Einhell Marka: Cc-bc 5, Akü Şarj Cihazı Kategori: Şarj Cihazı & Kablo

1.649 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.048,70 TL
8.6
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499,90 TL

Ürün Bilgileri

Einhell Marka: Cc-bc 5, Akü Şarj Cihazı Kategori: Şarj Cihazı & Kablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nalburkent Satıcı Ünvanı: MEHMET KAHRAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4870134480
    Bu ürün Nalburkent tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akü Şarj CihazıCC-BC 5Ürün Kodu 1056121Tam izole konstrüksiyonAşırı yük, ters kutup ve kısa devre korumasıSağlam metal gövdeTaşıma kulpuDahili ampermetreEuroplug fişli elektrik kablosuSağlam, tam yalıtılmış şase penseleriÜrün açıklaması Einhell CC-BC 5 Akü Şarj Cihazı kullanışlı bir 12 V şarj aleti olup dayanıklı metal yapısı ile araba ve motorsiklet akülerini rahatça şarj edebileceğiniz bir üründür. Amper metre ile güncel akımı izleyerek şarj prosedürünü yönetir. Maksimum güvenik için tam izole yapısı ve aşırı şarj, kısa devre ve ters kutup koruması gibi özellikleri barındırır. Şarj kablosu tamamen izole edilmiş güçlü penseleri ile akü kutuplarına optimum bağlanabilir. Sağlam taşıma kulbu ile rahatça ve hızlıca istediğiniz yere götürebilirsiniz. ÖzelliklerAkü Şarj Cihazı CC-BC 5 için detaylar, şekiller ve bilgiler: burada ayrıntılı teknik veriler ve bu Einhell ürününün boyutları, ağırlığı ve ambalajı hakkında özel bilgiler bulacaksınız.Teknik ÖzelliklerGiriş voltajı230 V | 50 HzŞarj gerilimi12VŞarj akımı (arith./eff.) 12V d.c. normal yük de3,5 / 5 ALojistik verisiUzunluk212 mmGenişlik193 mmYükseklik126 mmTek ürün paketinin brüt ağırlığı (kg)2.35 kgÜrün ağırlığı2.04 kg .

Ürün Özellikleri

  • Akü Volt 12 Volt
  • Amper 7
Geri Bildirim Ver