1
Bahçe Çiti kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Efso Yapay Sarmaşık Yaprak Çit Bahçe Balkon Çiti 3x1.2 M

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Efso Yapay Sarmaşık Yaprak Çit Bahçe Balkon Çiti 3x1.2 M

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVKOLİK Satıcı Ünvanı: JASPER İTHALAT İHRACAT İNŞAAT AKARYAKIT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484105854300013 Vergi Kimlik Numarası: 4841058543
    Bu ürün EVKOLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maksimum Uzunluk: 3 m Maksimum Yükseklik: 120 cm Minimum Yükseklik: 22 cm Bahçe ile uğraşanlar için harika bir üründür. Bahçenizde ağaç kenarlarını çevrelemek için ya da çiçeklerin etrafını çevrelemek için dekoratif amaçlı kullanılır. Balkonlarda ve ofis içi dekoratif alanlarda değerlendirilebilir. Fonksiyonel kullanım sağlar. Ürünün boyutları, belirtilen ölçüler doğrultusunda, istenildiği gibi ayarlanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Bambu
  • Boyut/Ebat 120
Geri Bildirim Ver

Efso Yapay Sarmaşık Bahçe Balkon Çiti Trendyol'da!

Efso 1.2 m bahçe balkon çiti, evlerin ve dış mekanların daha estetik görünmesini sağlar. Dekor malzemesi olarak kullanılan ürünü dilediğiniz noktalara yerleştirerek paravan işlevi görmesini de sağlayabilirsiniz. Çitler ve yapay yapraklar birinci sınıf materyalden üretilir. İklim koşullarına bağlı olarak kolay kolay deforme olmaz. Ürün son derece kalitelidir. Yeşil ve kahverengi tonlarının kullanıldığı Efso yapay sarmaşık yaşam alanlarınıza doğal bir görünüm kazandırır. Ürünlerin farklı mekanlarda son derece geniş kullanım yelpazesi bulunur. Hafif yapısıyla dikkat çeken şık çitler kolay taşınır. Katlanabilen yapısı sayesinde ürünü dilediğiniz alana taşıyıp yerleştirirsiniz. Efso yapay sarmaşık bahçe çiti hem iç hem de dış mekânlarda rahatlıkla kullanılır.

  • Renk: Kahverengi ve Yeşil
  • Çit Malzemesi: Ahşap Ağaç Dalı
  • Mekanizma: Akordeon

Efso 3x1.2m Sarmaşık Bahçe Balkon Çitin Özellikleri Nelerdir?

Efso 3x1.2m Sarmaşık Bahçe Balkon Çitin Özellikleri Nelerdir?

Efso 1.2 m yaprak çit, nitelikli malzemeden üretilir. Ürünün çit kısmında ahşap ağaç dalı kullanılır. Bu dallara sarılı olan yeşil sarmaşıklar ise son derece gerçekçi ve estetik bir görüntü oluşturur. Ürünün dizilim şekli akordiyonu andırır. Bu dizilim sayesinde ürünü kolayca açıp kapamak mümkündür. Söz konusu çitlerin uzunluğu maksimum 3 metreye çıkar. Yüksekliği ise 120 cm'dir. Ürün çok açıldığında bu yükseklik 22 cm'ye kadar düşer. Efso 1.2 m bahçe balkon çitinin uygulama şekli kullanıcıların arzularına göre ayarlanır. Ürün, güneş ışınlarına ve yağmura karşı dayanıklı materyalden üretilir. Bu özelliği ile kapalı alanlar kadar açık mekânlarda da kullanıma uygundur. Efso 1.2 m yaprak çit korunaklı ambalajında, güvenli bir şekilde kullanıcıya ulaşır.

Efso 3x1.2m Yapay Bahçe Çitinin Kullanım Alanları Nelerdir?

Efso 1.2 m bahçe balkon çiti geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün bahçelerin çeşitli noktalarına konumlandırılır. Özellikle minik patika yolların kenarlarında bu şık çitlerden yararlanmak mümkündür. Bitişik bahçeli evlerde iki bahçe arasında sınır oluşturmak için de kullanılır. Bunun yanı sıra söz konu çitler tel örgü niyetine duvar bitimlerine yerleştirilir. Yine balkon ve teras demirlerinin arasına yerleştirilerek şık bir paravan görevi görür. Efso 1.2 m bahçe balkon çitini iç mekanlarda dekoratif unsur olarak kullanmak da mümkündür. Özellikle saksı kenarları, yatak başları, çiçeklikler ürünün kullanım alanları arasındadır. Ek olarak fotoğraf ve video çekimlerinde dekor olarak arka planda yer alır. Ayrıca nişan, kına ve düğün gibi organizasyonlarda masaların arkasında kullanılır.

Efso 3x1.2m Yapay Sarmaşık Bahçe Balkon Çiti Kaliteli midir?

Efso 1.2 m bahçe balkon çiti son derece kaliteli bir üründür. Ürünü nitelikli kılan temel özellik hammaddesidir. Bu dayanıklı materyal ürünü uzun süreli kullanıma uygun hâle getirir. İşlevsel çit kolayca dilediğiniz alana monte edilir. Hafif yapısı sayesinde konulduğu yüzeyde ekstra bir ağırlık oluşturmaz. Uzun süreli kullanıma uygun olarak üretilen çitler iklim koşullarına dayanıklıdır. Darbelere de dayanıklı olarak tasarlanan ürün, düşme, çarpma gibi durumlarda hemen kırılmaz. Çitlerle, açılıp kapanabilen yapısı sayesinde hem dar hem de geniş alanları kaplamak mümkündür. İhtiyaca göre iki adet satın alınarak daha büyük alanlarda kullanım sağlanır. Ürünü kullanan kişilerin memnuniyeti Efso 1.2 m bahçe balkon çiti yorumlarında da görülür. Siz de bu işlevsel ürünü kullanarak yaşam alanlarınızın çehresini değiştirebilirsiniz. Sarmaşıklı çitleri Trendyol'dan sipariş ederek sadece birkaç tıklama ile kapınıza gelmesini sağlayabilirsiniz.