EDEN Yuvarlak Kupeste Balkon Çamaşır Askısı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EDEN Yuvarlak Kupeste Balkon Çamaşır Askısı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün Özellikleri : Balkon Demirine Takıla bilir Küpeşte Balkon Çamaşır Kurutma Askılığı Yuvarlak ÜRÜNLE BİRLİKTE ÇAMAŞIR MONTAJ MALZEMELERİ GÖNDERİLMEKTEDİR BALKON ÇAMAŞIR KURUTMA ASKILIĞI YUVARLAK ALÜMİNYUM KÜPEŞTE İÇİN Ø50mm Montaj civataları krom paslanmaz Site veya bina yönetimce balkon dışına çamaşır asılmasına izin verilmeyen evlerde balkon içine doğru asılabilecek şekilde monte edilebilir Pratik kullanımı ile modern mimarilerde estetiği bozmadan, uyum içinde, şık bir görünüm sağlar Rüzgarda kuruyan çamaşırda deterjan artığı kalmaz ve çamaşırlarınızın gözeneklerinden geçen rüzgar mevsimin doğal ferahlatıcı kokusunu çamaşırlarınıza işler. ÜRÜN BOYU: 50MM VE 5 CM ÇAPINA UYGUNDUR.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Krom
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Eden Küpeşte Balkon Çamaşır Askısı Yuvarlak Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Eden yuvarlak küpeşte balkon çamaşır askısı, dayanıklı materyalleri ve kolay kurulumu sayesinde balkonunuzdaki en büyük yardımcınız olmaya adaydır. Her balkona kolaylıkla uyum sağlayabilen bu askılığı korkuluğa monte ederek çamaşırlarınızın temiz havada kurumasını sağlayabilirsiniz. Ürün, 10 metre ip uzunluğuna sahiptir. Böylece ipleri balkon uzunluğunu hesap ederek gerebilir, astığınız çamaşır miktarını kolayca artırabilirsiniz. Yuvarlak küpeşte çamaşır askısı, son derece kullanışlıdır. Bu çamaşır askısının zengin özellikleri, kullanıcılarından tam not alır.

  • Materyal: Alüminyum Eden Yuvarlak Kupeste Balkon Çamaşır Askısı
  • Montaj Civataları: 50 mm Balkon Demir Çamaşır Askılığı
  • İp Uzunluğu: 10 m Balkon Demir Çamaşır Askılığı

Eden Yuvarlak Küpeşte Balkon Çamaşır Askısı Tasarımı Nasıl?

Eden Yuvarlak Küpeşte Balkon Çamaşır Askısı Tasarımı Nasıl?

Eden yuvarlak küpeşte balkon çamaşır askısı, balkon korkuluğuna rahat bir şekilde monte edebileceğiniz askılardan oluşur. Askıların yapımında kullanılan malzeme, alüminyumdur. Bu özellik, askıları oldukça dayanıklı kılar. Ürünün monte edilebilmesi için yanında 50 mm’lik montaj civataları gönderilir. İki askılığı da balkon küpeştesine monte ettikten sonra ara boşluklarına ipi dilediğiniz uzunlukta ekleyebilirsiniz. Çamaşır askılığının ipi, farklı materyallerden oluşur. İç kısmı, daha kaliteli bir kullanım için ipekten yapılır. Dış yüzeyi ise elastik PVC kaplıdır. Bu sayede çamaşır asmadan önce ipi rahat bir şekilde silebilirsiniz. Balkon demir çamaşır askılığı, modern ve sade bir tasarıma sahiptir. Bu nedenle her balkona kolay bir şekilde uyum sağlar. Siz de zengin bir tasarıma ve donanımlı özelliklere sahip olan bu ürünü satın alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Eden Yuvarlak Küpeşte Çamaşır Askısının Kullanımı Pratik mi?

Eden Yuvarlak Küpeşte Çamaşır Askısının Kullanımı Pratik mi?

Eden yuvarlak küpeşte çamaşır askısı, son derece pratik bir kullanım imkânı sunar. Ana malzemesi alüminyum olduğu için çeliğe oranla çok daha hafiftir. Böylece taşıma, monte etme ve sökme gibi durumlarda sıkıntı yaşamazsınız. Hem çelik kadar ağır olmaması hem de çamaşırları taşıyacak dayanıklılığa sahip olması sebebiyle kullanıcılardan tam not alır. Alüminyum korkuluk çamaşır askılığını balkon korkuluğunun ister içine isterseniz de dışına bakacak şekilde asmanız mümkündür. Bu durum, özellikle dışarıya çamaşır asmanın yasak olduğu sitelerde büyük bir avantaj oluşturur. Balkon çamaşır askısı, tüm bunların yanı sıra son derece ergonomiktir. Az yer kaplaması sebebiyle de sıklıkla tercih edilen bu ürünü oldukça kolay bir şekilde takıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Askılık, hafif tasarımı ve pratik özellikleri sayesinde çamaşırlarınız için gözde yardımcınız olmaya adaydır.

Eden Balkon Demir Çamaşır Askılığı Paslanır mı?

Eden Balkon Demir Çamaşır Askılığı Paslanır mı?

Eden yuvarlak küpeşte çamaşır askısı, alüminyumdan yapıldığı için zaman içerisinde paslanma gibi sorunlar ortaya çıkarmaz. Çünkü alüminyum, paslanmayan bir malzemedir. Çamaşır askılığı, boya gerektirmeyen özelliği ve pas tutmayan yapısı sayesinde kullanıcılara uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Ayrıca ürünün civataları da kromdan oluşur. Krom da tıpkı alüminyum gibi paslanma riski olmayan bir malzemedir. Her iki malzeme de çeşitli hava şartları karşısında dinamik ve sağlam bir duruş sergiler. Eden yuvarlak küpeşte balkon çamaşır askısı, uzun süre boyunca hiçbir sorun yaşamadan kullanılabilir. Balkonunuza dilediğiniz gibi monte edebileceğiniz, kullanımı kolay bir askılığa ihtiyacınız varsa bu ürün tam size göredir. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Eden yuvarlak kupeste balkon çamaşır askısı yorum ve puanlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından Türkiye’nin lider online alışveriş platformu olan Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde bu çamaşır askılığını satın alabilirsiniz. Böylece Trendyol’un çeşitli kampanya ve indirimlerinden yararlanma fırsatına da sahip olursunuz.