Ecolab - Incidin Foam 750 ml

389 TL
(518,67 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ecolab - Incidin Foam 750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ER-KA Tıbbi Malzemeler Satıcı Ünvanı: ER-KA TIBBİ MALZEMELER GIDA VE TURİZM TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336038204500015 Vergi Kimlik Numarası: 3360382045
    Bu ürün ER-KA Tıbbi Malzemeler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hızlı etkili, alkol içerikli, glukoprotamin bazlı, yüzeylerin temizlik ve dezenfeksiyonu için köpük ve sprey dezenfektanı. Anında etkili yüzey temizleyici dezenfektan bakteri, mantar ve virüslere karşı etkin temizlik sağlar. Kilitli kapak sayesinde çocukların kullanımını engeller. Köpük ve sprey olmak üzere iki formda püskürtme yapılabilir. Kullanmadan önce prospektüsü okuyunuz. Uzman personel kullanımına uygundur. · T.C Sağlık bakanlığı biyosidal ruhsatlı · Geniş etkinlik spektrumu · Tek adımda temizlik ve dezenfeksiyon etkinliği sağlar, · Yüksek riskli alanlar da dahil olmak üzere geniş bir yüzey yelpazesi için de uygundur. · Kullanıma hazır formdadır · Kusursuz köpük şeklinde uygulanması aerosol oluşumunu önler. · Geniş materyal uyumluluğu sayesinde ıncidin foam çok çeşitli uygulama alanlarında mükemmel sonuç güvencesi verir. Kullanım alanı ve amacı Sağlık alanındaki alkole dayanıklı her türlü yüzeyin, tıbbı cihazların ve sıklıkla el ve vücut temasının olduğu alanların (klozet, lavobo, kapı kolu, musluk vb) temizlik ve dezenfeksiyonu için kullanıma hazır köpüklü sprey bir üründür. Kullanım şekli 30 cm mesafeden yüzeyi kaplayacak kadar(maks. 40 ml/m2) püskürtünüz, gerekli temas süresi sonunda temiz bir bezle siliniz veya temiz bez üzerine seyreltilmemiş ürünü uygulayınız, yüzeyi siliniz ve kurumaya bırakınız. Dezenfekte edilecek yüzeyin ıslak kalması önemlidir, uygulama sonrası yüzeyler durulanmaz-Kurulanmaz. Ürün içeriği 100g ürün içeriğinde
  • 20.0g 2-Propanol, 10.0g etanol, 0,2g benzalkonyum klorür, 0.01g glukoprotamin®
Geri Bildirim Ver