Edy's Organics Limon Kabuğu Uçucu Yağı(10 ml)

185 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Edy's Organics Limon Kabuğu Uçucu Yağı(10 ml)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Edys Organics Satıcı Ünvanı: DERYA GÜLER EDA GÜLER ADİ ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2930736243
    Bu ürün Edys Organics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Edy’s Organics Soul Of Plants Koleksiyonumuzdan Limon Kabuğu Uçucu Yağımız cildinizi ve saç derinizi temizleyici çok etkili bir toniktir. Aynı zamanda tıpkı kokusu gibi cildi canlandırıcı ve tazeleyici özelliklere sahiptir. Birçok cilt problemlerinde yardımcıdır. Taze, narenciye kokusuyla ise neşe verir, sizi motive eder ve duygusal sorunlarınızla baş etmenize yardımcı olur. Limon Kabuğu uçucu yağını diğer yağlarla harmanlamak kolay olduğu için, diğer cilt bakım ürünlerine katılarak da birçok şekilde kullanılabilir. Eldesi: Meyve Kabukları / Damıtma Kalite: Doğal İçindekiler: Citrus Limon Peel Oil Uygulama: Uçucu Yağlar çok konsantre ve güçlü yağlar olduğundan ciltte kullanılmak üzere mutlaka bir taşıyıcı yağ(badem, susam, jojoba, ayçiçek, zeytinyağı, hindistan cevizi yağı vb..) içinde seyreltilmelidir. İstediğiniz bir taşıyıcı yağa bir miktar damlatarak seyrelttiğiniz çay ağacı uçucu yağını cildinize nazikçe dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Saklama: Doğrudan güneş ışığından uzakta, çocukların erişemeyeceği kuru, serin bir yerde ve ağzı kapalı olarak saklayınız. Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Uçucu yağlar oldukça konsantre doğal maddelerdir
  • dikkatle kullanılmalıdır. Uçucu yağlar cilde asla direkt kullanılmamalıdır. Lütfen uçucu yağları çocukların ulaşamayacağı yerlerde bulundurmaya özen gösterin. Hamileyseniz, yüksek tansiyon, kalp hastalığı veya herhangi bir bilinen tıbbi rahatsızlığınız varsa, lütfen kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Aynı şekilde, eğer çok hassas bir cildiniz varsa, kullanmadan önce küçük cildinizin küçük bir bölgesi üzerinde yama testi yapmanız önerilir. Citrus (Turunçgil) yağları fototoksik etki gösterirler. Bu sebeple uygulamadan sonra en az 2-3 saat güneş ışığına maruz kalmamanız önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 10 ml
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver