1
Bronzlaştırıcı kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Eda Taşpınar Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ 200 ml

259,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Eda Taşpınar Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EDA TAŞPINAR OFFICIAL STORE Satıcı Ünvanı: YILDIZ DÜKKANI KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0953039047445991 Vergi Kimlik Numarası: 9530390474
    Bu ürün EDA TAŞPINAR OFFICIAL STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eda Taşpınar Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ 200 ML

Ürün Özellikleri

  • Etki Normal Bronzluk
  • SPF SPF 10 - 20
  • Tip Şişe
  • Form Yağ
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Eda Taşpınar 8680678189706 Yoğun Bronzlaştırıcı 200 ml Yağ

Yaz günlerinde istediğiniz renk değişimini yaşamak için Eda Taşpınar 200 ml yoğun bronzlaştırıcı yağ alternatifini değerlendirebilirsiniz. Ürün içerisindeki doğal yağlar sayesinde eşsiz bir ten rengine kavuşabilirsiniz. Aynı zamanda güneşin olumsuz etkilerine karşı teninizi korumak amacıyla bronzlaştırıcı yağı deneyebilirsiniz. Bu yağ ile uzun süreli ve etkili bir değişim yaşama şansınız olur. Eda Taşpınar 200 ml yoğun bronzlaştırıcı yağ, özel formülasyonuyla güneşin yakıcı etkilerinden uzak bir bronzluk sağlar. Söz konusu ürün, birkaç kullanımda etkisini gösterir ve kısa sürede hayal ettiğiniz renge kavuşmanıza yardımcı olur. Bu özel yağı, tüm vücudunuza sürebilirsiniz. Böylece her yerin eşit bir tonda görünmesini sağlarsınız. Yoğun bronzluk kazanmanızı sağlayan bu yağ aynı zamanda hoş kokusuyla da kullanıcıları memnun etmeyi başarır.

  • Ürün Miktarı: 200 ml
  • Kullanım Amacı: Bronzlaştırıcı
  • Form: Yağ

Eda Taşpınar 200 ml Yoğun Bronzlaştırıcı Yağın Özellikleri Nelerdir?

Eda Taşpınar 200 ml Yoğun Bronzlaştırıcı Yağın Özellikleri Nelerdir?

Eda Taşpınar yoğun bronzlaştırıcı yağ, cildin melanin üretim mekanizmasını harekete geçiren bir üründür. Bu durum bronzlaşma sırasında doğal bir görünüm elde etmenize katkı sağlar. Ürün içinde; vitamin A, E, argan, coconut ve havuç yağı bulunur. Doğada bulunan özel malzemeler ve vitaminlerin karışımıyla ürün hazırlanır. Böylece bronzlaşma sırasında cildin soyulması, kabarması ve acıması gibi olumsuzluklar yaşanmaz. Aynı zamanda tahriş ve kızarıklık da olmaz. Söz konusu ürün sayesinde yoğunlaştırıcı bir bronzluk elde ederken cildinizin yaşlanması konusunda endişe etmenize de gerek kalmaz. Eda Taşpınar 200 ml yoğun bronzlaştırıcı yağ, tüm bu sorunların oluşmaması amacıyla tasarlanan bir üründür. Özel tasarım şişesi ve 200 ml’lik miktarıyla tüm yaz kullanabileceğiniz özelliklere sahiptir. Böylece başka ürüne ihtiyaç duymazsınız.

Eda Taşpınar 200 ml Yoğun Bronzlaştırıcı Yağı Kimler Kullanabilir?

Eda Taşpınar 200 ml Yoğun Bronzlaştırıcı Yağı Kimler Kullanabilir?

Eda Taşpınar 200 ml yoğun bronzlaştırıcı yağ, buğday ve koyu tenlilerin kullanımı için uygundur. Düzenli olarak tatbik edilmesi durumunda istediğiniz ten rengini elde edebilirsiniz. Aynı zamanda doğal içeriğe sahip bronzlaştırıcı yağ arayışında olanların da beklentilerini karşılar. Cildi besleyen ve koruyan bir seçenek olarak ilgi çeker. Kısa sürede bronz olmak isteyenler için avantajlı bir kullanım sağlar. Aylarca güneş altında kalarak alabileceğiniz sonuçlara birkaç günde ulaşabilirsiniz. Bu yağ, her yaştan yetişkinin kullanabileceği özel bir üründür. Yaz boyunca aynı rengi korumak isteyen kişilerin tercih edebileceği bir üründür. Bronzlaştırıcıların hem etkili olmasını hem de güzel kokmasını isteyen kişilerin severek değerlendirebileceği özelliklere sahiptir. Yaz boyunca esmer bir ten rengi için bu avantajlı ürünü düzenli olarak kullanmanız yeterlidir.

Eda Taşpınar 200 ml Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ Nasıl Kullanılır?

Eda Taşpınar 200 ml Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ Nasıl Kullanılır?

Eda Taşpınar 200 ml yoğun bronzlaştırıcı yağ, güneşe çıkmadan 15-30 dakika önce cilde püskürtülür. Sonrasında hafif hareketlerle masaj yapılarak cildin emmesi sağlanır. Vücudunuza sürerken sprey başlığıyla dilediğiniz şekilde tatbik edebilirsiniz. Ama yüzünüze uygularken öncelikle bir miktar yağı ellerinize almanız gerekir. Bu esnada gözlere gelmemesine dikkat edilmesi önemlidir. Gün boyu güneş altında olacaksanız ortalama 2 saatte bir ürünü yenileyebilirsiniz. Ayrıca denize veya havuza girdikten, havluyla kurulandıktan sonra da yağı tekrar sürebilirsiniz. Aynı zamanda bronzlaştırıcı yağı; aşırı sıcak ortamlardan uzak tutmanız, serin ve kuru bir yerde muhafaza etmeniz önerilir. Böylece son kullanma tarihine kadar ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Özel formüllü yağ, yetişkinlerin hoş bir görünüm elde etmesi amacıyla günlük olarak tatbik edilir. Eda Taşpınar 200 ml yoğun bronzlaştırıcı yağ yorumlarını inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un avantajlı fiyatlarıyla kolaylıkla satın alabilirsiniz.