EBERSPACHER Webasto Airtronic Isıtıcı 12 V Vebosta D2 2kw Alman Malı

8.300 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EBERSPACHER Webasto Airtronic Isıtıcı 12 V Vebosta D2 2kw Alman Malı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMYON TİR YEDEK PARÇA Satıcı Ünvanı: YUSUF SEYFEDDİN İŞÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4820472340
    Bu ürün KAMYON TİR YEDEK PARÇA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eberspacher Webasto 2kW enerji tüketerek ortamın ısısını dengeler ve ideal seviyeye kadar yükseltir.
  • Webasto yüksek performansla sürdürülebilir sıcaklık deneyimi sağlarken düşük yakıt tüketimi ile tasarruf da sağlar.
  • Eberspacher ısıtıcı genellikle kamyon, karavan, servis aracı ve iş makinesi gibi geniş araçlarda tercih edilir.
  • Özellikle karavan Webasto için en sık tercih edilen araç modelidir. Geceden sabaha kadar araç içini sıcak tutar.
  • Eberspacher D2 Webasto benzin ya da isteğe bağlı olarak dizel ile çalışır.
  • Aracın motorundan tamamen bağımsız olarak çalışan Webasto 4 kademeli ısıtma özelliği sayesinde isteğe bağlı olarak ayarlanır. Üzerinde bulunan LED ekran sıcaklık ayarlarının yapılmasını ve güncel dereceyi gösterir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Webasto Airtronic Isıtıcı 12 V ile Yüksek Isınma

Eberspacher Webasto Airtronic ısıtıcı 12 v Vebosta d2 2kw Alman malı d2 12v birden fazla alanda kullanılabilir. Yani kullanım alanı oldukça geniştir ve pek araç için uygun kullanıma sahiptir. Genellikle geniş olarak adlandırılan araçlarda ısınma amacı ile kullanılan bir üründür. Bu cihaz ile araç motoru ısıtılmadan ısınabilmek mümkün olur. Bu özelliği nedeni ile tercih edilen ve ihtiyaç duyulan bir cihazdır. Eberspacher Webasto Airtronic ısıtıcı 12 v Vebosta d2 2kw Alman malı d2 12v kullananlar ısınma konusunda yeterli hatta daha fazla oranda ısındıklarını yorumlarında belirtir. Alman malı olması da tercih edilmesinin diğer bir nedenidir. Bunun nedeni ise Alman mallarının oldukça kaliteli ve uzun yıllar kullanılmasının mümkün olmasıdır.

  • Uzun Ömürlü Kullanım
  • Etkin Tasarım
  • Hızlı Isınma

Eberspacher Webasto Airtronic Isıtıcı 12 V Vebosta Kullanımı

Eberspacher Webasto Airtronic Isıtıcı 12 V Vebosta Kullanımı

Airtronic ısıtıcı 12 v iş makinesi, kamyon, karavan ve servis aracı gibi pek çok geniş araçta kullanılabilen ve araçları ısıtabilen bir cihazdır. Her türlü büyük araçta kullanılması mümkündür. Alman malı da olan bu ısıtıcı kısa süre içerisinde de ısınmayı sağlar. Araçlarda yer alan ısıtıcı veya soğutucu cihazlar genellikle motora bağlı şekilde çalışır. Ancak bu model için bu durum geçerli değildir. Motora giden benzin ya da dizel ile çalışan ancak motordan bağımsız olarak çalışan bir cihazdır. Ergonomik yapı özelliği ile de öne çıkar. Az tüketim yapan ve işlevsel cihazlar arasında yer alır. Eberspacher Webasto Airtronic ısıtıcı 12 v Vebosta d2 2kw Alman malı d2 12v içeriği ile farklı şekillerde kullanma da imkan verir. Isıtıcının manuel olarak ayarlanması ve kullanılması gerçekleşebilir. Ancak otomatik olarak da çalışması mümkündür.

Eberspacher Webasto Airtronic Isıtıcı 12 V Fiyatı

Eberspacher Webasto Airtronic Isıtıcı 12 V Fiyatı

Eberspacher webasto airtronic ısıtıcı 12 v vebosta d2 2kw Alman malı d2 12v kullanımı da oldukça basittir. Ancak cihaz alındıktan sonra kurulum işlemlerinin yapılması gerekir. Bu işlemler için de firma servislerine başvurulması gereklidir. 4 kademeli ısıtma modu bulunan Webasto Airtronic ısıtıcı istenilen ısıda ayarlanarak kullanılabilir. Motor ısısından yararlanma özelliğinin yanı sıra farklı deniz ve kara taşıtları için kullanılabilir. Kullanımında tehlikeli madde taşıyan araçlar dahil herhangi bir sorun ile karşılaşılmaz. Isıtıcı üzerinde yer alan LCD ekran sıcaklık gibi ayarların görülmesi için kullanılır. Yine diğer ısıtıcı modellerinden farklı olarak az ses ile çalışır. Araçlarda yer alan ısıtıcı veya klima gibi ürünler yüksek seslerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Ancak bu durum bu ısıtıcı modeli için geçerli değildir. Özelliklerinin yanı sıra 12 volt Webasto fiyatı da merak edilir.

Eberspacher Webasto Airtronic Isıtıcı 12 V Vebosta Yorumları

Eberspacher Webasto Airtronic Isıtıcı 12 V Vebosta Yorumları

Eberspacher Webasto Airtronic ısıtıcı 12 v Vebosta d2 2kw Alman malı d2 12v yorumları ürünün işlevselliği bakımından olumlu yöndedir. Bunun nedeni ise bu iki unsurun ürün satın almak için en çok dikkat edilen iki unsur olmasıdır. Bu bilgilere ulaşabilmek için de çeşitli platformlara erişim sağlanmalıdır. Bu şekilde Airtronic Webasto fiyatları ve yorumlarına ulaşabilirsiniz. Isıtıcı, motordan bağımsız şekilde ısı üreterek ısınma ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı olur. Motor çalışmadan kompakt ve ekonomik kullanım sunan kuru tip bir ısıtıcıdır. Bu bilgilere erişmek ve keyifli alışverişin tadını çıkarmak için Trendyol'a göz atabilirsiniz. Bu ziyaret ile ihtiyaç duyduğunuz ürünleri inceleyebilir ve hesaplı alışveriş yapabilirsiniz.