Einhell TC-ID 650 E, Darbeli Matkap

1.073 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
1.073 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250,66 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.278,30 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Einhell TC-ID 650 E, Darbeli Matkap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TARIM NALBUR VE MAKİNA Satıcı Ünvanı: UHUD HIRDAVAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0887102354900001 Vergi Kimlik Numarası: 8871023549
    Bu ürün TARIM NALBUR VE MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Einhell TC-ID 650 E Darbeli Matkap kompakt yapısı, otomatik anahtarsız mandreni ile delme ve darbeli delme işlerinin rahat ve hızlı bir şekilde yapılmasını sağlar. Özellikler Otomatik mandren Ön seçimli elektronik hız ayarı Metal derinlik mesnedi Delme ve darbeli deme fonksiyonu Bel askı çıkıntısı Teknik Bilgiler Giriş voltajı 230 V | 50 Hz Güç 650 W Vites Sayısı 1 Boşta devir hızı 0-2600 d/dk Darbe hızı 41600 d/dk Ağaç delme kapasitesi 25 mm Beton delme kapasitesi 13 mm Metal delme kapasitesi 10 mm

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
  • Güç (Watt) 650 Watt
  • Akü Volt 30 Volt
  • Mandren Tipi Anahtarsız
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Kablolu
  • Elektronik Hız Ayarı Var
  • Yan Sap Var
  • Taşıma Çantası Yok
  • Akü Sayısı Yok
Geri Bildirim Ver

Einhell Tc Id 650 E Darbeli Matkap 650 Watt TCID650E

Matkaplar, geniş kullanım alanı vadeden ve tadilat-tamirat yapanlar tarafından sürekli olarak kullanılan aletler arasında yer almaktadır. Farklı kategorilerde üretimi yapılan matkaplar başta darbeli ve darbesiz olmak üzere kategorize edilirken aynı zamanda kablolu ve kablosuz olmak üzere farklı kategorilere de sahip olabilmektedir. Kişilerin isteklerine göre değişiklik gösteren matkaplar özellikleri ile değişiklik gösterebildiği gibi teknik detayları ile de çeşitliliğe sahiptir. Elektrikli alet üreticileri tarafından sıklıkla üretimi yapılan matkap modelleri kendi aralarında değişiklik gösterebilmektedir. Büyük ve küçük tasarımlara sahip olan modeller müşterilerin ihtiyaçlarına göre satın alınabilmektedir. Einhell TC-ID 650 E darbeli matkap marka tarafından yapılan matkap üretimlerinde adından söz ettirmektedir. Kullanımları ile hem amatörlere hem de profesyonellere hitap eden ürün darbeli olması nedeniyle de yüksek motor gücüne sahiptir. Fiyatları ile de dikkat çeken matkaplar Einhell tarafından uygun fiyatlardan satışa sunulmaktadır.

  • Güçlü motor
  • Rahat kullanım
  • Uygun fiyat

Einhell Darbeli Matkap 650 Watt Özellikleri

Einhell Darbeli Matkap 650 Watt Özellikleri

1964 yılında Almanya’da üretimlerine başlayan Einhell, gerek üretimini yaptığı aletlerin teknik özellikleri gerekse genel kalitesi ile dünya çapında tanınan markalardan bir tanesidir. Üretime başlanan ilk zamanlardan beri elektrikli el aletleri ve bahçe ekipmanlarının üretimine önem veren marka müşterilerin kullanım alanlarına göre küçük veya büyük boyutlarda çok sayıda aletin üretimini yapmaktadır. Üretimi yapılan makine ve aletlerde güçlü motorları ile dikkat çeken Einhell aynı zamanda dış kısımda yer alan parçaların kalitesi ile de uzun süreli kullanımlara uygundur. Geniş ürün yelpazesi sayesinde amatörler ve profesyonel kişiler tarafından tercih edilen marka aletlerini farklı ve geniş kategorilerde üretmektedir. Einhell TC ID 650 E marka tarafından üretimi yapılan cihazlar arasında özellikleri ile dikkat çeken matkaplar arasında yer almaktadır. Geniş kullanım alanı sayesinde çok sayıda farklı tadilat ve tamirat işlemlerini kolaylaştıran Einhell matkaplar rahat bir kullanım vadetmektedir.

Einhell TC ID 650 E Darbeli Matkap 650W 1.8 Kg

Einhell TC ID 650 E Darbeli Matkap 650W 1.8 Kg

Einhell TC ID 650 E darbeli matkap 650 W 1.8 kg özellikleri ve tasarımları ile dikkat çektiği kadar düşük kilosu ile de tercih edilen aletler arasında yer alabilmektedir. 650 Watt özellikleri ile üstün performans gösteren ürün otomatik mandren, ön seçimli hız ayarı gibi özellikleri ile dikkat çekmektedir. Darbe özelliği sayesinde rahat bir delme yapabilen cihaz 230 V giriş voltaj değerine sahiptir. Toplamda 650 W güç üreten Einhell TC ID 650 E darbeli matkap 650 Watt dakikada 2600 devir çevirebilmektedir. Aynı zamanda dakikada 41600 darbe vurabilen cihaz ağaç delme kapasitesi olarak 25 milimetre olurken beton delme kapasitesi olarak 13 milimetre, metal delme kapasitesi olarak ise 10 milimetre delme yapabilmektedir. Einhell tarafından üretimi yapılan matkap vidalama işleminden delme işlemine kadar çok sayıda alanda kullanılabilmektedir.

Einhell TC ID 650 E Darbeli Matkap 650 Watt Yorumları

Einhell TC ID 650 E Darbeli Matkap 650 Watt Yorumları

Einhell TC ID 650 E darbeli matkap 650 Watt yorum ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Genel olarak yapılan yorum ve değerlendirmeler marka ve alet hakkında olumlu olması aletin tercih edilebilirliğini arttırmaktadır. Yapılan yorumlar arasında sağlamlık, dayanıklılık, kullanım, motor gücü ve darbe özellikleri ile ilgili çok sayıda değerlendirme bulunmaktadır. Tadilat ve tamirat işlerini uygularken ergonomik tasarımı sayesinde tutuş konforu sunması kullananların görüşlerinde yer almaktadır. Değerlendirmelerin yüksek olması aleti satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından da referans niteliği kabul edilmektedir. Özellikleri ile dikkat çeken ürün farklı uygulayıcılara hitap etmesine karşın üstün güvenlik önlemleri sayesinde de dikkat çeker. Einhell TC ID 650 E Darbeli Matkap 650 Watt satın al seçenekleri ile Trendyol üzerinden satışa sunulabilmektedir. Einhell TC ID 650 E Darbeli Matkap 650 Watt indirim ve kampanyalar ile de sıklıkla tercih edilmektedir. Eınhell TC-ID 650 E darbeli matkap 650W 1.8 kg ürününü sipariş vererek hemen kullanabilirsiniz.