10
ÇocukAna Kucağı kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

EGEBABY Vernikli Ahşap Hug 2 Kademeli Doğal Sallanan Ana Kucağı Bej

2.599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EGEBABY Vernikli Ahşap Hug 2 Kademeli Doğal Sallanan Ana Kucağı Bej

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ege Baby Satıcı Ünvanı: EGE BABY MOBİLYA TEKSTİL İMALAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0480079876100001 Vergi Kimlik Numarası: 4800798761
    Bu ürün Ege Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sallanmayı seven bebekler için en ideal anakucağı! Günlük denge bebeğinizin mutlu, sağlıklı ve huzurlu olduğunu bilmekten ve aynı zamanda yapılması gereken tüm günlük işlerinizi yapabiliyor olmaktan gelir. Siz günlük işlerinizi yaparken veya kahvenizi içerken bebeğiniz anakucağında güvenli ve rahat bir şekilde dinlenebilir ve oynayabilir. Hug Anakucağı yeni doğanlar için uygundur, 9 aya kadar kullanılabilir. Hug Anakucağının, zararlı maddeler içermeyen pamuklu, yumuşacık kumaşı hassas bebek cildi için idealdir. (%100 Pamuklu kumaş) EN71-3 Sertifikalı vernik uygulanmıştır. E0 normlarına uygun dünyanın önde gelen boya markası olan "Polchem” boya ürünlerini kullanarak bebeğinize ve doğaya saygılı mobilyalar üretmekteyiz. Fonksiyonları: Bebeğiniz için eğlence : Hoş bir sallama bebeğinize mutluluk ve huzur verir. Motor becerilerini ve dengesini geliştirir: Sakin ve doğal bir sallanma çocuğunuzun motor becerilerini geliştirir. Pile ihtiyaç yoktur: Anakucağı hem sizin sallamanız ile hem de çocuğunuzun kendi hareketi ile sallanır ve bu da gelişimini destekler. Sırt ve baş için doğru koruma ve konfor: Bebeğinizin vücuduna göre şekillenen oturma kısmı ergonomik olarak tasarlanmıştır. Özellikleri: Ölçü : 45x85 cm Kayın ağacından üretilmiştir.(%100 Ahşap) İki pozisyona ayarlanabilir: yatay ve dikey Emniyet kemeri mevcuttur. Yumuşak, dayanıklı kumaş kılıfı konforlu ve uzun süre kullanım sağlar. Ürün demonte olduğundan dolayı seyahatlere de götürebilirsiniz. Taşıma Kapasitesi: Maksimum 10 kg Test & Güvenlik
  • Anakucağında kullanılan kumaşlar bebeğinizin hassas cildine zarar verebilecek ve alerjiye sebep olabilecek hiçbir madde içermediğini garanti eden Oeko-Teks 100 Standardına göre test edilmiş ve onaylanmıştır. Temizlenme Özellikleri: Kılıfın çıkartılması ve yıkanması çok kolaydır. Makinede 30 derecede hassas yıkamada yıkanabilir. Aksesuar fiyata dahildir.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sallanır
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Pembe
  • Yaş 0 - 3 Yaş
Geri Bildirim Ver