3
Vücut Spreyi kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mist 200ml.

139,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
12 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
139,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mist 200ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EDA TAŞPINAR OFFICIAL STORE Satıcı Ünvanı: YILDIZ DÜKKANI KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0953039047445991 Vergi Kimlik Numarası: 9530390474
    Bu ürün EDA TAŞPINAR OFFICIAL STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün açıklaması baştan çıkarıcı ferah kokusu ile sizde herkesi büyüleyin.
  • Hafif dokusu ile ferahlık ve tazelik kazandırır.
  • Rahatlatıcı bir etki sağlar.
  • Hızlıca emilir ve cildin uzun süre güzel kokmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 200 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

Eda Taşpınar 8681425002729 Desert Rose Amber 200 ml Body Mist

Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mist 200ml ürün seçeneği, hoş kokusuyla beğenileri üzerinde toplar. Oryantel koku ailesinin benzersiz notaları, söz konusu ürünü cazip hâle getirir. Ürünün üst nota ve alt nota detayları, birbiriyle hoş bir uyum sağlar ve ortaya eşsiz bir koku çıkar. 200 ml şişesinde sunulan vücut parfümü, günlük kombinlere muhteşem uyum sağlar. Ürünün denemeye değer kokusu, feminen yansımalar içerir. Siz de söz konusu ürünü tercih ederek dikkat çekici bir kokuya sahip olabilirsiniz. Çiçeksi geçişlere sahip koku, zengin kalp notalarıyla da beğeni toplar. Söz konusu ürünü kullananların çok büyük bir kısmı, yeniden alma ve stok yapma gibi aksiyonlar sağlar. Ürünün sahip olduğu koku notaları güzeldir.

  • Üst Nota: Tonka Bean, Vanilla
  • Alt Nota: Vanilla, Musk
  • Kalp Nota: Jasmine, Violet, Floral

Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mistin Formül İçeriği Nedir?

Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mistin Formül İçeriği Nedir?

Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mist 200ml, oryantel koku ailesinin özelliklerini gösterir. Sarı ambalaj içeriğiyle sunulan ürün, sahip olduğu koku formülüyle benzersiz bir deneyim sunar. Denemeye değer bir koku içeren parfüm, alt-üst-kalp notalarıyla ideal bir uyum sağlar. Ürünün üst notalarında vanilya ve Tonka fasülyesi mevcuttur. Ürünün alt notalarında ise vanilya ve misk vardır. Tüm bu koku notaları, birbirine harmanlanacak niteliktedir. Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mist 200ml seçeneğinde en öne çıkan tonlar, çiçeksi ve yumuşak tonlardır. Ürünün kalp notasında çiçeksi, menekşe ve yasemin detayları vardır. Eda Taşpınar Desert Rose, amber içeriğiyle sıcak ve tatlımsı bir iz bırakır. Üründe öne çıkan çiçeksi koku, dört mevsim kullanıma uygundur. Ürünü, sıcak ve çiçeksi kokulardan hoşlanan sevdiklerinize gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz.

Eda Taşpınar 200 ml Desert Rose Amber Body Mist Kalıcı mıdır?

Eda Taşpınar 200 ml Desert Rose Amber Body Mist Kalıcı mıdır?

Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mist 200ml ürün seçeneği, kalıcılığıyla adından söz ettiren bir vücut parfümüdür. Günlük kombinlerinizi yaptıktan sonra söz konusu kokuyu sıkabilir ve tüm stilinizi tamamlayabilirsiniz. Kalıcı vücut parfümünü kullanarak cildinize ihtiyaç duyduğu tazeliği ve rahatlamayı sunabilirsiniz. Hafif ancak etkili bir ambiyans sunan ürün, bilhassa banyo sonrası temiz cilt üzerine kullanıldığında aranan ferahlığı ve kalıcılığı sunar. Kalıcı vücut parfümü stoğu yapmak için son derece ideal bir üründür. Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mist 200ml yorumları da söz konusu ürünün kalıcı olduğuna işaret eder. Söz konusu ürünle daha kalıcı bir koku elde edebilirsiniz.

Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mistin Cilde Etkileri Nelerdir?

Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mistin Cilde Etkileri Nelerdir?

Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mist 200ml ürün seçeneği, cildin belli başlı noktalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Verimli ve tonunda bir koku elde edebilmek adına, tüm vücuda değil de ilgili noktalara uygulanması doğru olacaktır. Vücut parfümü kullanımının temel amacı, banyo sonrası ihtiyaç duyulan hafif kokuyu sunmaktır. Farklı enerjiler sunan hafif bir koku arıyorsanız Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mist 200ml tercihinde bulunabilirsiniz. Günlük kullanım için üretilen ürün, verimli bir ton elde edebilmek adına özellikle her iki bileğe de uygulanmalıdır. Boyun, diz ve kulak arkası gibi bölgeler, önerilen diğer vücut bölümleri arasındadır. Ürünün kullanımındaki en önemli detay, birden fazla bölgeye yoğun uygulama yapılmamasıdır. Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mist 200ml fiyatı ise bütçe dostu niteliğiyle dikkat çekicidir. Ürünü Trendyol güvencesiyle temin edebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.