DYSON V8 Absolute 21.6 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DYSON V8 Absolute 21.6 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • V8 Absolute 21.6 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Güç (Watt) 499-250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

DYSON V8 Absolute 21.6 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge

DYSON V8 Absolute 21.6 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge

Teknoloji geliştikçe daha yenilikçi içeriklere yer vermeyi başaran Dyson üretmiş olduğu V8 motorlu bu modelinde daha yüksek emiş gücünü ve sessiz çalışma özelliğini sizlerle buluşturuyor. Güçlü motor performansı ile en zorlu noktalarda bile yüksek performansa sahip olmanıza fırsat veren bu ürün ile siz de temizliğinizi kısa süre içerisinde bitirebilecek ve konforlu kullanım imkanı sunan V8 absolute ile fazla efor sarf etmeden daha hijyenik bir ortam yaratabileceksiniz.

  • Uzun Çalışma Süresi
  • Sessiz Çalışma Özelliği
  • Güçlü Motor

Dyson V8 Zahmetsiz Temizlik

Dyson V8 Zahmetsiz Temizlik

Üretilmiş olan bu modelde sizlerle buluşturulan V8 motor en yüksek emiş gücüne sahip olması ile dünya çapında memnuniyet kazanmaktadır. Yüksek emiş gücü beraberinde daha sağlıklı bir yaşam alanını getireceğinden evlerinizdeki temizliği kusursuz bir hale getirmek adına bu modeli tercih edebilir aynı zamanda 2 Tier RadialTM siklonları ile en küçük tozları bile zahmetsiz bir şekilde çeken V8 absolute ile yenilikçi bir deneyim yaşayabilirsiniz. 2 Tier RadialTM siklon özelliği ile geliştirilmiş olan tam makine filtreleme özelliği de alerjik reaksiyona neden olabilecek bileşenleri ve tozları mükemmel bir şekilde yakalayarak elektrik süpürgenizin içine hapsediyor ve böylelikle daha hijyenik bir yaşam alanı imkanına erişmek daha kolay bir hal alıyor. Zahmetsiz bir şekilde temizlik yapabilmeniz adına geliştirilmiş olan bu üründe yüksek motor gücü her noktada temizliğinizi tamamlayabilmenize olanak sağlamaktadır. Yüksek motor performansı sayesinde sert zeminleri, halılarınızı ve mobilyalarınızı arzu ettiğiniz hijyen standardına uygun bir şekilde temizleme imkanından yararlanabileceksiniz. Pil gücü açısından verimlilik sağlamak adına zayıflamayan Nikel-Kobalt-Alüminyum piller ile çalışıyor ve böylelikle daha uzun süre temizlik fırsatı sunuyor.

Halıların Derinine Dyson V8 ile İnme İmkanı

Halıların Derinine Dyson V8 ile İnme İmkanı

V8 motoru sayesinde daha yüksek bir emiş gücü imkanını sizlerle buluşturan Dyson 40 dakikaya varan çalışma süresi sayesinde evinizin her noktasını verimli bir şekilde temizleyebilmenize olanak tanıyor. Temizliği daha kolay bir hale getirmek adına tasarımda da yeniliğe giden markanın geliştirmiş olduğu bu modelde kablosuz bir deneyim yaşama imkanına sahip olacaksınız. Ürünün kablosuz çalışabilme özelliği dilediğiniz her yerde kullanım kolaylığı yaşamanıza yardımcı oluyor. Bu sayede kablo toplamakla zaman kaybetmeden halılarınızı, mobilya ve döşemelerinizi dakikalar içerisinde mükemmel bir şekilde temizleyebilirsiniz. Düşük ses seviyesine sahip olması sebebiyle de size daha konforlu bir kullanım süreci sunan bu üründe 82 dB ses seviyesi sizleri bekliyor olacak. Bu sayede temizliğinizi daha verimli bir şekilde yapabilecek ve evinizin her noktasını yüksek emiş gücünün performansından yararlanarak temizleyebileceksiniz. Uzun süreli kullanım imkanı tanımak adına geliştirilen altın pil hücresi daha fazla güç sağlamaktadır. Böylelikle temizliğinizin yarıda kalma riskini ortadan kaldırabileceksiniz.

Dönüşebilir Yapısı ile Dyson V8

Dönüşebilir Yapısı ile Dyson V8

Dyson V8 absolute 21.6 v dikey şarjlı süpürge özellikleri sessiz çalışma, yüksek pil gücü ve uzun süreli kullanım olanağı ile sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda elektrik süpürgenizi temizlerken de daha konforlu bir süreç geçirebilmeniz için geliştirilen tek tuşla filtre boşaltma özelliği sayesinde toza maruz kalmadan elektrik süpürgenizi temizleyebilecek ve filtreyi boşaltabileceksiniz. Aynı zamanda geliştirilen yeni click sistemi ise elektrik süpürgenizi kolaylıkla takıp çıkartabilmenize yardımcı olacak şekilde geliştirildi. Soft Roller başlığı ile sert zeminde bulunan kırıntı gibi küçük cisimleri saniyeler içerisinde temizleyebilmenizi sağlayan bu üründe birden fazla başlık da sizleri bekliyor olacak. Farklı aparatları ile yalnızca halı ve mobilyalarda değil aynı zamanda duvarlarda, köşe noktalarda ve evinizin diğer bölümlerinde de derinlemesine temizlik fırsatı tanıyan Dyson V8 absolute 21.6 V dikey şarjlı süpürge fiyat bilgileri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ve mükemmel tasarımı ile size daha konforlu bir temizlik imkanı sağlayacak olan alternatifi temin etmek adına hemen sayfayı inceleyebilir, dilediğiniz seçeneği online alışverişin güvenilir platformu olan Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.