Eğriçayır Organik Propolisli Ağız Spreyi 20ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eğriçayır Organik Propolisli Ağız Spreyi 20ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eğriçayır Satıcı Ünvanı: CELAL ÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3721960974800017 Vergi Kimlik Numarası: 2320502539
    Bu ürün Eğriçayır tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eğriçayır Organik Propolisli Ağız Spreyi Ağız içine yönelik kullanılan sprey ürünümüz yoğun Propolis içeriyor. Boğaz için ayrıca Propolisli Boğaz Spreyimiz de mevcut. Propolisin acılığını alıp tadını iyileştirmek ve ferahlatıcı olması için turunç çiçek suyu ve nane yağı da içeriğinde bulunuyor. Eğriçayır Propolis Ağız Spreyi Eco-Cert Sertifikalıdır. Nasıl Kullanılır? Her kullanımdan önce çalkalayıp ağız içine 2-3 defa püskürtebilirsiniz. Propolis nedir? Propolis, bitki reçinelerinden arılar tarafından üretilen güçlü bir doğal ürün. Arılar, kovanı bakterilerden, dış tehditlerden korumak ve sterilize etmek için Propolis'i kullanırlar. Propolis tüm kovan için adeta bir savunma mekanizması gibidir. Size kısaca Eğriçayır’ı anlatmak istiyoruz. Kovanlarımız doğup büyüdüğümüz ve çocukluğumuzun geçtiği Eğriçayır Bölgesi'nde bulunuyor. Eğriçayır Yaylası Mersin’in Erdemli ilçesinden yaklaşık 110 km uzaklıkta. Bu bölgede bitki florasını yüksek rakımdan dolayı (Yaklaşık 2.500 metre) sadece yabani kır çiçekleri oluşturuyor. Bu muhteşem çiçek florası sayesinde yurt dışında katıldığımız tüm yarışmalardan derecelerle döndük ve dünyanın en prestijli arıcılık yarışması olan Apimondia’da organik çiçek balımız altın madalya ile ödüllendirildi. Eğriçayır ürünlerinin aldığı ödüllerle hem aile olarak hem ülkemiz adına gururlanıyor, kilometrelerce uzakta, 2500 metre rakımda üretilen bu nadir mucizeyi sizlere kadar ulaştırabildiğimiz için büyük mutluluk duyuyoruz. Hakkımızda daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. Ne yapmak istiyoruz? * Ürünlerimizi organik üretiyor, organik üretimin, organik tarımın yaygınlaşmasını istiyor ve destekliyoruz. * Yerel kültür ve değerlerimizin korunması gerektiğine inanıyor, hem bölgemizdeki hem de ülkemizde endemik bitkilerin, doğal floranın korunmasını istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. * Balımızın, ürünlerimizin kalitesine güveniyor, sadece standart analizleri değil Tarım Bakanlığı ve bağımsız denetleme kuruluşlarının en detaylı analiz sonuçlarını sizlerle paylaşıyor, doğru bilgilenmenizi istiyoruz. * Ballarımızın, ürünlerimizin tüm dünyada tanınmasını ve “dünyada üretilen en iyi bal Türkiye’dedir, Eğriçayır’dadır.” denmesini istiyor, bunun için çalışıyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Tam Koruma
  • Hacim 10 - 100 ml
Geri Bildirim Ver