DYSON V7 Motorhead 22.2 Volt Kablosuz Şarjlı Süpürge ( Türkiye Garantili)

12.900 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DYSON V7 Motorhead 22.2 Volt Kablosuz Şarjlı Süpürge ( Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Electro Connect Satıcı Ünvanı: KENAN DUNDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3140800157
    Bu ürün Electro Connect tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modern tasarımlı şarjlı süpürge 22.2 Volt enerji teknolojisine sahip olan bir batarya ile çalışır.
  • Dyson dikey süpürge 250 Watt gücünde motor performansı gösterir.
  • Yeni nesil kablosuz süpürge 85 dB ses seviyesinde çalışma sağlar.
  • Şarjlı dik süpürge torbasız 0,54 litre kuru hazne kapasitesine sahiptir.
  • Siklon kir ayırma yöntemiyle Dyson şarjlı süpürge tam ağırlığı 4 kilogramdır.
  • Kablosuz dikey süpürge 30 dakikaya kadar azalmayan emiş gücü performansı sunar.
  • Dyson V7 Motorhead 250x210x1243 mm boyutunda, kolay taşıyabileceğiniz bir süpürgedir.
  • Torbasız ve toz hazneli süpürge 3.5 saat içerisinde tam şarj dolumu gerçekleştirir.
  • Dyson V7 Motorhead 22.2 volt kablosuz şarjlı süpürge motorlu başlıkla çalışma süresi 6 dakikadır.
  • 100 AW soğurma gücü bulunan kuru süpürge ayrıca 25 W güç tüketimi gerçekleştirir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
Geri Bildirim Ver

DYSON V7 Motorhead Şarjlı Kablosuz Süpürge

DYSON V7 Motorhead Şarjlı Kablosuz Süpürge

Teknolojik gelişmeler hız kesmeden gelişim göstererek her alanda kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmayı ve gün içerisinde verimliliklerini arttırmayı hedeflemektedir. Bu doğrultusunda geniş ürün seçenekleri ile hizmet veren Dyson Elektrik Süpürgesi modelleri birbirinden farklı binlerce ürün seçeneği ile kişilere geniş bir seçim aralığı sunmaktadır. Dyson V7 genel ve teknik özellikleri ile tüm teknik beklentileri karşılayarak eşsiz bir deneyim sunan ürün seçeneklerinin başında yer almaktadır.

  • Kablosuz Kullanım Seçenekleri
  • Yüksek Emiş Gücü
  • Ev Dışı Kullanım İmkanı

Kablosuz Güçlü Emiş İmkanı Sağlayan Dyson V7 Motorhead

Kablosuz Güçlü Emiş İmkanı Sağlayan Dyson V7 Motorhead

Dyson V7 Motorhead 350 W Dikey Şarjlı Süpürge sahip olduğu yüksek motor gücü ve donanımlı teknik özellikleri ile yumuşak, sert, düz veya tırtıklı fark etmeksizin tüm yüzeylerde gözle görülemeyecek kadar küçük olan kir ve toz taneciklerinin kolaylıkla çekilmesine olanak sağlamaktadır. Dyson V7 Motorhead Özellikleri arasında yüksek emiş gücü ve motor sisteminin yanı sıra kablo bağlantısına sahip olmaması da büyük bir önem arz etmektedir. Dyson V7 Motorhead Kablosuz süpürge seçeneği pil kullanımı ile çalışmakta olup; lityum- iyon pil sistemi ile hizmet vermektedir. Dyson V7 Motorhead 22.2 V Dikey Şarjlı Süpürge 22.2 V gerilime sahip pil sistemi ile sorunsuz ve uzun ömürlü bir kullanım sunarken kablo bulundurmaması sebebiyle her yerde ve her konumda konforlu bir kullanım sunmaktadır. Dyson V7 Motorhead Şarjlı Kablosuz Süpürge güç tüketimi anında etkin 25 W ile çalışmaktadır. 3,5 saatte tam dolum ile şarj edilebilmesinin yanı sıra güç kaynağı ile bağlantısı kurulmadan aralıksız olarak 30 dakika kesintisiz çalışma gerçekleştirmektedir.

30 Dakika Azalmayan Emiş Gücü Özellikli Dyson V7 Motorhead

30 Dakika Azalmayan Emiş Gücü Özellikli Dyson V7 Motorhead

Kablosuz elektrik süpürgesi kullanımında kişilerin gözlemlediği sorunlardan biri de kullanım süresi içerisinde emiş gücünün düşmesi olarak bilinmektedir. Tüm bu sorunlara çözüm olarak yüksek motor gücü ile titizlikle tasarlanmış olan Dyson V7 Motorhead Şarjlı Süpürge 30 dakika olarak bilinen aktif çalışma süresi boyunca çekim gücünden hiçbir etki kaybetmeksizin kusursuz bir kullanım sunmaktadır. Dyson V7 Motorhead Nikel, Kobalt ve Alüminyum batarya sistemi ile şarj adaptörüne ve güç kaynağına bağlı olmadığı an ve durumlarda dahi güçlü bir çalışma gerçekleştirmektedir. Dyson V7 Motorhead Kullanıcı Yorumları gerek teknik özellikleri ve sistem donanımı gerekse estetik görünümü ve tasarım incelikleri ile büyük bir beğeni ve memnuniyet içermektedir.

Ev Dışı Kullanım İçin Dyson V7 Motorhead

Ev Dışı Kullanım İçin Dyson V7 Motorhead

Dyson V7 Motorhead Kullananlar birbirinden farklı birçok avantaj yaşasa da elbette en yaygın avantajlardan biri ev dışı kullanım imkanı olarak bilinmektedir. Dyson V7 Motorhead Şarjlı Kablosuz Süpürge sahip olduğu batarya ve şarj sistemi sayesinde tam dolum işlemi gerçekleştirildikten sonra kullanıcının istek ve talepleri doğrultusunda her yerde sorunsuz bir şekilde kullanılmaktadır. En sık gözlemlenen kullanımı ise araç temizleme işlemleridir. Dyson V7 Motorhead Şarjlı Kablosuz Süpürge ev dışında, araç içlerinde, yüksek tavanlı alanlarda, buhar temizleme gerektiren işlemlerde güvenle tercih edilmektedir. Duvara monte edilebilen şarj ünitesi ile Dyson V7 Motorhead alan tasarrufu imkanı da sunmaktadır. Dyson V7 Motorhead Fiyat bilgisi kullanıcının istek, talep ve teknik beklentilerine göre değişiklik göstermekte olup geniş bir fiyat aralığı ile hizmet vermektedir. Dyson V7 Motorhead Şarjlı Kablosuz Süpürge modellerini Trendyol üzerinden inceleyebilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz.