Einhell Te-cd 18 Li E Solo Şarjlı Matkap Vidalama

2.000 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.198 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.366,46 TL2.327 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.409,64 TL

Ürün Bilgileri

Einhell Te-cd 18 Li E Solo Şarjlı Matkap Vidalama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOÇ-MAK MAKİNE SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: KOÇ-MAK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0573004163000010 Vergi Kimlik Numarası: 5730041630
    Bu ürün KOÇ-MAK MAKİNE SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Einhell Te-Cd 18 Li E-Solo Akülü Matkap (Akü ve Şarj Ünitesi Hariçtir) AKÜ VE ŞARJ CİHAZI DAHİL DEĞİLDİRPower X-Change akü sistemi üyesiYüksek kalite otomatik mandrenElektronik tork ayarı ile optimum güçGüçlü vidalama ve hızlı delme için 2 vites seçeneğiOtomatik mil kilidi ile kolay uç değişimiGüçlü motor ve metal dişli sistemiKolay çalışma için ergonomik tutamakLED aydınlatmaPratik bel askı klipsiAkü ve şarj cihazı dahil değildir (ayrı olarak satın alınabilir) Ürün açıklaması Einhell TE-CD 18 Li E - Solo Akülü Vidalama atölye ve ev gibi yerlerde olan işlerinizi kolayca yapmanızı sağlayan Power X-Change ailesinin çok kullanışlı bir ürünüdür. Geniş kapsamlı özellikleri sayesinde çok amaçlı ve birçok işte kullanabileceğiniz bir cihazdır. Yüksek kaliteli mandren ve kitleme özelliği ile alet değişimini kolayca yapabilirsiniz. Elektronik ön seçimli tork ayarı ile çalıştığınız materyale göre gücü ayarlama imkanı sunar. Güçlü motoru ve yüksek kaliteli metalden dişli tertibatı yüksek güç çıkışı sağlar. Tutamak, konforlu bir çalışma için ergonomik olarak şekillendirilmiştir. Parlak LED ışığı ile karanlık çalışma alanlarınızı aydınlatabilirsiniz. Einhell TE-CD 18 Li E - Solo ürününde şarj cihazı ve akü bulunmamaktadır. İhtiyacınız olan ve dilediğiniz kapasitedeki aküleri ve şarj cihazını ayrı ayrı satın alabilir ya da daha önce satın aldığınız Power X-Change ailesi ürünlerinde bulunan akü ve şarj cihazlarını kullanabilirsiniz. Böylece her cihaz için tekrar tekrar akü ve şarj cihazı almak zorunda kalmaz ve tasarruf edersiniz. Teknik ÖzelliklerDişli sayısı 2Boşta çalışma hızı (1. vites) 0-400 min^-1Boşta çalışma hızı (2. vites) 0-1400 min^-1Maks. Tork hard 47 NmTork kademeleri 9 settingsMandren 13 mm | single sleeve Lojistik verisiUzunluk 223 mmGenişlik 88 mmYükseklik 211 mmTek ürün paketinin brüt ağırlığı (kg) 1.4365 kgÜrün ağırlığı 1.1422 kg

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
  • Güç (Watt) 18 W
  • Akü Volt 18 Volt
  • Mandren Tipi Anahtarsız
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Kablosuz
Geri Bildirim Ver

Einhell Te Cd 18 Li E Solo Matkap Vidalama 4513870

Teknolojinin gelişimi ile insan gücünün gerektiği alanlarda tamir ve tadilat alanında birçok işlemi kolaylaştıran ürünler bulunur. Bu ürünler arasında listenin başında olan matkap kol gücünü çok kullanmaya gerek kalmadan ve zaman kaybetmeden delme gibi işlemleri kolaylıkla halletmeyi sağlar. İster takım istenilirse tek halde alınabilen matkap herkesin kolayca kullanabileceği bir üründür. Müşterilerin tadilat veya tamirat yapabilmesi için temin edebileceği bir ürün olan matkap; çeşitleri ile kullanılacağı alana göre farklılık gösterebilir. Satın aldığınız ve kendiniz monte yapacağınız ürünler için elinizin altında bulunması gereken Einhell TE-CD 18 Li E 18 V solo akülü vidalama makinesi teknolojik bir alettir. Kol gücüne gerek kalmadan ve kendinizi yormadan kolaylıkla işlerinizi halletmenize olanak sağlayan bir ürün olması sebebi ile fazlaca tercih edilir. Her evde bulunmasıyla pratiklik sunan cihaz aküsüz ve solo kullanım özelliktedir.

  • Hızlı
  • Teknolojik
  • Pratik

Einhell Te Cd 18 Li E Solo Matkap Vidalama Avantajları

Einhell Te Cd 18 Li E Solo Matkap Vidalama Avantajları

Mermer, tahta, demir ve maden gibi sert ürünleri delmekte kullanılan matkap tadilat işlemlerini hızlandırıcı parçalarındandır. Son zamanlarda sadece inşaat alanında değil mobilya monte etme ve hatta sanat alanında da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Matkabın hızı ve darbe şiddetine göre çeşitleri ve kullanım amacı farklılık gösterebilmektedir. Evlerimizde kullanılması dahil olmak üzere birçok alanda hayatı büyük ölçüde kolaylaştıran matkabı satın almadan önce önerilen boyutta ve amaca hizmet etmesine önem verilmelidir. Set halinde tercih edildiğinde matkaba dair birçok araç gerecin dahil olması sayesinde kolaylıkla ilk matkap deneyiminizi yaşayabilirsiniz. Einhell TE CD 18 Li E Solo Matkap Vidalama diğer markalar arasında en uzun ömürlüsü olmakla beraber hafifliği ile dikkat çekmektedir. Her alan için farklı farklı çeşidinin olması sayesinde rahatlıkla size uygun olanı seçebilirsiniz. Einhell Te Cd 18 Li E Solo Matkap Vidalama indirimlerini takip ederek avantajlı fiyat seçenekleriyle ürünü satın alabilirsiniz.

Einhell TE-CD 18/48 Li-i-solo Aküsüz Darbeli Matkap Vidalama Özellikleri

Einhell TE-CD 18/48 Li-i-solo Aküsüz Darbeli Matkap Vidalama Özellikleri

Einhell Te Cd 18 Li E Solo Matkap Vidalama özellikleri güçlü motor ve metal dişlileri sayesinde fazla uğraştırmadan kolaylıkla kullanıldığı alanda istenilen işlemi gerçekleştiren bu matkap seri halinde ve çeşitleri bulunan bir seriye aittir. Elektronik tork olması sayesinde yüksek güç sarf eder. Üzerinde ve bazı gölgelerde otomatik mil kilidi olması sayesinde kolay takım değişimi sağlar. Çalışma alanını daha net ve iyi görebilmek için üzerinde yüksek aydınlatmalı led bulunur. Bu led sayesinde sıfır hata ile yapılmak istenen iş hızlıca yapılabilir. Kablolu veya kablosuz seçenekleri sayesinde isteğe göre ihtiyaç duyulan matkap Einhell TE CD 18 Li E solo Matkap vidalama satın al işlemi ile kolayca temin edilebilir. Kablosuz matkap daha pratik ve özgür çalışma imkanı sağlaması bakımından sık sık tercih edilen matkap çeşididir. Vidalama yapmak amacı ile satın alınan matkap ile dayanıklı bir taş duvar veya sert bir demiri delebilirsiniz. einhell te-cd 18 li e solo ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirisniz.

Einhell Te Cd 18 Li E Solo Matkap Vidalama Yorumları

Einhell Te Cd 18 Li E Solo Matkap Vidalama Yorumları

Ev işlerinde de gönül rahatlığı ile kullanıma uygun olması sayesinde hobi halinde yapılan işlerde kolaylıkla tercih edilebilir. Einhell Te Cd 18 Li E solo matkap vidalama yorum bölümü incelendiğinde şarjı dolu olduğunda tam güç ile çalışması özelliği öne çıkar. Kutusunda şarj aleti çıkmamasına rağmen ayrıca satın alma olanağı sağlanmaktadır. Matkap ucunun sağlam olması sayesinde kırılmaların önüne geçilebilir. Yüksek devir sayısına sahip olması da önemli olan bir özelliktir. Bu özellik sayesinde sert malzemeli dahi kolaylıkla delebilirsiniz. Malzemelerin hassasiyetine göre ayarlanabilen çok amaçlı bir alet olmakla beraber hobi veya tadilat için kullanılabilen basit yapılı makinelerdir. Kablo ve priz olmayan yerlerde kolaylıkla kullanılabilen bu matkap elektriğin olmadığı alanlarda bile kullanılabilir. Üzerinde bulunan led sayesinde görüşü arttırılabilir. Her işe uygun olan bu matkap gerek kullanım süresi gerekse sağlamlık bakımından Trendyol’dan Einhell Te Cd 18 Li E solo matkap vidalama kampanya ve indirim seçenekleri ile satın alınabilir.