Eisenn Alman Teknoloji Helper Series 58 V 8 Ah X-torq Blue Çift Akülü Vidalama Matkap Usta Set Hediye

789 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Eisenn Alman Teknoloji Helper Series 58 V 8 Ah X-torq Blue Çift Akülü Vidalama Matkap Usta Set Hediye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: özyurt ithalat Satıcı Ünvanı: ÖZYURT İTHALAT VE İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0708065449300001 Vergi Kimlik Numarası: 7080654493
    Bu ürün özyurt ithalat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -darbeli 48 v maksımum süper güç. -ayarlanabilir vitesli çift şanzıman. -diş sıyırmalarına karşı auto-Tork sytem. -10 mm madeın usa jacobs mandren. -super zenon led ışık sayesinde karanlık ortamlarda da çalışabilme. -ultra kaliteli gerçek kauçuktan imal edilmiş kavramayı kolaylaştıran dipçik. -saatler boyunca çalışmaya olanak sağlayan samsungla güçlendirilmiş batarya. -darbelere dayanıklı bmc plastik taşıma çantası. Ürün paket içeriği: 27 parça lokma delme ve vidalama seti. 1 adet eisenn marka akülü vidalama. 1 adet akü şarj cihazı. 2 adet batarya. 1 adet ağır hizmet tipi taşıma çantası. Avantajlar. Daha uzun süre dayanır. Daha uzun süre çalışır.. Ec motor teknolojisi sayesinde daha uzun kullanım ömrü. Eisenn darbeli çift akülü vidalama. Eisenn darbeli, çift bataryalı akülü vidalama. Bir zamanlar, vidalamalar tipik olarak üst seviye markalar için eşsiz bir teknoljiydi. Büyük üreticilerin hepsinde benzer teknolojiler bulunmakatdır. Bu markalarda en iyi ve üst model ürünlerin hepsi ec motor teknolojisine sahiptir. Maliyetler düştüğü ve üretim süreçleri geliştikçe, ec modeller daha yaygın hale geldi. Ancak diğer markalara ec modeller için neredeyse bir servet ödemek zorunda kalırsınız. 2020 yılı üretimi olan ilk eisenn akülü vidalama, basit bir voltaj güncellemesinin ötesine geçen güncellenmiş bir model sundu, fırçasız motor teknolojisini ekledi. Yeni eisenn 2 vidalama, sadece birkaç yıl önceki 48 v modelinden tam 4inç daha kısadır (neredeyse% 15 daha kompakt). Ayrıca 165 inç lb'lik ek bir torka sahiptir (kabaca% 25 daha fazla sürüş gücü sağlar). Piyasadaki rakiplerine göre, bu özelliklerde bir makine alınmak istendiğinde neredeyse 300 dolarlık bir bütçe ayırmak gerekiyor. Oysa birebir karşılaştırma yapıldığında eisenn dan daha fazla güç üretemediğini görüyoruz. Testlerimizde gördüğümüz gibi eisenn hem paranızın hemde gücünüzün karşılığı. Eisenn darbeli , çift bataryalı akülü vidalama. Eisenn darbeli , çift bataryalı akülü vidalama 550 ila 3200 rpm'de çalışan iki moda sahiptir. Tek bir 5ah batarya ile (kitle birlikte verilen şarj cihazıyla birlikte verilenler) olağanüstü bir performans sunuyor. Sete dahil olan süper hızlı şarj cihazı, aküyü yaklaşık 45 dakika içinde şarj edecektir. Bu sektördeki en hızlı şarj sürelerinden biridir. Garanti süresi : 2 yıl.

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Matkap Türü Darbesiz
  • Akü Kapasitesi 6.0 Ah ve üstü
  • Akü Volt 72 Volt
  • Akü Sayısı Çift akü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver