Ef Butik Ay Dekoratif Pleksi Ayna

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ef Butik Ay Dekoratif Pleksi Ayna

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EF BUTİK Satıcı Ünvanı: EF BUTİK TEKSTİL PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324084053200001 Vergi Kimlik Numarası: 3240840532
    Bu ürün EF BUTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Odanıza farklılık katmak için harika bir dekor ürünü. Malzeme: 3 mm pleksi Boyut: 30 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Şekil Oval
  • Çeşit Duvar Aynası
Geri Bildirim Ver

Ef Butik Ay Dekoratif Pleksi Ayna

Dekorasyonda kullanılan alışılmamış aksesuar parçalarının odaların havasına özel bir etki yaptığı herkes tarafından bilinir. Değişik tasarıma sahip aynalar, yaşama alanına ekstra bir aydınlık sağlar. Ef Butik ay dekoratif pleksi ayna, hoş görünümü ile aksesuar ihtiyacınızı karşılamak için üretilir. Odanın içindeki ışığı yansıtarak göz oyununa sebep olur ve bulunduğu alana genişlik katar. Pleksi materyalden daha dayanıklı olması sebebiyle özel olarak üretilir. Yarım ay görünümüne sahip ayna, odaya romantik bir hava getirir. Ef Butik ay dekoratif pleksi ayna kullananlar ürünün sağladığı değişik etkilere hayranlık duyar. Odaya takıldığı ilk andan itibaren dekorasyonu hoş şekilde etkiler. Hafif yapısı sayesinde ürün tercih eden müşterilere montaj kolaylığı sunar. Başka bir alana transfer etmek istediğinizde hızlıca bulunduğu konumdan sökülebilir.

  • Alışılmamış özel tasarım
  • Kırılmalara karşı dayanıklı yapı
  • Estetik görünüm

Beğenilen Tasarımıyla Öne Çıkan Ef Butik Ay Dekoratif Ayna

Beğenilen Tasarımıyla Öne Çıkan Ef Butik Ay Dekoratif Ayna

Ef Butik ürettiği özel tasarımlı dekorasyon ürünlerinin güzelliği ile piyasada ünlüdür. Dekoratif pleksi ayna alışılmamış özel tasarımı ile müşterilerin dikkatini çeker. Pleksi ayna materyalinden özel olarak imal edilmesi sebebiyle hafif yapıdadır. 3 mm kalınlığı ile ince yapıdadır, dolayısıyla daha zarif bir ayna görünümü sunar. Ürün, kırılmalara ve çizilmelere karşı da oldukça dayanıklıdır. Vidalı montaj gerektirmez, çift taraflı bant yardımıyla dahi istediğiniz yüzeye güvenle sabitlenebilir. Yarım ay görünümü ile salon, mutfak, yatak odası gibi birçok farklı alanda dekorasyona farklı bir dokunuş katmak için tercih edilir. Ef Butik ayna, 30 cm boyu ile orta büyüklükte bir aynaya ihtiyaç duyan müşterilerin taleplerini karşılamak için piyasada yer alır. Özel görünüşü ile gören herkesin ilgisini çeker ve beğenisini kazanır. Zamansız tasarımı ile takıldığı yüzeyde senelerce rahatlıkla kullanılabilir.

Memnuniyet İçeren Ef Butik Ay Dekoratif Ayna Yorumları

Memnuniyet İçeren Ef Butik Ay Dekoratif Ayna Yorumları

Ef Butik Ay dekoratif pleksi ayna yorumlarında müşterilerin ürünü aldıkları ve kullandıkları için duydukları mutluluğu sık sık paylaştıkları göze çarpar. Estetik tasarımı ile takıldığı duvarın anında havasını değiştirdiği müşteriler tarafından gözlemlenir. Kolay montaj avantajı sağlaması sebebiyle herkesin ürünü çift taraflı bantlar yardımıyla güven içerisinde sabitleyebileceği dikkatleri çeker. Hafif ve ince yapısı ile eve gelen misafirlerin dahi beğenisini anında kazanır. Ef Butik ay dekoratif pleksi ayna satın alanların duvarlarında özel bir dekorasyon köşesi oluşturup ürünü de oraya renk katması için sabitlemeleri dikkat çeker. Ayna ayrıca kullanışlı boyutları sebebiyle de müşterilerin ürüne dair beğenisini artırır. Kırılmalara karşı daha dayanıklı hale getiren pleksi materyali sayesinde çocukların olduğu alanlarda dahi güvenle tercih edilmesi ile bilinir. Sunduğu hoş görünüm ile bulunduğu odaya romantik bir hava katmasından memnuniyetle bahsedilir.

Her Bütçeye Uygun Ef Butik Ay Dekoratif Pleksi Ayna Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Ef Butik Ay Dekoratif Pleksi Ayna Fiyatı

Kaliteli ve kullanışlı dekoratif ürünlere sahip olmak oldukça çaba gerektiren bir durumdur. Müşteriler tam olarak taleplerini karşılayan bir aynayı piyasada bulmakta oldukça zorlanır. Özgün tasarımı, kullanışlı ölçüleri ile müşterilerin beğenisini kazanan Ef Butik ay dekoratif pleksi ayna fiyatı ile müşterilerin takdirini kazanır. Dekorasyonda sağladığı büyük değişiklikler ile odanızın daha güzel görünüme sahip olmasına yardımcı olur. 30 cm ölçüleri ile odada gözü rahatsız etmez aksine huzur verici bir görünüm sunar. Estetik yapısı ile asılacağı alana kolaylıkla uyum sağlar. Duvara sabitleme kolaylığı sunmasıyla hızlı şekilde kurulumu tamamlanır. Deformasyona karşı dayanıklı hale getirmiş materyali ile seneler süren kullanım avantajı sağlar. Siz de odanızın dekorasyonuna ay görünümlü butik ayna ile farklı bir hava katmak isterseniz Trendyol’un avantajlı fiyat seçeneklerinden yararlanarak alışverişinizi güvenle tamamlayabilirsiniz.