Eis Yayınları Eis 9. Sınıf Matematik Daf Ders Anlatım Föyleri

321 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL360 TL

Ürün Bilgileri

Eis Yayınları Eis 9. Sınıf Matematik Daf Ders Anlatım Föyleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KurmayKitap Satıcı Ünvanı: ERDİNÇ YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6624109679000011 Vergi Kimlik Numarası: 9690736628
    Bu ürün KurmayKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EİS 9. Sınıf Matematik DAF Ders Anlatım Föyleri

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 9. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Eis Yayınları 9DAF2021 Eis 9. Sınıf Matematik Daf Ders Anlatım Föyleri

EİS Yayınları, lise hayatına yeni geçen öğrencileri sayısal derslere alıştırmak için kolay ve kaliteli matematik föyleri hazırlar. EİS 9. sınıf matematik DAF kaynakları, lise eğitimine yeni başlayanlar için konuları anlamayı ve öğrenmeyi kolaylaştırır. Bu ürün, normal boy baskısıyla kolay kullanım imkânı verir. Matematik föyü, her konunun aşama aşama kalıcı şekilde öğrenilmesini sağlar. Her konunun derinlemesine anlatıldığı föyler, çeşitli sorularıyla da bilgileri pekiştirme fırsatı verir. Yeni nesil soru tiplerine yer veren kaynak, lise öğrencilerinin sınavlara hazırlanmasını kolaylaştırır. EİS Yayınları 9. sınıf matematik ders anlatım föyü, MEB uyumludur. Matematik föyü, derslere eş zamanlı kaynak olarak kullanılabilir. Çek-kopart sayfalardan oluşan bu kaynak, istenilen her yerde matematik çalışma fırsatı verir.

  • Toplam 480 sayfadan meydana gelir.
  • 21 x 27 cm boyutlara sahiptir.
  • Akıllı tahta uyumludur.

Eis Yayınları Eis 9. Sınıf Matematik Daf Föylerinin İçeriği

Eis Yayınları Eis 9. Sınıf Matematik Daf Föylerinin İçeriği

EİS Yayınları 9. sınıf matematik ders anlatım föyü, başarılı içeriğiyle sayısal çalışmayı daha keyifli hâle getirir. Bu kaynak, konu anlatımı ve soru bankasından oluşur. Toplam 480 sayfanın içerisinde konuların önemli noktaları ve pekiştirmeye yardımcı soruları bulunur. Bu ürün, 9. sınıf müfredatına uygun içeriğiyle okullarda sıklıkla kullanılır. EİS Yayınları 9.sınıf matematik föyü, her konu için ayrı bölümlerden meydana gelir. Föy olarak adlandırılan bu bölümler, ortalama 8 sayfalık birer kitapçıktır. Föyler, her konunun önemli ayrıntılarını problemlerle birlikte ve belli bir planlar sunar. Bunlar bir ders saatinde işlenebilecek içerik yoğunluğuyla hazırlanır. Bu küçük bölümler, derse katılım sağlamak için öğrenci merkezli öğretim sistemine sahiptir. 60 ayrı föyden oluşan matematik ders kaynağı, ortalama 2165 soruyla öğrenilen bilgileri kalıcı hâle getirir.

Eis Yayınları Eis 9. Sınıf Matematik Daf Föyünü Kim Alır?

EİS Yayınları, her öğrenim seviyesine özel föyleriyle ders çalışmayı kolaylaştırır. Föy şeklinde tasarlanan bu kaynak özellikle lise konularına alışmak için oldukça faydalıdır. Bu ürün, 9. sınıf öğrencilerinin okulda gördüğü dersleri evde de pratik bir şekilde tekrar etmesini sağlar. Matematik dersini daha etkili ve kolay çalışmak isteyenler EİS Yayınları 9. sınıf matematik ders anlatım föyünü kullanabilir. Metodik çalışma için hazırlanan matematik föyleri, dersleri etkili bir şekilde ilerletmek isteyen öğretmenlerden de ilgi görür. Bir ders saatine uygun hazırlanan föyler, konuları işlerken öğrencilerin dikkatini canlı tutmaya yardımcı olur. Bu ürün, tüm sınıf için beraber çalışma ortamı yaratır. EİS 9. sınıf matematik DAF ders anlatım föyleri, çalışırken konu atlamayı engelleyecek şekilde hazırlanır. Matematik föyleri, belli bir senaryoda adım adım ilerleyerek kalıcı öğrenme sağlar.

Eis Yayınları Eis Matematik Daf Föyü Okula Yardımcı mı?

EİS Yayınları 9. sınıf matematik ders anlatım föyü, son derece etkili ve öğretici içeriğe sahiptir. Bu ürün, tek başına veya birlikte çalışma için özel olarak hazırlanır. EİS Yayınları matematik kaynağı, planlı ders çalışma için yol haritası niteliğindedir. Bu ürün, okulda işlenen derslerle eş zamanlı matematik çalışma fırsatı verir. Kaynak, okulda ortak kaynak olarak kullanılabilir. Öğretmen ve öğrenciler tarafından eş zamanlı kullanılan föyler, dersi etkili takip etmeye yardımcı olur. Bu ürün, okulda kolay kullanım için akıllı tahta uyumlu hazırlanır. Ders işlemeyi kolaylaştıran bu özellik, öğrencilerin katılımını da artırır. Akıllı tahta sunumları, tüm sınıfla aynı anda problemler üzerine kafa yorma imkânı verir. Matematik föyü, etkileşimli çalışma ve ders işleme olanağı sağlar. Bu ürün, sınavlara hazırlık sürecinde renkli ve anlaşılır baskısıyla oldukça etkilidir. EİS 9. sınıf matematik daf ders anlatım föyleri yorumları ürünün kullanım alanlarını yansıtır. Sevdikleriniz veya kendiniz için matematiği sevdiren bu kaynağı Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.