EIDOS Just Cause 2 Ps3

149 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

EIDOS Just Cause 2 Ps3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AST TEKNO Satıcı Ünvanı: AYŞE KUŞCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8490133679
    Bu ürün AST TEKNO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir. . . Just Cause II! Just Cause II'de Neler Var? GTA tarzı oynanışı ve yeni aksiyon öğeleri ile Just Cause 2 Yeni Nesil Konsollar ve PC’de. 600 km’lik devasa bir harita,yüzlerce farklı silah ve araç emrinizde. Rico Rodriguez’in görevi Panau adasında saklanan eski komutanını bulup öldürmek. Oyuna Dair Tüyolar ! Yeni paraşüt mekanizması ile havada geçen savaşlarda da rakipsiz olun ve Gökyüzünü kendi avantajınız için kullanın. Yeni Çift Kanca ile hızla giden yer araçları yada hava araçlarına tutunun. Yeni akrobatik yetenekler ve silahlar ile düşmanlarınızı alt edin. Kinect UyumluHayır Move UyumluHayır Oyun TürüAksiyon Oyuncu DesteğiMultiplayer (Çoklu Oyuncu) UyumlulukPlaystation 3 YaşGenç
Geri Bildirim Ver

EIDOS Just Cause 2 PS3 5021290053090

Eidos Interactive tarafından yayınlanan Just Cause 2, piyasaya 2010 yılında sürülmüştür. Macera oyunu sevenlerin tutkusu haline gelecek olan oyun 2006’daki ilk versiyonunun devamı niteliğindedir. Özel bir hikayesi olan Just Cause 2 PS3 oyunu 18 yaş ve üstü genç, yetişkin herkes için uygundur. Farklı fiyatlarla özel bir macera oyunu arıyorsanız Just Cause 2 ideal bir seçenektir. İlk oyunun iyileştirilmiş hali olduğundan bu oyunda çok daha fazla özellik bulabileceksiniz. Aksiyon oyunları arasında dünya çapında adını duyurmuş olan oyunda puan toplayabilir ve pek çok koleksiyon öğeleri bulabilirsiniz. Eidos Just Cause 2 PS3 oyun tutkunu çocuklarınız veya sevdikleriniz için özel günlerde güzel bir armağan olabilir. Siz de konsol oyunları oynamaktan hoşlanıyorsanız bu ilginç hikayesi olan macerayı deneyimlemek isteyebilirsiniz. Görselleri ve hikayesi ile sizi etkileyecek olan 5021290053090 kodlu bu oyun kolay bir oynanışa sahiptir.

  • Değişken Fiyatlı
  • Etkileyici Hikaye
  • Aksiyon Macera

EIDOS Just Cause 2 PS3 5021290053090 İçeriği

EIDOS Just Cause 2 PS3 5021290053090 İçeriği

Filmlerde özendiğiniz maceraları oyunlar sayesinde deneyimleyebilirsiniz. Eidos Just Cause 2 PS3 içeriği etkileyici bir hikayeye sahiptir. İlk versiyonuyla adından sıkça söz ettiren oyunda dev bir harita ve başarılı görseller yer almaktaydı. Her aracı kullanabilme ve düşmanları kolayca alt edebilmek için akrobatik hareketler yapılabilen ilk versiyona göre Just Cause 2 de her detayın artırılmış haline rastlayacaksınız. Çok daha büyük bir harita ile karşımıza çıkan Eidos Just Cause 2 PS3 oyununda açık arazide dilediğiniz gibi dolaşma özgürlüğüne sahipsiniz. Görevleri tamamlarken ve etrafa hasar verirken kaos puanları toplanan oyunda yeni silah ve araç satın almak mümkün. Keyifli ve bol aksiyonlu bir macera yaşamak istiyorsanız Just Cause 2 PS3 oyunu yeni favoriniz haline gelebilir.

EIDOS Just Cause 2 PS3 5021290053090 Özellikleri

EIDOS Just Cause 2 PS3 5021290053090 Özellikleri

Eidos Just Cause 2 PS3 kullananlar oyunun ilk versiyonuna göre geliştirilmiş olan bu yeni sürümden memnuniyetlerini dile getirmektedirler. 2. versiyonda bulunan yeniliklerden biri olarak kahramanın özel kancalı ipi karşınıza çıkıyor. Düşmanları düşürmek, binalara tırmanmak, gökyüzündeki bir helikoptere tutunmak, çamura saplanmış aracınızı traktöre bağlamak gibi pek çok eylemi bu kancalı ip sayesinde gerçekleştirebiliyorsunuz. Hayal gücünüzü kullanarak kancalı ipiniz ile daha pek çok şey yapmanıza izin veren Eidos Just Cause 2 PS3 özellikleri arasında ilk versiyona göre yapay zekanın geliştirilmiş olduğu görülmektedir. Oyundaki yeni nişan alma teknikleri sayesinde konsol kullanımı çok daha pratik bir hale gelmiştir. Traktör, kamyon, helikopter gibi araçları sınırsızca kullanırken sayısız silah kullanımı da oyunun özelliklerinin başında geliyor. Ölen rakipler ve etraftaki sandıklardan çıkan silahlara ek olarak karaborsadan da silah alabiliyorsunuz. Haritanın her köşesine yayılmış silahları bulabilir veya karaborsadan araç ve silah alışverişi yapabilirsiniz.

EIDOS Just Cause 2 PS3 5021290053090 Yorumları

EIDOS Just Cause 2 PS3 5021290053090 Yorumları

Eidos Just Cause 2 PS3 yorumları incelendiğinde oyun tutkunlarının bu yeni maceraya doyamadıkları görülmektedir. Daha detaylı oyun tasarımı sunan oyunda görsel efektler öne çıkıyor. Etkileyici patlama efektleri sayesinde kendinizi oyunun içerisinde gibi hissedebiliyorsunuz. Oldukça başarılı grafikleri olan oyunda uçsuz bucaksız bir haritada çılgın bir macera yaşayabiliyorsunuz. Eidos Just Cause 2 PS3 kullanımı çoklu oyuncu için uygundur. Oyunun hikayesinde Panau adasında saklanan eski komutanını öldürmekle görevli Rico Rodriquez’in maceralarını yaşayabiliyorsunuz. Yeni paraşüt mekanizması sayesinde havada geçen savaşlarda rakiplerinizi kolayca yenebiliyorsunuz. İlk versiyonda olmayan akrobatik hareketler sizi başarıya bir adım daha yakınlaştırıyor. Oyunculara nakit para veren yarış zorluklarına sahip olan oyunda görev dışındayken oyunun açık dünyası keşfedilebiliyor. Üç farklı tip görev sunan oyun açık uçlu bir yapıya sahip. Trendyol'da yer alan bu ürünü 5021290053090 koduyla inceleyebilir ve avantajlı fiyatlarla siparişinizi verebilirsiniz.