Genel Markalar Oluşum Sıralama Oyun Kartları /

210 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Oluşum Sıralama Oyun Kartları /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Edukids Satıcı Ünvanı: NURAN GÜR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 1804652358200015 Vergi Kimlik Numarası: 4390161567
    Bu ürün Edukids tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Edukids Eğitici Oyun Kartları ile Çocuklar Eğlenirken Öğreniyor! Kutunun içerisinde 6 farklı oluşum evresi (kelebek- kurbağa – tavuk – ağaç – bal – süt) ve her gruba ait 4 kart (toplam 24 kart) bulunmaktadır. Çocuklar Oluşum Sıralama Kartlarında bulunan canlıların ve besinlerin gelişim evrelerini keşfederken birçok yeni kavramla da tanışmış olacak. Bu oyunda çocuğun parça bütün ilişkisi kurma becerisi ve kelime dağarcığı gelişirken aynı zamanda ince motor gelişimi de desteklenecektir. Çizimler: Murat Tanhu YILMAZ Tasarım: Eğitmen Seycan ATAR Kartın Ölçüsü: 7 x 10 cm, 24 adet , Kalınlık: 2 mm , Kutu: Mıknatıslı Yaş Grupları: 3-7 yaş çocuklar için uygundur. Kartlar ile Oyun Önerileri Başlangıçta herhangi bir oluşuma ait ilk kartın arkasındaki açıklama ebeveyn tarafından çocuğa okunur. İlgili oluşumun diğer kartları çocuğun önüne dağınık bir şekilde koyularak çocuktan sıradaki kartı bulması istenir. Seçtiği kartın arkasındaki bilgi yazısı okunarak bir sonraki kartı bulması için çocuğa rehber olunur. Sıralama kartları tamamlandıktan sonra görseller hakkında sohbet edilerek öğrenilen bilgi pekiştirilebilir. Kutuda bulunan tüm oluşumlar birlikte yapıldıktan sonra kartlardan çocuğunuzun seçtiği bir grubu kendi başına tamamlamasını ve oluşumu anlatmasını isteyebilirsiniz. Çocuğunuzla seçtiğiniz bir oluşumun görsellerini birlikte inceleyin. Sonra kartları karıştırıp çocuğun arkasını dönmesini isteyin. Bir oluşumun açıklamasını arkası dönükken çocuğa okuyun ve tekrar kartları bir araya koyun. Çocuktan kartlara dönüp açıklaması okunan oluşumun görselini bulmasını isteyin.
Geri Bildirim Ver