Editör Yayınevi 10. Sınıf Soru Bankası Seti 7 Kitap

396 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.500 TL'ye 300 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 7 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Editör Yayınevi 10. Sınıf Soru Bankası Seti 7 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anemon Satıcı Ünvanı: PANEM YAYINCILIK TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721081378900001 Vergi Kimlik Numarası: 7210813789
    Bu ürün Anemon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 10. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Editör Yayınları 9992000000104 10. Sınıf 7 Kitap Soru Bankası Seti

Editör Yayınları 9992000000104 10. sınıf 7 kitap soru bankası seti, lise öğrencilerinin ihtiyaç duyduğu tüm dersleri içerisinde barındırır. Set içerisinde toplamda 7 farklı kitabın yer alması, ortak ders konularının kendine özel kaynaklarla öğrencilere sunulmasını sağlar. Lise ikinci sınıf öğrencilerinin alan derslerinin belirlenmemiş olması, 10. sınıfa giden herkes tarafından setin kullanılmasına imkân oluşturur. Yeni müfredata göre hazırlanan ders konularını ele alan Editör Yayınları 10. sınıf kitap setiyle üniversite sınav konularına erken dönemde çalışmaya başlamak mümkündür.

  • Yayınevi: Editör Yayınları
  • Sınıf: 10. Sınıf
  • İçerik: Soru Bankası

Editör Yayınları 10.Sınıf Soru Bankası Setinin Özellikleri Nelerdir?

Editör Yayınları 10.Sınıf Soru Bankası Setinin Özellikleri Nelerdir?

Lise ikinci sınıf öğrencileri için hazırlanan soru bankası seti, 2021 yılında basılan yeni müfredat eserlerinden meydana gelir. Lise dersleri için ihtiyaç duyulan tüm konuları kapsayan ve detaylı soru havuzuna sahip olan kitap seti, orta boy olarak tasarlanır. Kitapların her biri 16 cm en ve 24 cm boy olacak şekilde hazırlanırken iç bölümde beyaz renkli parlak kağıt yer alır. Lise ikinci sınıf eğitiminde ortak olarak verilen 7 farklı temel ders, müfredat konularının tamamı için çoktan seçmeli ve çıkmış sorularla öğrencilere sunulur. Matematik, Türkçe, tarih, coğrafya, biyoloji, fizik, kimya ve Türk dili edebiyatı derslerini kapsayan soru bankası setindeki her bir kitapta farklı sayfa sayıları öne çıkar. Toplamda 1136 sayfadan oluşan Editör Yayınları 10. sınıf 7 kitap soru bankası setiyle derslerdeki başarılar yükselir.

Editör Yayınları 10.Sınıf Soru Bankası Seti Kimlere Hitap Eder?

Editör Yayınları 10.Sınıf Soru Bankası Seti Kimlere Hitap Eder?

Lise ikinci sınıfta okuyan öğrencilere ve açık öğretim üzerinden derslerini veren kişilere hitap eden kitap seti, oldukça kapsamlı bir kaynaktır. Lise derslerinde ihtiyaç duyulan ortak konuları hedef alan ve 10. sınıfta gerek duyulan tüm dersler için geniş soru havuzu bulunduran kitap seti, sınava hazırlık sürecinde rahatlıkla kullanılabilir. İstenen tüm konular için üniteler hâlinde test seçeneği sunan kitaplar, kendi aralarında derslere göre bölünür. Kitapların içerisindeki fihrist bölümleri kullanılarak aranan konulara doğrudan ulaşmak ve çıkmış sorulardan oluşan testleri çözmek mümkündür. Çok kolay ya da ileri seviye zor sorular yerine, konuların pekişmesi ve tekrarlanması için tercih edilen orta derece sorular, öğrenilen bilgilerin testlere yansıtılmasını sağlar. Sadece çoktan seçmeli testlerden oluşan eserler, 2021 yılı müfredatının tüm konularını içerisinde barındırır.

Editör Yayınları 7 Kitaplı 10.Sınıf Soru Bankası Seti Kaliteli midir?

Editör Yayınları 7 Kitaplı 10.Sınıf Soru Bankası Seti Kaliteli midir?

Lise ikinci sınıf derslerinin tüm müfredatını içerisine alan soru bankası seti, oldukça kaliteli ve donanımlı bir eserdir. Orta seviye sorulardan meydana gelen Editör Yayınları 9992000000104 10. sınıf 7 kitap soru bankası seti, konuları iyi kavramak ve tekrar yapmak için ideal zorluğa sahiptir. Öğrencilerin belirli bir bilgi birikimi sonrasında rahatlıkla çözebileceği kalitede hazırlanan sorular, derslerin unutulmasını engellerken daha verimli bir çalışma sistemi oluşturur. Öğrenilen dersleri konu konu takip etmek ve her bilgi için çoktan seçmeli soru çözmek için ideal olan kitap seti, sınav öncesi etkili çalışma imkânı sunar. Editör Yayınları 10. sınıf 7 kitap soru bankası setindeki kitapların ayrı ayrı ciltlenmesi, sadece çalışılacak derslere odaklanmayı ve tek kitapta daha fazla soru tipini tanımayı sağlar. Editör Yayınları 10. sınıf 7 kitap soru bankası seti yorumlarını inceledikten sonra, Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.