6
El Zımparaları kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Einhell Th-us 240 Taş Motoru Ve Bant Zımpara Yedek Zımpara

5.849,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.898,70 TL

Ürün Bilgileri

Einhell Th-us 240 Taş Motoru Ve Bant Zımpara Yedek Zımpara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekolayda Satıcı Ünvanı: MEHMET ALİ YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9630669414
    Bu ürün Ekolayda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri
  • Giriş voltajı230 v | 50 hz
  • Güç240 w | 30 min (s2)
  • Boşta devir hızı2950 d/dk
  • Zımpara taşıø150xø12.7x20 mm
  • Şerit zımpara50x686 mm
  • Ürün hakkında
  • Hassas hız ayarı
  • Ayarlanır şeffaf çapak koruma
  • 4 adet kauçuk destekli taban
  • Taşlama ve zımpara dahil
  • Uzun kullanım ömrü için sağlam ve kompakt metal yapısı
Geri Bildirim Ver

Einhell Tc-us 240 Bant Zımpara Motoru TH-US 240

Üretim ve imalat alanında önemli bir yere sahip olan zımpara işlemi manuel olarak zımpara kağıtları ile yapılabilmelerine karşın makineler ile de yapılabilmektedir. Taşlardan ahşaplara kadar çok sayıda farklı parçanın düzlenmesi ve pürüzsüz olması için yapılan zımpara işlemi kullanılan zeminin özelliklerine göre de değişiklik gösteren parçalara ev sahipliği yapar. Özellikle teknolojinin gelişmesi ve uygulanacak işlemlerin sürelerinin kısaltılması amacıyla üretimi yapılan makine ve cihazlar kolaylık sağlar. Uygulama sırasında meydana gelebilecek olumsuzlukların engellenmesi için tercih edilirken kullanım avantajları ile de dikkat çekebilmektedir. Zımpara motorları pek çok marka tarafından son dönemlerde üretimi yapılan aletler arasında yer almaktadır. Einhell TH-US 240 bant zımpara markası tarafından yapılan üretimler müşterilerin gerek işlem sürelerini kısaltmalarına yardımcı olurken yorulma ve işlem sırasında sorun yaşanmasının da önüne geçmektedir. Fiyatları ile de dikkat çeken zımpara motorları geniş kullanım alanları ile pek çok kişinin dikkatini çekebilmektedir.

  • İşlem süresini kısaltıcı
  • Rahat kullanım
  • Uygun fiyat

Einhell Zımpara Motor Özellikleri

Einhell Zımpara Motor Özellikleri

1964 yılında kurulan Einhell markası Alman menşeli olması nedeniyle pek çok kişi tarafından ilgi ile takip edilmektedir. İlk üretimlerini küçük bir atölyede gerçekleştiren marka kalitesi ve dayanıklılığı ile kısa sürede büyüme oranlarını arttırarak fabrikalara sahip olmuştur. İlk üretimlerde ağırlıklı olarak müşteri talep ve isteklerine göre özel makinelerin üretimini yapan marka AR-GE çalışmaları ve gelişen teknoloji ile seri üretime geçmiş ve herkese hitap eden yüksek kaliteli elektrikli el aletlerinin üretimlerini üstlenmiştir. Zımpara motorlarından matkaplara kadar geniş alet üretimi yapan marka motor kalitesine önem verdiği kadar aynı zamanda dış kısımda yer alan plastiklerin kalitesi ve ergonomik tutuşları ile de dikkat çekebilmektedir. Einhell TC-US 240 bant zımpara motoru özellikleri ile pek çok kişi tarafından dikkat çeken markalar arasında yer almaktadır. Almanya’nın önde gelen üreticilerinden birisi olmasına karşın dünyanın pek çok ülkesinde üretim ve satış yapan Einhell aletlerinde ki geniş kullanım alanları ile de dikkat çekebilmektedir.

Einhell TC-US 240 Bant Zımpara Kullanım Avantajları

Einhell TC-US 240 Bant Zımpara Kullanım Avantajları

Einhell TC-US 240 bant zımpara motoru özellikleri standart aletler gibi olmasına karşın yüksek kalitesi ve rahat kullanımı sayesinde pek çok kişi tarafından dikkat çekmektedir. Marka tarafından son derece kaliteli üretilen zımpara motoru hassas hız ayarı sayesinde işlemin kusursuz olmasına olanak sağlamaktadır. Ayarlanabilir şeffaf çapak korumaları ile rahat bir kullanım vadeden ürün aynı zamanda kauçuk tabanları sayesinde de rahat bir işlem uygulamasına sahiptir. Taşlama işlemi yapmaya da yardımcı olan alet sadece taşlama yapmak isteyen müşteriler tarafından da tercih edilebilmektedir. Metal kasadan üretimi yapılan ürün hafif olması nedeniyle uzun süreli bir kullanım vaat ederken aynı zamanda kaliteli metalden üretilmesi nedeniyle de sorunsuz ve deforme olmadan da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Einhell TC-US 240 pek çok kişiye hitap eden aletler arasında yer almaktadır.

Einhell TC-US 240 Bant Zımpara Motoru Yorumları

Einhell TC-US 240 Bant Zımpara Motoru Yorumları

Einhell TC-US 240 bant zımpara motoru yorum ve değerlendirmelerine erişilebilirsiniz. Yapılan yorumlar ürünleri kullananların deneyimlerine göre değişiklik gösterebilmesine karşın aynı zamanda pek çok farklı konuda da yorum bulunabilmektedir. Einhell TC-US 240 bant zımpara motoru kullananlar tarafından yapılan yorumlar arasında aletin teknik ve genel özellikleri önemli bir yere sahip olurken aynı zamanda farklı detaylara da yer verilebilmektedir. Einhell TC-US 240 bant zımpara motoru satın al seçenekleri ile de Trendyol üzerinden satışa sunulmaktadır. Einhell TC-US 240 bant zımpara motoru indirim seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.