EGE NANOTEK Araba Cam Çizik Giderici Pembe Seryum Oksit - 100 Gram

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EGE NANOTEK Araba Cam Çizik Giderici Pembe Seryum Oksit - 100 Gram

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 1. Kalite cam çizik gidericidir Ürün miktarı: 100 gram'dır. Ürünün rengi PEMBEDİR. Yüksek saflık seryum oksittir. Cam çizikleri giderme ve parlatma, rodaj, bizote parlatma işlemlerinde kullanılır. Ayna, far, cam, metal vs. parlatmada kullanılır. Uygulama hakkında: Cam yüzeyini alkol ile temizleyin. Yüzeyde en ufak bir parçacık vs. kalmasın. Seryum oksit ile suyu çamur kıvamına getirin. Uygun polisaj makinası ve kaliteli parlatma keçesi kullanın. Çamur kıvamına gelmiş seryum oksiti keçenin yüzeyine yedirin. Dairesel küçük hareketler ile uygulamaya başlayın ve yüzeyin ısınmasına izin vermemek adına yüzeye belirli aralıklarda su sprey edin. Camın yüzeyine kontrollü baskı uygulayın. Kontrolsüz baskı uygulamanız camı kırabilir.
Geri Bildirim Ver

EGE NANOTEK EGENANOTEK.MTSO.P.100 100 gram Araba Cam Çizik Giderici Pembe Seryum Oksit

Ege Nanotek 100 gr araba cam çizik giderici pembe seryum oksit birinci kalite üründür ve araç camları üzerindeki çizikleri pratik kullanımıyla yok eder. Ege Nanotek 100 gr araba cam çizik giderici pembe seryum oksit cam kenarlarındaki bizote ile rodaj parlatma ve çizikleri imha etmek için kullanılır. Cam çiziklerinin boyutlarına ve derinliğine göre Ege Nanotek 100 gr pembe seryum oksitin uygulanma şekli ve süresinde farklılıklar gözlenir. Uygulama şekline göre seryum oksit parlatma özelliğini ya da çizik giderme işlevini yerine getirir. Cam, far, ayna, metal ve benzeri yüzeylerde Ege Nanotek rodaj için 100 gr pembe seryum oksit güvenle kullanılabilir.

  • Seryum oksit pembe renklidir.
  • 100 gr’dır.
  • Parlatma ve çizik giderme için kullanılır.

Ege Nanotek 100Gr Araba Cam Çizik Gidericinin Özellikleri Nelerdir?

Ege Nanotek 100Gr Araba Cam Çizik Gidericinin Özellikleri Nelerdir?

Açık pembe ile kahverengi arasındaki Ege Nanotek 100 gr araba cam çizik giderici pembe seryum oksit, yüksek oksidasyon seviyesine sahip bir malzemedir. Ege Nanotek seryum oksit araç üzerindeki yüzeyleri parlatma amacıyla kullanılabilecek güvenilir bir üründür. Ege Nanotek 100 gr araba cam çizik giderici pembe seryum oksit işlevini doğru şekilde yerine getirebilmesi için kullanım talimatına uygun şekilde uygulanması gerekir. Aksi takdirde araç üzerindeki yüzeyde çiziklere neden olabilir. Ege Nanotek 100 gr araba cam çizik giderici pembe seryum oksit, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Nitelikli özellikleri, kullanım kolaylığı ve kalitesiyle Ege Nanotek 100 gr seryum oksit araba cam çizikleri için hızlı ve pratik çözüm sunar.

Ege Nanotek Pembe Seryum Oksit Ne İşe Yarar?

Ege Nanotek 100 gr araba cam çizik giderici pembe seryum oksit, araç yüzeylerinin parlatılması ve camlardaki çiziklerin yok edilmesi için kullanılan nitelikli bir üründür. Ege Nanotek 100 gr araba cam çizik giderici pembe seryum oksit kullanımına bağlı olarak parlatma ve çizik imha etme özelliğini yerine getirir. Bir bez veya sünger yardımıyla kullanılan Ege Nanotek seryum oksit yüzeyleri parlatır ve cam, metal, far veya aynalar için güvenle tercih edilir. Çizik gidermek için kullanılan Ege Nanotek seryum oksit, polisaj makinesi ve sert tabanlı pediyle işlevini yerine getirir. Kalın çiziklerin giderilmesi için uygulamaya 30 dakika boyunca devam edilmelidir. Hafif çizikler için Ege Nanotek 100 gr araba cam çizik giderici pembe seryum oksit ile yapılan işlemin 15 dakika sürecek şekilde 4 defa uygulanması yeterlidir.

Ege Nanotek Rodaj İçin Pembe Seryum Oksitin Kullanımı Kolay mıdır?

Ege Nanotek 100 gr araba cam çizik giderici pembe seryum oksit kullanımı kolay bir üründür. Ege Nanotek seryum oksit kullanılmadan önce sürüleceği yüzeyin alkolle temizlenmesi ve en ufak parçaların bile üzerinden alınması gerekir. Temizlenen yüzeyin üzerinde kullanılacak Ege Nanotek seryum oksidin parlatma işlemi için nemli bez yardımıyla yüzeye bir süre sürülmesi ve ardından temizlenmesi gerekir. Çizik giderme işlemi için Ege Nanotek seryum oksitin politaj makinesiyle dairesel hareketler yardımıyla uygulanması gerekir. Kontrollü baskıyla Ege Nanotek 100 gr araba cam çizik giderici pembe seryum oksit uygulanan yüzeyin ısınmaması için düzenli olarak üzerine su sıkılması önerilir. Kontrolsüz baskı yüzeye zarar verebilir. Ege Nanotek 100 gr araba cam çizik giderici pembe seryum oksit satın almak isterseniz ürüne Trendyol’un internet sitesi ya da uygulaması üzerinden birkaç tıkla sahip olabilirsiniz. Ürünü daha önceden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Ege Nanotek 100 gr araba cam çizik giderici pembe seryum oksit yorum kısmına göz atabilirsiniz.