Eeose Forte Kaş Ve Kirpik Bakım Serumu Ikili Fırsat Paketi 2x10 ml

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
450 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
513,50 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Eeose Forte Kaş Ve Kirpik Bakım Serumu Ikili Fırsat Paketi 2x10 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİT1001 Satıcı Ünvanı: PCI YAZILIM DANIŞMANLIK VE ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723007106900016 Vergi Kimlik Numarası: 7230071069
    Bu ürün FİT1001 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eeose Kaş ve Kirpik Bakım Serumu 2x10 mlKirpik ve kaşlarınızın doğallığını bozmadan kirpikleri ve kaşları besler, bakım yapar.Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir. Kullanım Şekli:Günde 1 kere(tercihen geceleri) temizlenmiş ve kuru kirpik diplerine ya da kaşlarda uygulanmak istenilen bölgenin üzerine
  • verilen tek kullanımlık aplikatörler yardımı ile kullanılır.Serumdan 14.günden itibaren sonuç almaya başlanır.Ancak tam olarak sonuç alabilmek için 1 kür, yani 6 hafta boyunca kullanılması öneilir. Uyarıcı Bilgiler:Tahriş ve kaşıntı gibi istenmeyen bir etki görüldüğünde ürünü kullanmayı bırakınız.3 yaş üzeri için uygundur.
Geri Bildirim Ver

Eeose Forte Kaş ve Kirpik Bakım Serumu İkili Fırsat Paketi 2x10 ml

İnsanoğlunun asırlardır değişmeyen özelliklerinden biri sağlıklı ve güzel görünüme verdiği önemdir. Yüzünüz genelde insanların ilk dikkatini verdiği, ilk baktığı yerlerden biridir. Bu nedenle kadın erkek fark etmeksizin herkes yüzünün nasıl göründüğünü önemser. Yüzünüzde gözleriniz, burnunuz gibi organlar ön planda olduğundan kaş ve kirpikleriniz çok detay gibi görünse de aslında görünümü olumlu ya da olumsuz en çok etkileyen iki yerdir. Kaş ve kirpiklerinize çok kısa sürede ve minimum emekle bakımlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırmak Eeose Forte kaş ve kirpik bakım serumu ikili fırsat paketi 2x10 ml ile mümkündür. İlk kullanımda bile olumlu sonuçlarını görebileceğiniz 8680057350574 kodlu bu serumu düzenli bir kullanımda istenilen sağlıklı ve güzel görünümlü kaş ve kirpiklere sahip olabilirsiniz.

  • Gelişmiş jel formül
  • İdeal hacimli ambalaj
  • Pratik uygulama kolaylığı

Eeose Forte Kaş ve Kirpik Bakım Serumu Özellikleri

Eeose Forte Kaş ve Kirpik Bakım Serumu Özellikleri

Narin ve zarar görmeye çok yatkın olan kaş ve kirpiklerinizi hem pratik ve kolay bir şekilde hem de olabildiğince kısa sürede onararak kaş ve kirpiklerinize sağlıklı görünümlerini geri kazandırmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle ihtiyacınıza çabuk cevap veren ve kullanımı basit olan ürünler her zaman ön plana çıkar. Jel formundaki Eeose Forte kaş kirpik serumu ile kolaylıkla bakım yapabilir ve çabuk etki eden formülüyle kısa sürede iyi sonuçlar alabilirsiniz. Her gün, günde bir defa akşamları uygulamanız yeterli olur. Ürünün son kullanma tarihi yoktur. Bu ürünü gece yatmadan önce makyajdan tamamen arındırılmış, ılık su ve sabunla yıkanmış olan kaşlarınızın üzerine damlatıp tümünü kaşa yedirecek şekilde dağıtarak uygulayabilirsiniz. Kirpiklerinizi de yine aynı şekilde temizledikten sonra sanki kirpik üzerine kalem çekiyormuş gibi sürebilirsiniz.

Eeose Forte Kaş ve Kirpik Bakım Serumunu Kullananlar

Eeose Forte Kaş ve Kirpik Bakım Serumunu Kullananlar

Eeose Forte kaş ve kirpik serumu 10 ml olan bu bakım serumu vücudunuzun kaş ve kirpiğe aktaramadığı vitamin, keratin, biotin desteğini sağlar. Böylece mevcut kıl köklerinizi besleyerek daha sağlıklı ve hızlı uzamasına yardımcı olur. Bu ürün sizlere birçok avantaj sağlar. Bu avantajlardan biri de pakette 2 adet ürünün bulunması ve size daha uzun süre kullanım imkanı sağlamasıdır. Ayrıca ürün yapısının su kadar akıcı olmaması ürün zayiatının önüne geçer. Jel kıvamında olması uygulama işlemini kolaylaştırır. Pratik kullanımı ve kısa sürede etki eden formülü sayesinde Eeose Forte kaş ve kirpik bakım serumu ikili fırsat paketi 2x10 ml kullananlar, arzu ettikleri sağlıklı ve bakımlı görünüme farklı mekanlarda uygulanacak işlemler için zaman ayırmak zorunda kalmazlar. Siz de evinizin konforunda bu bakıma sahip olabilirsiniz.

Eeose Forte Kaş ve Kirpik Bakım Serumu 10 ml Fiyatı

Eeose Forte Kaş ve Kirpik Bakım Serumu 10 ml Fiyatı

Eeose Forte kaş ve kirpik bakım serumu ikili fırsat paketi 2x10 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kısa sürede hızlı ve bir o kadar da etkili sonuçlar veren Eeose Forte kaş ve kirpik bakım serumu, bakım rutininizin bir parçası olmaya adaydır. Hayatınızı kolaylaştıracak bu bakım serumu ile uzun ve meşakkatli tüm bakım rutinlerini bir kenara bırakabilirsiniz. Eeose forte kaş ve kirpik bakım serumu ikili fırsat paketi 2x10 ml satın alarak olabildiğince doğal ve sağlıklı görünen kirpiklere sahip olabilirsiniz. Eeose Forte kaş ve kirpik bakım serumu ikili fırsat paketi 2x10 ml yorumları bakım rutininizi kolaylaştıran, sağlıklı görünen kaş ve kirpiklere ulaşmanızı sağlayan bir ürün olduğu yönündedir. Kullanımı kolay ve hızlı sonuç veren bu bakım serumuna Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.