Edding 4600 Kumaş Boyama Kalemi 1.0mm Pembe

87,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Edding 4600 Kumaş Boyama Kalemi 1.0mm Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BTMARKET Satıcı Ünvanı: BT MARKET KURUMSAL BİLİŞİM HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187062424900014 Vergi Kimlik Numarası: 1870624249
    Bu ürün BTMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • edding 4600 tekstil kalemi - kendi modanızı tasarlayın Yazın, işaretler yaratın, güzel desenler ve süslemeler çizin - bu kumaş boyama kalemi tekstil çizimlerini kolaylaştırır ve hassas tasarımlar için uygundur. Örneğin, tişört, minder, anahtarlık ve peçeteler gibi açık renkli tekstiller üzerine yapılan alıntılar, tebrikler veya desenler ve çizimler. Parlak renkleri, bu malzemeleri benzersiz sanat eserlerine dönüştürür. Bu kumaş boyama kalemiyle kişiselleştirilen kıyafetlerden mükemmel hediyeler olur. Malzemeye çizim yaptığınızda, uygulanan mürekkep bir kez ütüleyerek (buharsız şekilde) kalıcı olabilir. Sonrasında yaptığınız iş 60°C'de yıkamaya dayanıklıdır. Kalem 1 mm kalınlığında yuvarlak uca sahiptir ve geniş yelpazede parlak renkleri mevcuttur. Su geçirmez mürekkep uygulama sırasında sızıntı yapmaz, çabuk kurur ve ışığa son derece dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver