EDİSON 10'lu St64 Flamanlı Rustik 4w Led Ampul Dekoratif Vintage Aydınlatma Tasarruflu Led Ampül

544,87 TL
(54,49 TL / adet)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EDİSON 10'lu St64 Flamanlı Rustik 4w Led Ampul Dekoratif Vintage Aydınlatma Tasarruflu Led Ampül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASA TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: AHMET SEFA ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1000912865
    Bu ürün ASA TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU AMPÜLLER GENEL AYDINLATMA İÇİN DEĞİL DEKORATİF AMPÜLLERDİR İLAN VİDEOSUNU İZLEYİN Edison St64 Flamanlı

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Led Ampul
  • Duy Tipi E27
  • Renk sıcaklığı Gün Işığı
  • Güç (Watt) 4 Watt
  • Dim Özelliği Var
  • Paket İçeriği 10'lu
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Edison St64 Flamanlı Rustik 4w Led Ampul 10'lu Amber Rengi

Dekorasyonda önemli bir pay sahibi olan ampuller, bulundukları ortamın havasını değiştiren aksesuarlardandır. Dekoratif olan ve iç ya da dış her ortama uyum sağlayabilen Edison ST64 flamanlı rustik 4w led ampul sahip olduğu pek çok özellikle müşteriler tarafından sıkça tercih edilir. Kaliteli malzemeden üretilmelerinin yanında retro vintage görünümüyle bulunduğu ortama değişik bir hava katar. Evin içinde mutfaktan yatak odasına, salondan banyoya kadar her odada rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda dış dekor olarak balkonlarda ya da bahçelerde de kullanıma uygundur. Mekanın tasarımına renk katan ampuller ayrıca restoran, cafe, ofis ve otellerde de kullanımı çokça tercih edilen ürünlerden biridir. Uzun kullanım ömrüne sahip olan ayrıca enerjiden de tasarruf sağlayan ampuller müşterilerin bir numaralı ilgi odağı konumundadır.

  • Dekoratif tasarım
  • Kaliteli malzeme
  • Enerji tasarrufu

Dikkat Çeken Edison St64 Flamanlı Rustik 4w Led Ampul Özellikleri

Dikkat Çeken Edison St64 Flamanlı Rustik 4w Led Ampul Özellikleri

Edison st64 flamanlı rustik 4w led ampul 10’lu dekoratif vintage aydınlatma pek çok avantajlı özelliğe sahiptir. Her ortama yakışan retro vintage görünümüyle mekana şık ve kaliteli bir hava katan ürün, müşteriler tarafından fazlasıyla ilgi görür. Gün ışığı ampul rengi ile ortama estetik bir görünüm katar. İç ve dış mekanlarda dekoratif olarak kullanılan ürün aynı zamanda oldukça uzun ömürlüdür. Böylece sık sık ampul değiştirmenize gerek kalmadan son derece kaliteli ve estetik olan ürünü uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kullanımı sırasında enerji tasarrufu sağlaması ürünün müşterilerin ilgisini çeken başka bir noktadır. Hem tasarruflu hem de dekoratif görüntüsü sayesinde ortama ve cebinize katkı sağlar. Gold renk cam ile mekana estetik katan ürün sayesinde kullanacağınız alanın dekorasyonunu zenginleştirebilirsiniz.

Kaliteli ve Güvenilir Edison St64 Flamanlı Rustik 4w Led Ampulleri

Kaliteli ve Güvenilir Edison St64 Flamanlı Rustik 4w Led Ampulleri

Son derece kaliteli bir malzemeden üretilen ve mekana şık bir hava katan Edison st64 aynı zamanda oldukça güvenilir bir üründür. Dekorasyon amacıyla iç ve dış mekanlarda sıklıkla tercih edilen ampuller fazlasıyla uzun ömürlüdür. Ayrıca sağladığı enerji tasarrufu sayesinde elektrik faturalarınızda gözle görülür bir değişim fark edersiniz. Tüm bunların yanında insan ve çevre sağlığına zararlı madde içermediği gerekçesiyle CE ve ROHS belgelerine sahiptir. Ayrıca ürünün bulundurduğu led teknoloji sayesinde ışığın titreşimi engellenir. Böylece gözü rahatsız eden ve yoran ışıklar yayılmaz. Aynı zamanda etrafa yaydığı ısı oldukça düşük miktardadır. Bütün bu avantajlarının yanında bulunduğu mekana sağladığı dekoratif hava sayesinde müşterilerini fazlasıyla memnun bırakır. Sahip olduğu onaylı sertifikalar sebebiyle gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz kaliteli ve güvenilir bir üründür.

Edison Led Ampul Avantajlı Fiyatları ve Müşteri Yorumları

Edison Led Ampul Avantajlı Fiyatları ve Müşteri Yorumları

Edison St64 flamanlı rustik 4w led ampul 10’lu dekoratif vintage aydınlatma amber rengi yorumlar kısmında ürün hakkında öğrenmek istediğiniz detayları bulabilirsiniz. Deneyimli müşterilerin değerlendirmeleri, puanlamaları ve yaptıkları yorumlar sayesinde ürünün pek çok özelliği hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Yorumlar kısmı güvenilir bir alışveriş deneyimi yaşamanızı sağlaması açısından oldukça yararlıdır. Ayrıca EDISON St64 flamanlı rustik 4w led ampul 10’lu dekoratif vintage aydınlatma amber rengi fiyatları her bütçeye uygun olmasıyla dikkat çeker. Fazlasıyla dekoratif olan ve oldukça kaliteli bir malzemeden üretilenler cep yakmayan fiyatları müşterilerin gönlünü kazanan başka bir noktadır. Siz de son derece uygun fiyatlı Edison St64 flamanlı rustik 4w led ampullere Trendyol aracılığıyla kolaylıkla sahip olabilir, bulunduğunuz mekanın havasına estetik ve kalite katabilirsiniz.