Eastland Kedi Tüneli 3 Yönlü

399,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eastland Kedi Tüneli 3 Yönlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEMGROSS Satıcı Ünvanı: YEMGROSS YEM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0947082930400001 Vergi Kimlik Numarası: 9470829304
    Bu ürün YEMGROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kedi oyun tüneli eastland kedi oyun tüneli , kediniz için içgüdülerini zinde tutacak, fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan, eğlenceli vakit geçirmesine ve egzersiz yapmasına yardımcı kedi oyuncağı çeşitlerinden birisidir. Kedinizin içgüdülerini canlandıran ve saatlerce eğlenmesine olanak sağlayan kedi tünelidir. Evcil dostunuzun sosyalleşmesini ve egzersiz ihtiyacını karşılar. Kedi oyuncağı kedinizi avcılığa ve oyun oynamaya motive eder. Kedinizin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunur. Kedinizin evde yalnız kaldığında sıkılmasına engel olur. Kedinizin oynamasını istemediğiniz mobilya ve eşyalarla oynamasını engeller. Evcil dostunuzun sağlığına zarar vermeyen kedi oyuncağı kaliteli ve sağlam malzemeden üretilmiştir. Tüm boyda ve yaşta kedilerin oynaması için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Ürün Tipi Kedi Tünel Oyuncakları
Geri Bildirim Ver

Eastland 871269560883 3 Yönlü Kedi Tüneli

Evcil hayvanlar da tıpkı insanlar gibi eğlenmeye ihtiyaç duyar. Özellikle yaşları küçükse oyun oynamayı çok severler. Eastland 3 yönlü kedi tüneli, her yaştaki kedinin oynayabileceği şekilde tasarlanmıştır. Kediler, yapı olarak meraklı ve keşfetmeye açık hayvanlardır. Bu nedenle oyun, onlar için vazgeçilmezdir. Eastland kedi tüneli, ilk andan itibaren evcil dostlarınızı cezbeder. Tünel, onlar için saklanma ve uyuma alanı hâline gelir. Ayrıca rahat ettikleri için burada uzun süre vakit geçirebilirler. Özellikle saklambaç oynamayı seven kediler için bu ürün, son derece idealdir. Eastland 3 yönlü kedi tüneli, tavşanlar için de oldukça kullanışlı bir oyuncaktır. Evcil hayvanınız, bu tünel sayesinde kendisine özel bir alan oluşturabileceği için çok daha huzurlu ve sakin olacaktır.

  • Tünelin Açıklık Sayısı: 4
  • Yaş: Tüm yaşlara uygun
  • Kumaş: Katlanır polimer malzeme

Eastland 3 Yönlü Kedi Tünelinin Ebatı Nasıldır?

Eastland 3 Yönlü Kedi Tünelinin Ebatı Nasıldır?

Eastland 3 yönlü kedi tüneli, 3 adet 35 cm uzunluğunda silindirden oluşur. Silindirlerin çapları, 25 cm'dir. Bu yapılar, birbirine eşit uzaklıktadır. Dolayısıyla yaklaşık 1 metre 20 cm çapında bir daire kadar yer kaplar. Kedi tünelleri, genellikle uzun olur. Kediniz, bu tünelin içinde yürüyebilir ve oyuncaklarını saklayabilir. Eastland kedi tüneli, 3 yönlüdür. Böylelikle kediniz uzun bir tünelde doğrusal bir çizgide oynamak yerine farklı yönlere de hareket edebilir. Üç tünelin birleşim noktasında bir açık alan yer alır. Bu açıklık, tünele hava girişi sağlar ve böylece kediniz, tünel içinde rahatlıkla nefes alır. Kediniz, bu tünelin içinde kendini güvende hisseder.

Eastland 3 Yönlü Kedi Tünelinin Malzemesi Nasıldır?

Kedilerin tırnakları, delici ve kesici bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla ince kumaşları kolaylıkla delebilirler. Özellikle oyun esnasında heyecanlandıkları zaman oyuncaklarını ısırıp tırmalama eğilimleri artar. Eastland 25×35 3 yönlü kedi tünelinin kumaşı, tırmık ve ısırıklara karşı son derece dayanıklıdır. Kumaş malzemesi, güçlendirilmiş naylon polimerdir. Kedi, tünelin içine girdiği zaman üründen hışırtı şeklinde bir ses çıkar. Bu ses, kedileri heyecanlandırır. Dolayısıyla evcil hayvanınız tünelin içinde uzun süre boyunca büyük bir zevkle oyunlar oynar. Tünel, güçlendirilmiş naylon kumaşa silindir şeklini veren teller geçirilerek üretilmiştir. Dolayısıyla kediniz, tünel içinde oynarken tellerle herhangi bir teması olmaz. Eastland siyah pembe 3 yönlü kedi tüneli evcil hayvanların içinde rahatça gezebileceği ve oynayabileceği şekilde özel olarak tasarlanmıştır.

Eastland 3 Yönlü Kedi Tüneli Kullanışlı mı?

Eastland 3 yönlü kedi tüneli, birden fazla kedinin aynı anda oynaması için de uygun bir yapıya sahiptir. Hiperaktif kediler, ürün içinde gidip gelerek enerjilerini atabilir. Tünelin ağız kısmında bir aksesuar bulunursa kedilerin ürünü sevmeleri çok daha kolay olur. Tünelleri yere koyduktan sonra bir süre bekleyerek kırışıkların açılmasını sağlayabilirsiniz. Kediler içine girip çıktıkça kat yerleri daha hızlı açılacaktır. Tünel, geniş bir yapıya sahip olduğu için kilolu kediler de bu ürünün içinde rahatlıkla oynayabilir. Tünelin kumaşı, katlanabilir özelliğe sahiptir. Dolayısıyla ürünün taşınması ve tekrar kurulması son derece basittir. Tünelin kumalı dayanıklı malzemeden üretildiği için ürünün yıkanması da oldukça pratiktir. Temizlik esnasında çok yüksek sıcaklıklardan kaçınmanız yeterlidir. Dilerseniz Eastland 3 yönlü kedi tüneli yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.