Eis Yayınları Eis 11.sınıf Kimya Daf

233 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
327,60 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Eis Yayınları Eis 11.sınıf Kimya Daf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KurmayKitap Satıcı Ünvanı: ERDİNÇ YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6624109679000011 Vergi Kimlik Numarası: 9690736628
    Bu ürün KurmayKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eis 11.Sınıf Kimya DafMerhaba,Ben Eis Yayınları’nın 11. sınıf Kimya Ders Anlatım Föyünün 8 sayfalık kitapçığıyım.Bir ders içinde öğreneceğiniz tüm bilgileri, etkinlikleri, örnek soruları ve testleri içermekteyim.İçeriğimde yer alan
  • konu anlatım bölümümde, konuyu ayrıntılı bir şekilde ele alarak sizlere öğreteceğim.Örnek soru bölümümle
  • sunduğum bilgileri somut hale getirerek, kalıcı olarak öğrenmenizi sağlayacağım.Ödev testlerimdeki
  • ‘çoktan seçmeli sorularla’ anlatılan konuya yönelik bilgi düzeyinin ölçülmesini amaçlamaktayım.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 11. Sınıf
  • Basım Dili Diğer
  • Yazar Ergin İyibilgin
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Eis Yayınları 11. Sınıf Kimya Daf

Üniversite sınavı yaklaştıkça lise öğrencileri için zamanı doğru kullanmak ve ilgili konulara daha fazla hakim olmak giderek önem kazanır. Bu nedenle ders anlatım föyleri özellikle 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin ihtiyaçları arasında yer alır. Konuları ezberlemek hem derslerde hem de sınavlarda yardımcı olmayacağından ve anlamak gerektiğinden ötürü alınan kaynağın niteliği oldukça önemlidir. Eis Yayınları 11.sınıf kimya daf sayesinde ders konularına hakim olurken sınavlarda da iyi bir performans sergileyebilmek mümkündür. 11. sınıf kimya Eis Daf 8 sayfalık 40 ders föyünden oluşur. Toplam 320 sayfalık destekleyici içeriği sayesinde 11. sınıf kimya derslerinin güncel müfredatını kolayca öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda akıllı tahta ile uyumludur. Bu sayede okulda, sınıflarda toplu olarak kullanım için de oldukça büyük bir avantaj sağlar.

  • Güncel müfredat
  • Çek kopart föyler
  • Akıllı tahta ile uyum

Kaliteli Eis Yayınları 11. Sınıf Kimya Daf Özellikleri

Kaliteli Eis Yayınları 11. Sınıf Kimya Daf Özellikleri

Eis Yayınları kimya föyleri sekiz sayfadan oluşur. Kitabın genelinde ise toplam kırk adet ders bulunur. Ürün, on birinci sınıf kimya derslerinin müfredatı içerisinde yer alan tüm konular; bu konularla ilgili pratikler, etkinlikler, örnek sorular ve hazırlık testlerini içerir. Eis Yayınları 11. sınıf kimya daf kullananlar dersleri destekleyici niteliği sayesinde anlatılan konuları çok daha rahat bir şekilde kavrayabilir ve sınavlarda daha iyi sonuçlar elde edebilirler. Föylerin konu anlatım bölümünde ilgili konular ayrıntılı bir şekilde ele alınır. Devamında yer alan örnek sorular bölümünde ise ilgili konularda yer verilen bilgilerin somutlaşması sağlanarak akılda kalıcılık teşvik edilir. Konuların ödev testlerinde çoktan seçmeli sorular ile anlatılan konularda eksik kalınan noktaların tespit edilmesi hedeflenir. Böylece öğrenilen konulara iyice hakim olmak mümkün olur.

Eis Yayınları 11. Sınıf Kimya Daf Faydaları

Eis Yayınları 11. Sınıf Kimya Daf Faydaları

Eis Yayınları 11. sınıf kimya daf satın alarak güncel müfredat ile belirlenen 11. sınıf kimya dersi konularını kolayca öğrenebilirsiniz. Bu sayede hem okul sınavlarında hem de üniversiteye giriş sınavlarında ilgili konularda çok daha başarılı olabilirsiniz. Ayrıntılı ders anlatımı, örnek sorular, seviye tespit için çözebileceğiniz testleri ve konularla ilgili etkinlikler sayesinde Eis Yayınları ders anlatım föyü kalıcı öğrenmeyi mümkün kılar. Ders föyü aynı zamanda akıllı tahtalar ile uyumludur. Böylece teknolojik imkanları kullanarak kimya dersi konularını pekiştirmek mümkün hale gelir. Föy içeriği en güncel müfredata uygundur. Ayrıca her bir föy kitap içerisinden koparılarak ayrıca çalışılabilir. Bu sayede yalnızca çalışılan dersin föyünü taşıyabilirsiniz. 320 sayfanın tamamı yerine gerekli derslerin taşınması çantanızda gereksiz yere ağırlık olmasını önler. Kitap içerisinde cevap anahtarı da yer alır.

Avantajlı Eis Yayınları 11. Sınıf Kimya Daf Fiyatı

Avantajlı Eis Yayınları 11. Sınıf Kimya Daf Fiyatı

Eis Yayınları 11. sınıf kimya daf fiyatı dersleri destekleyici ve sınavlarda kolaylık sağlayacak tüm özellikleri göz önünde bulundurularak, bütçenizi zorlamayacak şekilde belirlenir. Güncel müfredata uygun olarak hazırlanan kullanışlı ders anlatım föyleri, tecrübeyle belirlenen fiyatı sayesinde hem eğitiminize hem bütçenize büyük katkıda bulunur. Bunun yanı sıra eğitim konusunda yeni bir ders anlatım kaynağı satın almadan önce, kaynağın güvenilirliğine ilişkin emin olmak isteyebilirsiniz. Derslere hazırlığı kolaylaştıran ders anlatım föyleri, satın alım sonrası değerlendirmelerinin neredeyse tamamında en yüksek puanı barındırır. Bu değerlendirmelerle birlikte fotoğraflı yorumları da içeren Eis Yayınları 11. sınıf kimya daf yorumlarını görüntüleyebilir ve ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol üzerinden yapacağınız satın alım öncesi merak ettiklerinizi de sorabilir ya da daha önce sorulan sorulardan faydalanabilirsiniz.