Eca Termostatik Vana

450 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Eca Termostatik Vana

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BanyoVit Satıcı Ünvanı: MEHMET ULAŞ AKAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4149800668600001 Vergi Kimlik Numarası: 0110371794
    Bu ürün BanyoVit tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Eca Termostatik Vana

Termostatik vanalar, yaşam alanlarında bulunan ve ısınmak için kullanılan kalorifer peteklerinin ısı kontrolünü sağlama ve sıcaklığı dengede tutma amacıyla kullanılır. ECA marka termostatik vana, kontrol edilebilir özelliği sayesinde işinizi oldukça kolaylaştırır. Peteğin ısısının istenilen sıcaklığa gelmesiyle birlikte ısının o sıcaklıkta sabit kalmasını sağlayan ürün, ısı ve yakıt tasarrufu yapmayı mümkün kılar. Oda sıcaklığı istediğiniz dereceye gelince peteğin ısı akışını keser ve oda sıcaklığını sabit tutmayı sağlar. Isının verimliliğini artırarak tesisatın da ömrünü uzatmayı amaçlar. ECA termostatik vana çeşitleri arasında öne çıkan bu ürün sayesinde evinizin veya iş yerinizin sıcaklığını dengede tutabilir ve hem sıcaklıktan hem de yakıt ücretinden büyük oranda tasarruf edebilirsiniz. Her radyatör için bir adet vana kullanılması üründen ekstra verim almanın ideal yoludur.

  • Kolay montaj
  • Yüksek tasarruf
  • Isı dengeleme

Tasarruf Sağlayan ECA Termostatik Vana Özellikleri

Tasarruf Sağlayan ECA Termostatik Vana Özellikleri

ECA markalı termostatik vana, her odanın ısısının ayrı ayrı kontrol edilmesine olanak tanır. Böylece odalar ya da katlar arasında gereksiz ısı dağılımı da engellenir. Bulunduğunuz mekandaki sabit sıcaklık dağılımı sayesinde huzurlu ve konforlu bir ortama sahip olursunuz. Radyatör gereksiz yere ve fazladan ısınmayacağı için perdelerde ve duvarlarda islenme oranı da minimuma indirilir. Böylece temizlikten ve vaktinizden de tasarruf sağlarsınız. Çevrenin de sağlığı için bu tür yakıt sistemlerinde kontrol edilebilirlik önemlidir. ECA termostatik vana özellikleri sayesinde ısı kontrolü tamamen sizin elinizdedir. Her bir petek için ayrı ısı kontrolü yapılabilmesi sayesinde odaları yalnızca gerektiği kadar ısıtırsınız. ECA termostatik vana bir peteğin her bölgesini eşit oranda ısıtır. Bu sayede peteğin üst ve alt kısmının farklı oranda ısınması gibi problemler de ortadan kalkar.

Kolaylık Sağlayan ECA Termostatik Vana Kullanımı

Kolaylık Sağlayan ECA Termostatik Vana Kullanımı

ECA termostatik vana kullanımı ve kurulumu son derece pratiktir. Dışarıdan kolay bir tasarıma sahip olan bu ürünlerin iç yapısı oldukça düşünülmüş ve sistemlidir. Her bir radyatör için bir adet vana kullanımı gereklidir. Vanaların üzerinde bulunan ayar konumunu radyatörün olduğu odaya göre farklı şekillerde konumlandırabilirsiniz. Tatile giderken veya bir süreliğine evden ayrılırken vananın konumunu 1 numaralı ayarda bırakarak evin tamamen soğumasını engelleyebilirsiniz. Diğer odalar için 2 veya 3 numaralı ayarda bırakmak mantıklıdır. Banyo gibi havalandırma bulunan kısımlar için 4 numaralı ayara getirmek idealdir. Bu sayede havalandırmadan gelen soğuk havanın banyonun ısısını düşürmesi engellenir ve ısı dengesi sağlanır. Kurulumunun ardından vanaların doğru çalışması ve sıcaklığı doğru algılaması için çevresine fazla eşya yerleştirmemeye özen gösterilmesi tavsiye edilir. Siz de hem kolaylık hem de tasarruf sağlayan ürünü tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu ECA Termostatik Vana Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu ECA Termostatik Vana Fiyatları ve Yorumları

Tüketimin bol olduğu bir zamanda tasarruf etmek hem kişisel hem de çevresel olarak oldukça önemlidir. Yapılan bu tasarruflar sayesinde geleceğe temiz ve sürdürülebilir bir çevre bırakmak mümkündür. Kontrollü yapılan tüketimler ise tasarrufu da beraberinde getirir. ECA termostatik vana yorumları sayesinde bu modeli kullanan ve yakıt tüketiminde tasarruf eden müşterilerin deneyimlerine ve memnuniyetlerine ulaşabilirsiniz. Sadece yakıt tüketimi değil, aynı zamanda konforlu bir yaşam alanı için de oldukça kullanışlı bir üründür. Evinizin ya da iş yerinizin içerisindeki her bir oda için sıcaklık kontrolünü ECA marka termostatik vana ile istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Bu sayede oldukça konforlu bir alana kavuşursunuz. ECA termostatik vana fiyatları da ürünün sağladığı bu imkanlar ile belirlenir. Bu ürüne Trendyol’dan kolayca ulaşabilir ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.