9
Budama Testeresi kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Echo Cs2511 Tes Benzin Motorlu Budama Testeresi 2.3 Kg

13.319 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.549 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.000 TL
10.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Echo Cs2511 Tes Benzin Motorlu Budama Testeresi 2.3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MELİNOZ TARIM Satıcı Ünvanı: MELİNOZ İNŞAAT TAAHHÜT HIRDAVAT MADENCİLİK GIDA YEMEK VE TEM.HİZM.ORM.ÜRN.NAK.TUR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614059478600011 Vergi Kimlik Numarası: 6140594786
    Bu ürün MELİNOZ TARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 17 adet sipariş verilebilir. 17 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Echo CS2511 Tes Benzin Motorlu Budama Testeresi 2.3 Kw Ürün Açıklaması: Ağaç Kesmek Budamak İçin ve Her Durumda En YÜksek Performansı Echo Testereleriyle Sağlarsınız. aha verimli çalışma sağlanmıştır. Zincir tozu kontrolü ve mükemmel soğutma sistemi ayrıca güvenilir karbüratör sistemi sayesinde yüksek motor performansı sağlar. Yeni tasarlanan krank mili ve pa.la kılavuzu kapağı ile maksimum toz tahliyesi sağlar. Yatay kesimde asla durmaması mükemmel toz temizliğinin en basit göstergesidir. ORİJİNAL JAPON MALIDIR. Teknik Özellikler Silindir Hacmi: 25,0 cc Güç: 1,11 kW / 1,49 Hp Pa.la: 25 cm Zincir : 1/4? Mini 20 diş Ağırlık (motor): 2.3kg Yağ tipi: 2 zamanlı YÜKSEK KALİTELİ ECHO TESTERELERİ RAHAT KULLANIMI VE PERFORMANSI İLE ÇOK GÜVENLİDİR. KULLANICIYA EN İYİ PERFORMANSI SAĞLAR. TÜM HAVA KOŞULLARINDA ÇOK KOLAY ÇALIŞTIRMA SAĞLANIR. HAVA FİLİTRESİ KOLAYLIKLA ÇIKARTILIP TEMİZLENİR. 2,3 KG GİBİ İNANILMASI GÜÇ BİR HAFİFLİĞE SAHİPTİR. TEK ELLE TUTULAN DAL BUDAMA TESTERELERİNİN DÜNYADAKİ EN HAFİF OLANIDIR.
Geri Bildirim Ver

Echo Tes Benzinli 2.3 kg Budama Testeresi Trendyol'da!

Echo CS 2511 TES motorlu budama testeresi, ağaçların uzayan dallarını biçimlendirmek ve kısaltmak için kullanılır. Sahip olduğu teknik özellikler sayesinde kişilere büyük ölçüde kullanım kolaylığı sağlar. Ürün, ideal ağırlığı ile uzanmanız ve yükseğe kaldırmanız gereken durumlarda kollarınızın zorlanmasının önüne geçer. Echo CS 2511 TES benzinli 2,3 kg budama testeresi, kesim işlemi esnasında herhangi bir ağırlık oluşturmaz. Ağaç dallarını kısa süre içerisinde zahmetsizce budamamanızı sağlar. Ürünün tasarımı kullanıcıya geniş hareket imkânı sağlar. Yüksek kesici özelliğe sahip bu testerenin kullanımı oldukça güvenlidir.

  • Ağırlık: 2,3 kg
  • Motor Gücü: 1,11 kW/1,49 Hp
  • Silindir Hacmi: 25,0 cc

Echo CS 2511 TES 2,3 kg Budama Testeresinin Özellikleri Nelerdir?

Echo CS 2511 TES 2,3 kg Budama Testeresinin Özellikleri Nelerdir?

Echo CS 2511 TES benzinli 2,3 kg budama testeresi, kullanıcılarına sunduğu işlevsel özelliklerle dikkat çeker. Ürün sahip olduğu ağırlık sayesinde uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Bu araç, kullanışlılığını ergonomik tasarımına borçludur. Echo CS2511, yüksek bölgelerde yapılan budama işleminde tercih edilebilir. Bu budama testeresinde benzin ve yağ karışımıyla çalıştırılır. Bu karışımın oranı ise % 4 olarak belirlenmiştir. Echo CS 2511 testere, 25,0 cc silindir hacmi, 1,11 kW/1,49 Hp motor gücüyle yüksek çalışma performansına sahiptir. Bu sayede hızlı ve pratik bir kullanım sunar. Ürünün motor performansını büyük ölçüde etkileyen hava filtresinin temizliği oldukça pratiktir. bu parça testereden kolayca çıkarılarak temizlenebilir. Testere tüm hava koşullarında kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Performans kaybı yaşamayacağınız bir testere için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Echo CS 2511 TES 2,3 kg Budama Testeresinin Montajı Nasıl Yapılır?

Echo CS 2511 TES 2,3 kg Budama Testeresinin Montajı Nasıl Yapılır?

Echo budama testeresi; motor, dişli kapağı, pala, zincir, yıldız alyan ve buji anahtarı parçalarından oluşur. Ürünün kurulumuna palanın motor gövdesine yerleştirilmesiyle başlanır. Palanın yerleştirilmesinin ardından zincir, sivri kısımları dışarıya bakacak şekilde dişlinin altından başlayarak yerleştirilir. Palanın üzerine oturtulan zincirin kapağında bulunan ayar vidası ilgili boşluğa yerleştirilir. Kapağın doğru bir şekilde oturtulmasının ardından zincir ayarı yapılır. Kapak üzerinde bulunan vida ile zincirin ayarı kolayca yapılabilir. Kurulumun tamamlanması için son olarak kapağın üzerinde bulunan somun sıkıştırılır. Testere kurulduktan sonra çalışmaya hazır olur. Çalıştırmadan önce yakıt deposu doldurulmalıdır. Depo uygun miktarda hazırlanan yağ ve benzin karışımıyla doldurulur. Ancak bu karışımın hazırlanma işlemi yakıt deposunda yapılmamalıdır. Kimyasal maddelere dayanıklı olan bir şişede karıştırarak yakıt deposuna doldurabilirsiniz.

Echo CS 2511 TES Benzinli Budama Testeresi Kullanışlı mıdır?

Echo CS 2511 TES Benzinli Budama Testeresi Kullanışlı mıdır?

Echo CS 2511 TES benzinli budama testeresi oldukça kullanışlıdır. Hafif olması sayesinde tek elle kullanılabilir. Ürün, budama sırasında ideal bir ağırlık dengesi sağlar. Kesim işlemi sırasında yük, tüm testereye eşit şekilde dağılır. Testerenin motor gücü kalın ağaçlarda dahi verimli sonuç almanızı sağlar. Uygun motor yağı ve benzin seçimi ile üründen uzun yıllar faydalanmanız mümkün olur. Testere için uygun olmayan motor yağı, silindir ve piston hasarlarının oluşmasına neden olabilir. Ürün pratik kullanımıyla da kullanıcıların beğenisini kazanır. Start düğmesine basılarak kolaylıkla çalıştıracağınız testerenin sol kısmında bulunan pompa aracılığıyla motora benzin gelmesini sağlayabilirsiniz. Ardından motor ipini çekerek kolaylıkla çalıştırabilirsiniz. Benzinli budama testeresinin kullanımı kadar bakımı da kolaydır. Testerenin arka kısmında bulunan filtrenin düzenli aralıklarla temizlenmesi ürünün performansını olumlu etkiler. Echo CS 2511 TES benzinli 2,3 kg budama testeresi yorumları incelenerek ürün hakkındaki kullanıcı deneyimlerine ulaşılabilir. Bu kullanışlı budama testeresine Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.