eglips Aleovera Efero Ayak Soyucu Çorap Ölü Derileri Soyan Ayak Çorabı Peeling Maskesi

89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

eglips Aleovera Efero Ayak Soyucu Çorap Ölü Derileri Soyan Ayak Çorabı Peeling Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MJKOREAN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: EFERO KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325118867400001 Vergi Kimlik Numarası: 3251188674
    Bu ürün MJKOREAN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Efero Peeling ayak maskesi Kaba ve donuk cilt, kuru ölü cilt, çatlamış topuk vb. Şikayetleriniz varsa yumuşak ayaklar için - Bu Ayak maskesi, tırnak etlerini ve ölü hücreleri ve nasırları giderir ve dolgun, elastik, Pürüzsüz, parlak ve yumuşak ayaklarınızın olmasını sağlar. Sadece 1-2 hafta içinde yumuşak ve pürüzsüz ayaklara kavuşun!!! Içindekiler: Aloe vera özü, su, gliserin, laktik asit, alkol, malik asit, sodyum Dodesilbenzensülfonat sodyum lauret sülfat, allantoin, metilparaben, koku Kullanım: 1, ayaklarınızı sıcak suyla yıkayın ve ıslatın, ardından ayaklarınızı kurutun. 2, ayak maskesi paketinin mührünü kesin. 3, ayak maskesini takın. Yeterli teması sağlamak için bir çift normal çorap giymenizi tavsiye ederiz. 4, 60- 90 dakika sonra ayak maskesini çıkarın, ardından ayaklarınızı temizleyin. 5, çoğu insan 48 saatlik kullanımdan sonra ölü cildi soymaya başlar, ancak farklı ciltler nedeniyle Türleri, bazılarının 2-3 çift kullanması gerekebilir. Eğer öyleyse, lütfen 48 saat sonra ayak maskesini tekrar kullanın. 6, 48 saat sonra ayaklarınızı sıcak suyla ıslatmanızı öneririz. 7,münkün olduğu kadar kendiliğinden soyulmasını bekleyin. Deriyi zorla soymaya çalışmayın Ipuçları: Yaklaşık 3 ila 5 gün kullandıktan sonra, eski nasırlar yavaş yavaş düşecek, yaklaşık 1 ila 2 hafta sonra, Sert katmanlar düşerek bebek gibi pürüzsüz ve yumuşak ayaklar olacak. (zamanlama kişiye göre değişir) Uyarılar: 1) yalnızca harici kullanım içindir. 2) hamileyseniz veya emziriyorsanız bu ürünü kullanmayın. 3) yaralara veya hasarlı cilde uygulamayın. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. % 100 orjinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Form Soyulabilen
Geri Bildirim Ver