Efsane 200 X 160 Cm Greenbox Chromakey - Green Screen- Yeşil Fon Perde Kumaş

329,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Efsane 200 X 160 Cm Greenbox Chromakey - Green Screen- Yeşil Fon Perde Kumaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECEAVM Satıcı Ünvanı: ABDULLAH ŞAKIRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2255266866800017 Vergi Kimlik Numarası: 7980380981
    Bu ürün ECEAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumas 65gr/m2 dir, 4 metre kumas ikiye katlanmıs yani 2 metre olarak kullanım için uygundur, daha homojen ve tok greenscreen efekti almak için tavsiye edilen kullanım metodudur. Ürün mat yapıya sahiptir, kesinlikle yansıtma yapmaz, YouTube gibi LED kullanılan ortamlar için en ideal ekonomik çözümdür, Gamerlar için en uygun çözümlerden biridir. Greenbox Chromakey- Green Screen- Yeşil Fon Perde kumaş(2 X 1.6m) Video efektleri ve teknolojinin büyüsü sayesinde, nesnelerinizi sanal arka planlara yerleştirebilir, görsel efektler kullanabilirsiniz. Bunu doğru yapmak için ilk başta greenbox tam size göre. Nesnenizi gerçek dünyadan çekmenin ve onu dijital bir alana yerleştirmenin sırrı chromakey. Profesyonel fotoğraf sütüdyosu perdesi olarak kullanılabilir ürün yeterince kalındır. Video uygulamaları olan Zoom ve Microsoft Team için idealdir ekonomik çözümdür. Boyutu : 200 cm x 160 cm dikişsiz, tek parça, kaliteli, sağlam ve ışığı kesinlikle yansıtmaz En 160 cm, farklı boy tercihleri için satıcıya sor panelini kullanınız.

Ürün Özellikleri

  • Tip Dijital Fotoğraf Çerçeveleri
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver