Einhell Tc-tk 18 Li Kit Şarjlı Matkap + Şarjlı 115mm Taşlama

6.200 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Einhell Tc-tk 18 Li Kit Şarjlı Matkap + Şarjlı 115mm Taşlama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAPI CENTER Satıcı Ünvanı: OĞUZHAN BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2240269414400001 Vergi Kimlik Numarası: 1850481350
    Bu ürün YAPI CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün açıklaması einhell tc-Tk 18 li seti (cd + ag), power x-Change ailesinin iki denenmiş ve test edilmiş üyesinden oluşan bir settir: Güçlü tc-Cd 18/35 li akülü vidalama ve tc-Ag 18 / 115 li akülü taşlama. Avantaj açıktır: Uygunsuz kablolar ve kısıtlı hareket özgürlüğü nedeniyle istenmeyen dikkat dağıtıcı unsurlar, yeni, güçlü ve uzun ömürlü einhell akülü cihazlarla geçmişte kaldı. Yüksek performanslı lityum iyon hücrelerine sahip aküler, power x-Change ailesinin tüm üyeleriyle kullanılabilir. Sette ayrıca bir adet 1,5 ah ve bir adet 3,0 ah akü, ayrıca 30 dakikalık yüksek hızlı şarj cihazı da bulunmaktadır. Güçlü motoru ve dişlisi olan tc-Cd 18/35 li akülü vidalama, kullanışlı çok yönlü bir araçtır. Hızlı durdurma işlevi ile vidanın vidalandığı veya çıktığı anda durur ve kullanıcının bir sonraki vidaya doğrudan geçmesini sağlar. Tork ayarı hassas çalışma sağlar ve vidaların aşırı sıkılmasını önler. Tek kovanlı hızlı değiştirilebilir matkap mandreni, tek elle rahatça açılıp kapatılabilir. Tc-Ag 18/115 li akülü taşlama makinesi, sınıfının en hafif akülü taşlama makinesidir. Yumuşak başlama (softstart), bu “tüy sikletinin” sorunsuz bir şekilde işleme başlamasını ve yeniden başlatma korumasının kullanımını daha güvenli hale getirmesi sağlamaktadır. Avuç taşlamanın değiştirilmiş hava ızgaraları, daha iyi soğutma ve sonuç olarak daha uzun servis ömrü sağlar. Disk koruyucusu, her yeni duruma anında ayarlama için hızlı ayarlama özelliğine sahiptir. Ürün açıklaması tc-Cd 18/35 li akülü vidalama solo model 1 adet tc-Ag 18 / 115 akülü taşlama solo model 1 adet 18 volt 1,5 amper x-Change akü 1 adet 18 volt 3 amper x-Change akü 1 adet 18 volt hızlı şarj cihazı 1 adet ürün taşıma çantası yoktur. Karton kutuludur.

Ürün Özellikleri

  • Akü Volt 18 Volt
Geri Bildirim Ver