Egem Eğitim Yayınları Egem Yayınları Sosyal Hizmetler 1. Sınıf 1. Yarıyıl Güz Dönemi

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Egem Eğitim Yayınları Egem Yayınları Sosyal Hizmetler 1. Sınıf 1. Yarıyıl Güz Dönemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap-Hane Satıcı Ünvanı: UNİVERSAL İNSAN KAYNAKLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892054336000001 Vergi Kimlik Numarası: 8920543360
    Bu ürün Kitap-Hane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hafta içi saat 17.00 ye kadar verilen siparişler aynı gün , Cumartesi günü 13.00 ye kadar verilen siparişler aynı gün , Kargo şirketleri kapalı olduğundan dolayı Pazar günü gönderim yapılamamaktadır. Memnun kalmanız bizim önceliğimizdir. Kargo şirketi kaynaklı hasar gören kitaplarda , kargo şirketine tutanak tutturup iade edebilirsiniz. Kitap içeriğinde ki ders listeleri görselde mevcuttur.
Geri Bildirim Ver

Egem Eğitim Yayınları Sosyal Hizmetler 1. Sınıf 1. Yarıyıl Güz Dönemi

Eğitim, hayatın son derece önemli bir parçasıdır. Çoğu zaman okulda alınan eğitimlerin kitaplarla desteklenmesi gerekir. Egem Eğitim Yayınları sosyal hizmetler 1. sınıf 1. yarıyıl güz dönemi kitabı, pek çok kişinin tercih ettiği kaynaklardan birisidir. Sosyal hizmetler okuyanlar için ilk senenin ilk döneminde görülen dersleri barındırır. Açık öğretim öğrencileri için de yazılı bir kaynak olarak epey yararlıdır. Bu kitap ile bunu sağlayabilir, derslere rahatça çalışabilirsiniz. Egem konu anlatımlı kitap, hem ders içeriklerini anlatır hem de pekiştirme için test soruları içerir. Tek kitap ile bölümdeki dönem derslerine kolay bir şekilde çalışmayı mümkün kılar. Bütün dersler elinizin altında olur. Her ders için ayrı ayrı not alma derdinden kurtulursunuz. Siz de bu ürün ile çalışmanızı kolaylaştırabilirsiniz.

  • Tüm dersler
  • Konu anlatımlı
  • Test destekli içerik

Sosyal Hizmetler 1. Sınıf 1. Yarıyıl Güz Dönemi İçeriği

Sosyal Hizmetler 1. Sınıf 1. Yarıyıl Güz Dönemi İçeriği

Egem sosyal hizmetler kitabı, bölüme yeni başlayanların ilk dönem derslerini içerir. Bu dersler; sosyal politika, davranış bilimleri 1, sosyal hizmete giriş, insan davranışı ve sosyal çevre 1, insan hak ve kamu özgürlükleri ve hukukun temel kavramları dersleridir. Konu anlatımlı olan Egem Yayınları sosyal hizmetler 1. sınıf güz dönemi, hedef sorular içermesi sebebiyle konu pekiştirmeye yardımcı olur. Farklı soru tipleri içermesi, çeşitlilik açısından son derece önemlidir. Konu açıklamalarını ve test sorularını içerir. Çıkmış sorulara göz atmanızı sağlar. Sayılan dersleri tek bir kaynaktan çalışmanıza olanak sağlayan bu ürün, oldukça pratiktir. Bütün dersler tek bir kaynakta toplandığı için kitaplığınızda ya da çantanızda fazla yer kaplamaz. Bu ürünü satın alarak bütün sosyal hizmetler 1. sınıf ilk dönem derslerine çalışmaya başlayabilirsiniz.

Sosyal Hizmetler 1. Sınıf 1. Yarıyıl Güz Dönemi Yorumları

Sosyal Hizmetler 1. Sınıf 1. Yarıyıl Güz Dönemi Yorumları

Bu kitap, farklı tip soru içermesi sayesinde konuları anladıktan sonra pekiştirmeye olanak sağlar. Ayrıca çıkmış soruları içermesi ile sizi, karşınıza çıkabilecek soru tipleri konusunda bilgi sahibi yapar. Toplam olarak 2500 soru içerir. Bu soru sayıları, her derse farklı şekilde paylaştırılır. Böylece her ders için farklı soru tiplerini görebilirsiniz. Konu anlatımı içermesi sayesinde ayrıca bir kaynaktan çalışmanıza gerek olmaz. Bütün çalışmanızı tek bir kitap aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Fiyatı ile son derece bütçe dostu olup fiyat ve performans ürünü olarak değerlendirilir. Egem Eğitim Yayınları sosyal hizmetler 1. sınıf 1. yarıyıl güz dönemi yorumları bölümüne göz atarak ürünü satın alanların görüşleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Sosyal hizmetler alanında etkili bir çalışma rutini edinmek için bu kaynağı gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Sosyal Hizmetler 1. Sınıf 1. Yarıyıl Güz Dönemi Fiyatı

Sosyal Hizmetler 1. Sınıf 1. Yarıyıl Güz Dönemi Fiyatı

Sosyal hizmetler alanının pek çok dersini barındıran bu kaynak, herkesin anlayabildiği bir anlatım kullanır. İlk sınıfta biriken konuların hızlı bir biçimde öğrenilmesini ve pekiştirilmesini sağlar. Tüm derslerin konu anlatımını içermesine ilave olarak toplamda farklı soru tiplerinden 2500 adet soru barındırır. Geniş açıklamalı, kısa açıklamalı ve test gibi türlerden farklı sorular içerir. Çıkmış sorular kısmı ile size asıl sınavda karşılaşabileceğiniz sorular hakkında bilgi verir. Bu sayede gerçekçi bir sınav deneyimi yaşamanızı sağlar. Egem Eğitim Yayınları sosyal hizmetler 1. sınıf 1. yarıyıl güz dönemi fiyatı, ürünün içerdiği dersler ve sayfa sayısı göz önüne alınarak belirlenir. Uygun fiyatı ile herkese hitap eden bir içeriktir. Trendyol aracılığıyla Egem Eğitim Yayınları’na ait bu kaliteli kitabı hızlı bir biçimde temin edebilirsiniz.