Editör Yayınevi 9.sınıf Özetli Lezzetli Soru Bankası Seti 7 Kitap

379 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
370,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.500 TL'ye 300 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Editör Yayınevi 9.sınıf Özetli Lezzetli Soru Bankası Seti 7 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anemon Satıcı Ünvanı: PANEM YAYINCILIK TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721081378900001 Vergi Kimlik Numarası: 7210813789
    Bu ürün Anemon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YAYINEVİEDİTÖR YAYINLARIYAZARKOMİSYONSAYFA SAYISI1152 SAYFA – 7 KİTAPKAGIT CİNSİ1.HAMUREBAT19*27KATEGORİLİSE HAZIRLIK KİTAPLARI / 9.SINIF TÜM DERSLER KONU9.Sınıf Özetli Lezzetli Soru Bankası Seti 7 Kitap Hakkında9.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası – Editör Yayınları – 176 Sayfa – 97860528015749.Sınıf Matematik Soru Bankası – Editör Yayınları – 192 Sayfa – 97860528016289.Sınıf Fizik Soru Bankası – Editör Yayınları – 144 Sayfa – 97860528016739.Sınıf Kimya Soru Bankası – Editör Yayınları – 160 Sayfa – 97860528016599.Sınıf Tarih Soru Bankası – Editör Yayınları – 160 Sayfa – 97860528016359.Sınıf Coğrafya Soru Bankası – Editör Yayınları – 144 Sayfa – 97860528016429.Sınıf Biyoloji Soru Bankası – Editör Yayınları – 176 Sayfa – 9786052801611

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 9. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 751-1000
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Editör 9.sınıf Özetli Lezzetli Soru Bankası Seti 7 Kitap

9. sınıf öğrenci eğitim hayatında en önemli geçiş dönemlerinden bir tanesidir. Orta öğretimden lise dönemine geçiş ile derslerin isimleri ile içerik özellikleri de değişecektir. Bu noktada derslere hazırlık ve destek amaçlı satın alınan Editör Yayınları 9.sınıf özetli lezzetli soru bankası seti 7 kitap içerisinde bulunan derslerin tamamı ile öğrenciye tam destek sağlamaktadır. Matematik, Türk dili edebiyatı, fizik, kimya, coğrafya, tarih, biyoloji olmak üzere öğrencinin derslerinin tamamını kapsayacak şekilde oluşturulmuş güzel bir ders çalışma ve hazırlık destek ekibidir. Editör Yayınları 9.sınıf özetli lezzetli soru bankası seti 7 kitap yorumları itibari ile de öğrenci ve velilerin oldukça olumlu geri dönüşleri olmaktadır.

  • 7 kitap
  • Soru bankası
  • 9. sınıf

Editör Yayınları 9.sınıf Özetli Lezzetli Soru Bankası Fiyatları

Bir set olarak satın alınan yedi dersin öğrenciye sağladığı destek göz ardı edilemez. Yalnız tek bir ders için değil dokuzuncu sınıfın tüm derslerinin içerisinde yer aldığı Editör Yayınları 9.sınıf özetli lezzetli soru bankası seti 7 kitap fiyatı baskısı gerçekleştirilen farklı yıllara göre değişiklik gösterecektir. Ayrıca her baskıda yenilenen ve güncellenen birtakım kısımlar olacağı için bunlar kapak tasarımı, soru sayısı yada editör hazırlayıcısı gibi kitap setinin fiyatı üzerinde bir takım değişikliklere sebep olacaktır. Editör Yayınları 9.sınıf özetli lezzetli soru bankası seti 7 kitap indirimleri satın almak isteyenlerin alışveriş deneyimi için hazır haldedir.

Editör Yayınları 9.sınıf Özetli Lezzetli Soru Bankası Yorumları

Bir ihtiyaç malzemesini satın almadan önce yapılan yorumları her müşteri inceler. Bunun sebebi daha önce satın alınması düşünülen o ürünü almış ve kullanım deneyimini yaşamış olan kişi kitap hakkındaki en gerçekçi yorumları yapacaktır. Editör yayınları 9.sınıf özetli lezzetli soru bankası seti 7 kitap kampanyaları yorumlar bölümünde yer alan içeriklerdendir. Aynı zamanda yapılan indirimler fiyat güncellemeleri hakkında da yorumlar yer alır. Bir dokuzuncu sınıf öğrencisinin tüm derslerin içerisinde yer aldığı soru bankasını satın almaya karar vermeden önce konu ile ilgili yapılan yorumları incelemesi sonucu en çok olumlu yorumun yer aldığı kitap seti satın alması kaçınılmazdır. Yorumlarda yer alan Editör Yayınları 9.sınıf özetli lezzetli soru bankası seti 7 kitap satın al tavsiyesine uyarak kitap setini almış ve soru çözümlerinden faydalanmış olanlar konu ile ilgili olumlu değerlendirmeler yapmışlardır.

Editör Yayınları 9.sınıf Özetli Lezzetli Soru Bankası İçeriği

7 tane kitaptan oluşan soru bankası setinin içeriği Türk Dili Edebiyatı, Fizik, Kimya, Biyoloji, Coğrafya, Tarih, Matematik olmak üzere tüm dersleri ve bu derslerin konuları kapsayacak şekilde oluşturulmuştur. Her sınıf öğrencisinin müfredatında yer olan konu aralıkları farklılık göstereceği için kitap soruları dokuzuncu sınıfın müfredatında yer alan konuları kapsayacak şekilde oluşturulmuştur. Editör Yayınları 9.sınıf özetli lezzetli soru bankası seti 7 kitap içeriği uzman ellerde özenle ve titizlikle değerlendirmeler yapılarak meydana getirilmiştir. Her soru güncel müfredat ekseninde tam kapsayıcı ve ölme değerlendirme kriterlerini tam sağlayıcı niteliktedir. Bir soru bankasının içeriğinin en iyi şekilde bu alanda uzman kişiler tarafından oluşturulması gerekir. Soru çözümleri ile hem kendini deneyen hem de eksiklerini gözlemleyen öğrenci en ufak bir gözden kaçmaya maruz kalmayacak kaynaklar ile eğitilmelidir. Editör Yayınları 9.sınıf özetli lezzetli soru bankası seti 7 kitap seti bu beklentiyi tam olarak karşılayacak şekilde oluşturulmuştur. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.