DYSON V8 Absolute+ Dikey Şarjlı Süpürge (Dyson Türkiye Garantili) 353323-01

9.268,97 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DYSON V8 Absolute+ Dikey Şarjlı Süpürge (Dyson Türkiye Garantili) 353323-01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tıklayanında Satıcı Ünvanı: MURAT CEYLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2080328826
    Bu ürün Tıklayanında tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hazne kapasitesi 0.54 l olan Dyson V8 Absolute+ 2.61 kg ağırlığındadır.
  • Şarj süresi 5 saat olan Dyson dik süpürge 40 dakika çalışma süresine sahiptir.
  • Direct Drive temizleme başlığına sahip şarjlı dikey süpürge 2 Tier Radial siklonlara sahiptir.
  • Dyson şarjlı süpürge yıkanabilir filtresi ile hijyen sunar.
  • Uzunluğu 1244 mm olan kablosuz dikey süpürge 224 mm genişliğe sahiptir.
  • Yüksekliği 250 mm HEPA filtreli süpürge soft roller başlığı ile konfor sunar.
  • Kombinasyon başlıklı Dyson V8 Absolute Plus yumuşak toz alma fırçası ile farklı zeminlerde kullanım sunar.
  • Dyson şarjlı dikey süpürgede ışıklı aralık temizleme başlığı vardır.
  • Duvar askı ünitesi bulunan toz torbasız dik süpürge sert zeminleri temizler.
  • Halıdaki kirleri temizlemek için sert naylon kıllarını halıya doğru iten toz hazneli süpürge gövdesi ayrılabilir özelliktedir.
  • Kuru süpürge Arşimet kaldıraç prensibi ile yükseklere kaldırıldığında dengeli durur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
Geri Bildirim Ver

DYSON 353323-01 Dyson Türkiye Garantili V8 Absolute+ Dikey Şarjlı Süpürge

Dyson, ev temizliğini kısa sürede ve yorulmadan tamamlamaya yardımcı olan süpürge tasarımları yapar. Uzun şarj süresi ve yüksek emiş gücüyle V8 Absolute, bu ürünlerin arasında öne çıkar. Dyson V8 Absolute+ dikey şarjlı süpürge, gelişmiş özellikleriyle kusursuz temizliğin tanımını yapar. Bu ürün; mor, turuncu, bakır ve gri renklerin birleşiminden oluşur. V8 süpürge, hafif ve ergonomik tasarımı sayesinde ulaşılması zor olan alanları bile hijyenik bir hâle getirmenize imkân tanır. Bu ürün, 2in1 fonksiyonu ile bir el süpürgesi olarak da kullanılabilir. Dyson V8 dikey süpürge, kullanım kolaylığı sağladığı için bireylerin favorileri arasında yer alır. Bu cihaz aracılığı ile otomobilinizi ve mobilyalarınızı da temizleyebilirsiniz.

  • Cihaz, 40 dakika boyunca kesintisiz çalışabilir.
  • Ağırlığı 2,61 kg olan ürün, konforlu kullanım imkânı tanır.
  • Süpürge, 2in1 olarak tasarlanmıştır.

DYSON V8 Absolute+ Dikey Şarjlı Süpürge Özellikleri Neler?

DYSON V8 Absolute+ Dikey Şarjlı Süpürge Özellikleri Neler?

Dyson V8 Absolute+ dikey şarjlı süpürge, tüm evi tek seferde özgürce temizlemenizi sağlar. Bu ürün, şarjlı tasarımı sayesinde kablo karışıklığı yaratmaz. V8 süpürge, duvara monte edilebilen bir şarj ünitesine sahiptir. Makine, bu aparat sayesinde yer kaplamadan saklanabilir ve her an el altında bulunur. Bu ürün, 5 saatte kolayca şarj olur. V8, özel motor ve filtre tasarımıyla turbo ayarda bile 40 dakika kesintisiz kullanım imkânı verir. Bu ürün, güçlü ve max temizlik modlarına sahiptir. Tek tuşla fonksiyonlar arasında kolayca geçiş yapılabilir. Dyson V8 Absolute 21.6 V Dyson Türkiye garantili dikey şarjlı süpürgenin 0.54 litre toz haznesi bulunur. Şeffaf olan bu parça, hijyenik kullanım olanağı tanır. Kontrol kolunun üzerindeki tuş çekildiği anda haznenin kapağı açılır ve tüm kalıntılar çöpe dökülür.

DYSON Absolute+ Dikey Şarjlı Süpürge Hangi Yüzeylere Uygun?

DYSON Absolute+ Dikey Şarjlı Süpürge Hangi Yüzeylere Uygun?

Dyson V8 Absolute+ dikey şarjlı süpürge, 6 farklı başlığıyla sert ve yumuşak tüm yüzeylere uyum sağlar. Fırçalı halı aparatı, kir ve tozları ipliklere zarar vermeden ortadan kaldırır. Geniş sert zemin başlığı ise yumuşak dokunmuş naylon ve antistatik karbon fiber kullanılarak üretilir. Bu aparat; parke, fayans ve mermer gibi sert yüzeyleri çizmeden temizler. Yumuşak toz alma fırçası, koltuk ve perde gibi eşyalar için tercih edilebilir. Mobilyalar ve ahşap yüzeyler de bu aparat aracılığı ile hijyenik hâle getirilebilir. Mini motorlu aksesuar, araç içi temizliğini kolaylaştırır. Kombinasyon başlığı hem sert hem de yumuşak yüzeylerde kolay hareket eder. Dyson V8 Absolute 21.6 V dikey kablosuz şarjlı süpürge, LED ışıklı aralık temizleme başlığına da sahiptir. Bu, ulaşılması zor alanlardaki kirleri görmenizi sağlar.

DYSON V8 Absolute+ Dikey Şarjlı Süpürge Çekim Gücü Nasıl?

DYSON V8 Absolute+ Dikey Şarjlı Süpürge Çekim Gücü Nasıl?

Dyson V8 Absolute+ dikey şarjlı süpürge, markaya has teknolojilerle donatılır. Ürün, 115 AW emiş gücü sayesinde tek geçişte tüm parçacıkları yakalar. Bu cihaz, gelişmiş filtreleme sistemi ile boyutu 0.3 mikrondan daha büyük olan tüm alerjenleri yakalayarak temiz ve sağlıklı bir ortam yaratır. Ürünün V8 motoru, dakikada 107.000 devir yaparak azalmayan çekim gücü sunar. Bu parça, Formula 1 araçlarının motorlarından 5 kat daha hızlı dönecek şekilde tasarlanır. Cihaz, markaya özel konik siklon tasarıma sahiptir. 2 kat radial siklon dizilimi, mikroskobik tozların kolayca yakalanmasını sağlar. Bir santrifüj kuvveti oluşturan 15 siklon, yaşam alanlarını hijyenik bir hâle getirir. Dilerseniz siz de Dyson V8 Absolute+ dikey şarjlı süpürge yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu kaliteli ürünü Trendyol'dan güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.