz. Kameranın kullanımı da son derece basittir. Bu ürünle keyifli deneyimlerinizi kaydedip anı olarak saklama imkânınız olur.

  • 30 metreye kadar su geçirmez özelliği mevcuttur.
  • 12 megapiksel resim çözünürlüğüne sahiptir.
  • 170 derece ultra HD ve geniş açılı balık gözü lensi vardır.

Eken H9 4K HD Kumandasız Aksiyon Kamerasının Özellikleri Nelerdir?

Eken H9 4K HD Kumandasız Aksiyon Kamerasının Özellikleri Nelerdir?

Eken H9 HD 4K kumandasız aksiyon kamera oldukça donanımlı bir cihazdır. Üründe, 170 derece ultra HD ve geniş açılı balık gözü lensi vardır. Bununla büyük bir alanı kameraya almak mümkündür. Ürünün 2.0 inç HD parlak LCD ekranından ayarları görebilirsiniz. 12 megapiksel resim çözünürlüğüne sahip kamerada oldukça net ve parlak görüntüler yakalanabilir. Cihazla, 4K 2160p ve 2.7K 1440p ultra HD kalitede video kaydı yapabilirsiniz. Siz hareket hâlindeyken makine, bulanık olmayan kareler çeker. Ürünün, 32 GB harici hafıza kart desteği mevcuttur. Böylelikle kullanıcılar, cihazın içinde anılarını biriktirebilir. Eken H9 HD 4K kumandasız aksiyon kamerasının HDMI kablosuyla çektiğiniz videoları, televizyona ya da bilgisayara aktarabilirsiniz. Eken H9 HD 4K aksiyon kamerada dâhili hoparlör vardır. Kayda aldığınız görüntüleri izlerken sesleri duymak mümkün olur.

Eken H9 4K HD Kumandasız Aksiyon Kamerası Kullanışlı mıdır?

Eken H9 4K HD Kumandasız Aksiyon Kamerası Kullanışlı mıdır?

Eken H9 HD 4K kumandasız aksiyon kamera oldukça kullanışlıdır. Ürün, 30 metreye kadar su geçirmez. Bu özellik sayesinde cihazı suyun altında kullanmak mümkün olur. Dalış yapan bireyler için oldukça kullanışlı bir makinedir. Sörf yaparken sıçrayan deniz suyu cihaza zarar vermez. Eken H9 HD 4K kumandasız aksiyon kamerasında seri fotoğraf çekimi modu mevcuttur. Bundan yararlanarak tek seferde birden fazla kare yakalamak mümkün olur. Sosyal medya hesaplarınızda en düzgün olanı paylaşabilirsiniz. Cihazda otomatik zaman ayarlı fotoğraf çekimi özelliği vardır. Ellerinizi kullanmadan anı ölümsüzleştirmek isterseniz bu nitelikten faydalanabilirsiniz. Takla atarken ya da havada akrobatik hareketler yaparken cihaz baş aşağı video ve fotoğraf çekimi özelliğini kullanır. Eken 4K H9 kamerası time lapse çekim moduna sahiptir. Bu modda binlerce kareyi çekip zaman sıkıştırmalı videolar elde edebilirsiniz.

Eken H9 4K HD Kumandasız Aksiyon Kamerası Kaliteli midir?

Eken H9 HD 4K kumandasız aksiyon kamera son derece kalitelidir. Ürün, uzun ömürlü ve şarj edilebilir bataryaya sahiptir. Cihazı gün içinde saatlerce aktif olarak kullanmak mümkündür. Hareket hâlindeyken net görüntüler ve sesler yakalanabilir. Kamerasından hoparlörüne kadar oldukça nitelikli malzemeler kullanılır. Gelişmiş teknolojiye sahip küçük aletin 20 adet aksesuarı vardır. En uygun parçaları kullanıp kusursuz görüntüler çekebilirsiniz. İşinizi kolaylaştıran aksesuarlar son derece kaliteli ve kullanışlıdır. Bunlar kolay kolay hasar almaz ya da bozulmaz. Kameranın ekranı ve lensi darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Eken H9 HD 4K kumandasız aksiyon kamerasında Türkçe dâhil olmak üzere 16 farklı dil desteği mevcuttur. Dilediğiniz dilde ürünü kullanarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Cihazın Wi-Fi desteğinden yararlanabilirsiniz. Telefonla kamera arasında yerel bir bağlantı oluşturmak mümkün olur. Elektronik eşyaları eşleştirip anında çektiğiniz fotoğraf ve videoları telefona atabilirsiniz. Sağlam ve kullanışlı bir dış çekim cihazı arayanlar bu cihazı Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilir. Kullanıcıların Eken H9 HD 4K kumandasız aksiyon kamera yorumlarını okuyabilirsiniz.