Eday Easycup Geliştirilmiş Kaşık Biberon Seti

259 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Eday Easycup Geliştirilmiş Kaşık Biberon Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEBEYATMAZ BEBEK MARKET Satıcı Ünvanı: BEBEYATMAZ BEBEK MARKET TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160149145500001 Vergi Kimlik Numarası: 1601491455
    Bu ürün BEBEYATMAZ BEBEK MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EDAY EASYCUP 5' Lİ SET KAŞIK BİBERON ? Yeni doğan bebekler çeşitli nedenlerden dolayı annelerini emmede zorluklar yaşayabilirler. Emzik kolay bir besleme aracı olduğu için bebekler çok çabuk alışırlar. Emziğe alışmış bebekler annelerini emmek istemeyebilirler. Çünkü emzikten sütü daha kolay çekerler. Bu durumda anne memesinden uzaklaşabilirler. EDAY EASYCUP göğüs ucu ile emzik karışıklığını önlemeye yardımcı olur ve bebeğin doğal hızında beslenmesini sağlar. Ayrıca bebeklerin anne göğsünü reddetmesini önlemek için geliştirilmiştir. Bebeklere kaşıkla yemek yeme alışkanlığı kazandırır. Bebeğin emme refleksini maximum seviyeye çıkarır. EDAY EASYCUP kaşık biberon bebeklerin emziği unutması için idealdir. Bu sayede emzirmenin yeniden başlamasına yardımcı olur. Kontrollü basma yerleri sayesinde sütün küçük damlacıklar şeklinde kaşığa akmasını sağlanır. Yumuşak malzeme yapısı ile bebek ile hoş bir uyum sağlar, bebeğin çene yapısını kuvvetlendirir. Bebek beslenme sırasında durabilir ve beslenmeyle aynı anda nefes alabilir. EDAY EASYCUP kaşık biberon yalnızca tek boyuttur ve bu boyut tüm emzirme süresi için yeterlidir. ÖZELLİKLERİ Kaşık kısmı sert değildir. Yumuşak silikon özelliklidir. Kaşığın ön tarafındaki küçük bariyer sütün akış kontrolünü sağlamaktadır. Gıda uygun malzemeden yapılmıştır. Hammaddesi Polipropilen Ftalatlar ve bisfenol A ve latex içermez. 60-150 ml hazne Özel süt akışı bariyeri sayesinde sütün dökülme riski engellenmektedir. Piyasadaki dar ağızlı birçok biberon ile uyumludur. Emzirme kaşığı ısırmaya ve kopmaya dayanıklıdır. Üzerindeki ölçekler lazer ve kendinden kabartmalıdır. Silinmez. İSO 9001:2015 - EN14350 - EN14372 STANDARDINDA ÜRETİLMİŞTİR. HİJYENİK ÜRÜN OLDUĞU İÇİN DEĞİŞİM VE İADESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR. Ürün içeriği: 1 adet 150 ml biberon 1 adet kaşık biberon (kapağı ile birlikte) 1 adet 60 ml biberon 1 adet yeni doğan biberon başlığı 1 adet yeni doğan besleme kabı (feeding cup)
Geri Bildirim Ver