EA Sports Ps3 Fifa 2017 - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

759 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EA Sports Ps3 Fifa 2017 - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAMEPLAY Satıcı Ünvanı: DOĞAN TOPLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Vergi Kimlik Numarası: 8540492076
    Bu ürün GAMEPLAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 ORJİNAL OYUN %100 MÜSTERİ MEMNUNİYETİ OYUNLARMIZ KESİNLİKLE ORJİNALDİR HAFTA İÇİ 15:00'E HAFTASONU 12:00'YE KADAR VERİLEN SİPARİŞLER AYNI GÜN STOKTAN KARGO TÜRKİYENİN HER YERİNE ÜCRETSİZ KARGO MOOD OYUN OYUNCAK LTD ŞTİ 6 yılı aşan satış tecrübesi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Mood oyun ltd. şti bünyesinde bulunan bebeMİX Kurulduğu günden itibaren oyuncak, oyun ve oyun konsolları satışı yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz
  • Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede oyun sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir. Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Oyun konsolları satış ve destek alanında başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan MOOD OYUN, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Spor
Geri Bildirim Ver