Eis Yayınları Eis 11 Sınıf Matematik Ders Anlatım Föyü 2021

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
310 TL300 TL

Ürün Bilgileri

Eis Yayınları Eis 11 Sınıf Matematik Ders Anlatım Föyü 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: zeddeco Satıcı Ünvanı: NİGAR KAÇMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4860287868
    Bu ürün zeddeco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eis 11 Sınıf Matematik Ders Anlatım Föyü 2021

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Eis Yayınları 11. Sınıf Matematik Ders Anlatım Föyü 2021

Lise dönemi müfredatı, oldukça kapsamlıdır. Özellikle matematik konularının çeşitliliği dikkat çeker. Eis Yayınları 11. sınıf matematik ders anlatım föyü 2021, kapsamlı içeriği ve anlaşılabilir konu anlatımlarıyla ön plana çıkar. Farklı ünitelerin konu anlatımlarının yanı sıra sorularla da öğrenimin pekiştirilmesini sağlar. Akıllı tahtaya uyumlu olması sayesinde derslerde pratik olarak kullanılır. Böylece teknoloji ile iç içe bir öğrenim fırsatı sağlanır. Eis Yayınları 11. sınıf matematik ders anlatım föyü, koparılabilir yaprakları sayesinde soru çözümlerinde kolaylık sağlar. Kapsamlı sorularla öğrenimin pekiştirilmesine olanak tanır. Cevap anahtarı da bulunan testler oldukça akılda kalıcı soruları öğrencilere gösterir. Soruların çeşitliliği sayesinde efektif bir çalışma sağlanmış olunur. Kapsamlı anlatımlar ile matematik konularının pekiştirilmesinin kolaylaşmasına olanak tanır.

  • Akıllı tahtayla uyumlu sunumlar
  • Koparılabilir yaprak test
  • Geniş kapsamlı konu anlatımı

Avantajlı Eis Yayınları Matematik Ders Anlatım Föyü Fiyatı

Avantajlı Eis Yayınları Matematik Ders Anlatım Föyü Fiyatı

Matematik konuları lise müfredatının önemli parçalarıdır. Genellikle pekiştirmeye sıklıkla ihtiyaç duyulan konular müfredatta bulunur. Ders anlatımının yanı sıra soru çözümleri ile öğrenciye destek sunulması gerekir. Çeşitli kapsamlara sahip ders materyalleri öğrencilere sunulur. Bu gibi materyallerin fiyatları oldukça çeşitlidir. Anlatım kapsamından soru çeşitliliğine, pek çok etken fiyatların belirlenmesinde rol oynar. Eis Yayınları 11. sınıf matematik ders anlatım föyü 2021 fiyatı, ürünün kapsamı göz önüne alınarak belirlenir. Avantajlı fiyatlarla öğrencilere ve velilere sunulur. Farklı konular için oldukça çeşitli bir soru havuzu da sunarak eğitimcilerin beğenisini toplar. Eis Yayınları ders anlatım föyü sunduğu açıklayıcı ve detaylı anlatım ile ön plana çıkar. Bu detaylı anlatımı soru tipleriyle öğrenciye aktarır. Böylece etkili bir pratik yapılmasına olanak sağlar. Bu gibi pek çok kapsamlı ders materyallerine kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Kaliteli Eis Yayınları Matematik Ders Anlatım Föyü Yorumları

Kaliteli Eis Yayınları Matematik Ders Anlatım Föyü Yorumları

Ders materyalleri, öğrenimi desteklemek üzere üretilir. Farklı konuların anlaşılması ve pekiştirilmesi için gereklidir. Bu gibi materyallerin soru çeşitliliği barındırması oldukça önemlidir. Eğitimde sıklıkla tercih edilen materyaller arasında soru çeşitliliği fazla olanlar ön plana çıkar. Eis Yayınları 11. sınıf matematik ders anlatım föyü 2021 yorumları, ürünün kalitesini ve kapsamını gözler önüne serer. Akıllı tahtayla uyumlu sunumları sayesinde beğeni toplar. Sınıflarda rahatlıkla kullanılabilen kullanışlı bir ders materyali olarak ön plana çıkar. Öğrencilerin ihtiyaç duyduğu konu pekiştirme gibi çalışmalar için uygundur. Koparılabilen yaprak testleri sayesinde pratik bir kullanım da sunar. Çeşitli soru tiplerini öğrencilere göstererek öğrenimin kolaylaşmasını sağlar. Bu pratikler sayesinde konuların anlaşılması kolaylaşır. Eğitimde kullanışlı bir materyal olarak öne çıkar. Siz de bu gibi eğitim materyallerini inceleyerek ihtiyacınız olanı seçebilirsiniz.

Güvenilir Eis Yayınları Ders Föyü Satın Alma İşlemi

Güvenilir Eis Yayınları Ders Föyü Satın Alma İşlemi

Lise öğreniminde konuların pekiştirilmesi için çeşitli ders materyallerinden faydalanılır. Bu gibi materyaller arasından kaliteli olanları bulmak ve kullanmak oldukça önemlidir. Eis Yayınları 11. sınıf matematik ders anlatım föyü 2021 kullananlar ve yorumları, ürünün öne çıkan ders materyalleri arasında olduğunu belirtir. Kapsamlı ve kolay anlatımı sayesinde matematik konularının iyi bir şekilde anlaşılmasını sağlar. Anlatım sonrası çeşitli sorular ile öğrenim desteklenir. Soru çeşitliliği ile ön plana çıkan ürün, çek ve kopar özelliği sayesinde pratik bir kullanım sağlar. Testlere ek olarak kapsamlı bir cevap anahtarı da bulunur. Eis Yayınları 11. sınıf matematik ders anlatım föyü 2021 satın alanlar üründen fazlasıyla memnundur. Akıllı tahtada kullanılabilen sunumları sayesinde pratik ve kaliteli bir öğrenimin gerçekleşmesine olanak sağlar. Bu gibi ders materyalleri Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla müşterilere sunulur.