Editör Yayınevi Editör Vıp 8. Sınıf Soru Bankası Seti

365 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 7 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
377,90 TL

Ürün Bilgileri

Editör Yayınevi Editör Vıp 8. Sınıf Soru Bankası Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anemon Satıcı Ünvanı: PANEM YAYINCILIK TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721081378900001 Vergi Kimlik Numarası: 7210813789
    Bu ürün Anemon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Editör Yayınevi 8. Sınıf VIP Soru Bankası Seti Set 8. Sınıf VIP Türkçe Soru Bankası 8. Sınıf VIP Matematik Soru Bankası 8. Sınıf VIP Fen Bilimleri Soru Bankası 8. Sınıf VIP T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Soru Bankası 8. Sınıf VIP Türkçe Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soru Bankası 8. Sınıf VIP İngilizce Soru Bankası Kitaplarından oluşmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Editör Yayınları 1132953 Editör VIP 8. Sınıf Soru Bankası Seti

Editör yayınları vip 8. sınıf soru bankası seti, klasik boyutlardaki 6 adet ders içerikli soru bankasından oluşmaktadır. Türkçe, matematik, fen bilgisi, inkılap, din kültürü ve İngilizce olmak üzere toplam 6 soru bankasından oluşan bir set halinde satılmaktadır. 8. sınıf öğrencilerine özel hazırlanmış kitap, okuldaki dersleri pekiştirmeye destek olurken, öğrencileri aynı zamanda liseye giriş sınavına da hazırlamayı amaçlamaktadır. Basım yılı 2021 olan soru bankası setinin tamamı yeni müfredata uygun soru tipleriyle hazırlanmıştır. Öğrencinizin hem okuluna destek olacak hem de sınava hazırlayacak bu içerik seti, veliler için pratik ve ekonomik olacaktır.

  • 6 soru bankasından oluşan tüm dersler setidir.
  • Liseye hazırlık sınavına uygun olarak tasarlanmıştır.
  • 8. sınıf öğrencilerinin derslerinde yardımcı olmak amacıyla basılmıştır.

Editör Yayınları Vip 8. Sınıf Soru Bankası Seti Hangi Dersleri İçerir?

Editör Yayınları Vip 8. Sınıf Soru Bankası Seti Hangi Dersleri İçerir?

Editör yayınevi 8.sınıf, tüm dersler destekli bir set olmakla beraber, 8. sınıf öğrencilerinin ihtiyacı olan tüm derslere katkı materyallerini içerisinde bulundurmaktadır. Tüm derslerden oluşan 6 soru bankası bulunduran set, içerisinde Türkçe, matematik, fen bilgisi, inkılap, din kültürü ve İngilizce derslerini barındırır. Türkçe soru bankasında toplam 56 test bulunmaktadır. Matematik soru bankasında toplam 47 test bulunmaktadır. Fen bilgisi soru bankası toplamda 43 test bulundurmaktadır. İnkılap soru bankası kitabı 29 test ve din kültürü soru bankası kitabı ise 34 test barındırmaktadır. İngilizce soru bankasıysa toplamda 46 test bulundurmaktadır ve her testte yaklaşık 8 ile 22 soru aralığında soru bulunmaktadır. Set içeriği, her soru bankasında yaklaşık 700-1000 arası soru bulundurmaktadır.

Vip 8. Sınıf Soru Bankası Seti Basım Özellikleri Nelerdir?

Vip 8. Sınıf Soru Bankası Seti Basım Özellikleri Nelerdir?

Editör yayınları vip 8. sınıf soru bankası seti fiyatı uygun olmasına rağmen, basım kalitesi oldukça yüksektir. Soru bankalarında hem müfredata uygun ders ve çalışma kitaplarına benzer boyutlar kullanılması hem de liseye giriş sınavında çözecekleri test kitapçığına benzer formatta olması, öğrencilerin sınav esnasında ve okul esnasında zorluk çekmemelerine destek olmaktadır. Kitap ebatlarına alışkın olmaları, bu yaş aralığındaki öğrenciler için yararlı olmaktadır. Set içerisindeki 6 soru bankası da aynı kalitede basılıp, sayfalarda herhangi bir mürekkep bulaşması ya da mürekkep silikliği görülmemektedir. Birbirine yapışan veya eksik sayfalar bulunmamaktadır. Kaliteli baskı olduğundan dolayı basımla ilgili herhangi bir deformasyon görülmemektedir. Kitapların boyutları 16 cm en ve 24 cm boy ölçülerine sahip olup, müfredatın ders kitabı ve çalışma kitabına benzer boyutlardadır.

Editör Yayınları Vip 8. Sınıf Soru Bankası Seti Okula Yardımcı mıdır?

Editör Yayınları Vip 8. Sınıf Soru Bankası Seti Okula Yardımcı mıdır?

Editör yayınları VIP soru bankası seti, 8. sınıf öğrencilerinin derslerine destek olması, okula yardımcı bir materyal olması adına üretilmiştir. Okulda öğrenilen tüm derslerin tek bir set içerisine toparlanması, öğrencilerin okuldan eve geldiklerinde öğrendikleri konuları soru çözerek pekiştirmelerine destek olacaktır. Her ders için farklı formatta bir soru kitabı olması, 8. sınıf bir öğrencinin ders çalışma arzusunu yok edebilmektedir, bu nedenle aynı yayının tüm ders setlerini kullanmak öğrenciniz için isabetli bir karar olacaktır. Set içeriğindeki 6 soru bankası da aynı boyutta ve aynı formatta üretilerek öğrenciye kolaylık sağlanması amaçlanmıştır. Okula yardımcı materyallerle okulda öğrendikleri konuları evde test çözerek pekiştirirken, aynı zamanda liseye giriş sınavlarına da hazırlanmış olacaktır. Editör yayınları vip 8. sınıf soru bankası seti yorumlarından kullanıcı değerlendirmelerini görüntüleyebilir, satıcı soruları bölümünden dilediğiniz sorunun cevabını bulabilirsiniz.