Einhell Tc Ed 450 Darbesiz Matkap Vidalama 450 Watt

1.473,94 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.480 TL

Ürün Bilgileri

Einhell Tc Ed 450 Darbesiz Matkap Vidalama 450 Watt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alize Marin Satıcı Ünvanı: ALİZE İNŞAAT MALZEMELERİ TURİZM PETROLCÜLÜK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0053002024500012 Vergi Kimlik Numarası: 0530020245
    Bu ürün Alize Marin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Einhell tc-Ed 450 elektrikli vidalama 450w (germany design) ustaların tercihi einhell'den özellikler - Yumuşak yüzey - Elektronik hız ayarı - Otomatik mandren - Açma kapama için kitleme işlevi - Hızlı değiştirilebilir matkap ucu teknik özellikler - Voltaj : 230v - Frekans : 50hz - Güç : 450w - Boşta devir hızı : 0-4000 devir/dakika - Matkap ucu çapı : 0-10mm

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbesiz
  • Güç (Watt) 450 Watt
Geri Bildirim Ver

Einhell Tc Ed 450 Darbesiz Matkap Vidalama 450 Watt 26716

Profesyonel yapı ve inşaat sektöründe ev dekorasyonu ve daha fazlası için işleri kolaylaştıran aletler üretilmektedir. Bu aletler arasında yer alan matkaplar, delme işleminden kırma ve vidalamaya kadar geniş kullanım imkanları sunmaktadır. Evinizde veya atölyenizde ihtiyacınız olan kullanıma göre şekillenen matkaplar darbeli, darbesiz veya sadece vidalama gibi opsiyonlarıyla tadilat işlerini hızlandırmaktadır. Darbeli matkaplar daha büyük yapıları delebilmeye yararken darbesiz matkap kullanım alanı olarak ev ve tadilat atölyelerinde daha fazla kullanılmaktadır. Darbesiz matkaplar, uygulama esnasında dönme işlemi yaparak aynı anda hem delme hem de vidalama yapmanıza olanak tanır. Yüksek devir seçeneği ile tüm tadilat ve tamir işlerinizde metal zeminler üzerinde tercih edebileceğiniz Einhell TC-ED 450 matkap vidalama darbesiz 10 mm delik açabilme potansiyeline sahiptir. Böylece aynı anda hem metali hem de ahşabı pratik bir şekilde delebilirsiniz.

  • Kolay Uç Değişimi Sağlayan Mandren Yapı
  • Güvenlikli Anahtar Denetimi
  • Yüksek Düzeyde Delme Kapasitesi

Einhell Darbesiz Matkap ile Kolaylaşan Elektronik Hız Kontrolü

Einhell Darbesiz Matkap ile Kolaylaşan Elektronik Hız Kontrolü

Birden fazla zemin üzerinde delme işleminden vidalamaya kadar çok yönlü bir kullanım imkânı sunan bu matkap modeli ile siz de evinizde biriken tadilat işlerini hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. İster hobi isterseniz de işiniz amacıyla kullanabileceğiniz Einhell darbesiz matkap, ihtiyacınız olabilecek tüm kriterlere uyum sağlayabilecek şekilde üretilmektedir. Dekorasyon değişiklikleri veya kırılan eşyaların tamirinde güvenli kullanım seçeneği sunan bu matkapla tadilat işlerinizi ertelemeden yapmak mümkün olmaktadır. Ekstra bir gücün varlığına ihtiyaç duymadan siz de evinizde ergonomik bir tutuşa sahip olan bu matkapla istediğiniz tadilatları gerçekleştirebilirsiniz. Kolay uç değişimi sağlayan mandren yapısı sayesinde değişen zeminler üzerinde kullanabileceğiniz birden fazla ucu bulunmaktadır. Özellikle evlerde en çok ahşap ve metal yüzeyler üzerinde tercih edilen Einhell TC ED 450 watt gücü ile günlük işlerinizde kolaylıklar sağlamaktadır. Einhell TC ED 450 darbesiz matkap vidalama 450 Watt yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Birden Fazla Zeminde Etkili Vidalama İşlemi

Birden Fazla Zeminde Etkili Vidalama İşlemi

Evlerin ve hobi atölyelerinin vazgeçilmez parçası olan bu darbesiz matkap, işlem sırasında delme işleminden vidalama işlemine kolay bir geçiş sunmaktadır. Tek bir tuş üzerinden kontrol edebileceğiniz ergonomik tasarımı sayesinde ahşap zemin üzerinde 18 mm, metal zemin üzerinde ise 10mm’ye kadar delme performansı elde edebilirsiniz. Elektronik hızlı yönetim sistemi ile çift taraflı matkap kullanma deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. Dönüş yönünü pratik bir şekilde değiştirebilen Einhell darbesiz matkap aleti, müşterilerin alet çantası içerisinde yer alması gereken yegâne eşyalardan biri olmaktadır. Acil bir vidalama işlemi gerektiğinde fişe takarak kullanabileceğiniz Einhell TC-ED 450 matkap vidalama, uzun süreler kullanım sonrasında dahi ısınma vb. sorunlar yaratmamaktadır. Tasarımsal yapısını üstün delme ve vidalama performansı ile birleştiren Einhell ile siz de evinizde tadilata ihtiyacı olan alanların görünümünü iyileştirebilirsiniz. Dilerseniz Einhell TC ED 450 darbesiz matkap vidalama 450 Watt satın al seçeneği ile tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

Çift Fonksiyonlu Gelişmiş Darbesiz Matkap Deneyimi Trendyol’da

Çift Fonksiyonlu Gelişmiş Darbesiz Matkap Deneyimi Trendyol’da

Darbesiz matkap üzerinde yer alan sağa-sola dönme anahtarı, açma-kapama kilidi tuşları sayesinde gündelik işlerinizi hız kesmeden halledebilir, kalan zamanınızı sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Aileler tarafından oldukça tercih edilen bu matkap, oldukça sessiz çalışan yapısı ile uzun süren işlerde ses rahatsızlıklarını engelleyebilmektedir. Giriş voltajının 220-240 arasında olması evinizde yapmak istediğiniz tüm delme ve vidalama işlemlerinde yeterli koşulları sağlamaktadır. Boşta çalışma hızı dakikada 4000 devir olan Einhell TC-ED 450 elektrikli darbesiz matkap sayesinde ek delme kuvveti gerekmeden veya profesyonel bir yardıma ihtiyaç duymadan işlerinizi tek başınıza halledebilirsiniz. Özellikle daha önce matkap kullanma deneyimi olmayanlarında tercih edebileceği bu elektronik alet ile en zorlu tadilat işlemlerinde dahi beklediğiniz performansın karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz. Bu darbesiz matkabı sadece 1,3 kg net ağırlığıyla her yere taşıyabilir, tamir seçeneklerinizi genişletebilirsiniz. Einhell TC ED 450 darbesiz matkap vidalama 450 Watt indirim dönemlerinde avantajlı fırsatlar yakalayabilirsiniz.