DYSON V11 Absolute Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge v11-absolute

14.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DYSON V11 Absolute Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge v11-absolute

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Electro Connect Satıcı Ünvanı: KENAN DUNDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3140800157
    Bu ürün Electro Connect tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • V11 Absolute Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Güç (Watt) 499-250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

DYSON V11 Absolute Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge

DYSON V11 Absolute Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge

Güçlü performansı sayesinde en küçük tozları bile saniyeler içerisinde temizlemeyi başaran bu ürün farklı zeminlere uygun olarak geliştirilen ek aksesuarları ile size daha verimli bir deneyim sunuyor. Farklı başlıkları ile dilediğiniz zemini kısa süre içerisinde temizlemenin avantajlarından yararlanabileceğiniz bu üründe aynı zamanda zemin farklılıklarına uygun olarak değişen motor hızının da imkanlarından yararlanabileceksiniz.

  • Sessiz Çalışma Özelliği
  • Yüksek Çekiş Gücü
  • Güçlü Motor

Sessiz Çalışma Özelliği ile DYSON V11 Absolute

Sessiz Çalışma Özelliği ile DYSON V11 Absolute

Elektrik süpürgesinin performansını ileri seviyeye taşıyan en temel özelliklerden biri sessiz çalışma özelliğidir. Markanın kullanıcılarla buluşturduğu bu ürün üstün tasarımı ve güçlü motoruyla dilediğiniz yeri kolaylıkla temizleme fırsatını sizlerle buluşturduğu gibi aynı zamanda sessiz bir şekilde temizlik yapma olanağı sağlıyor. V11 Absolute modeli aynı zamanda yüksek torklu temizleme başlığı ile de derinlemesine temizlik deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Üretilmiş olan bu başlık sayesinde halılarınızın derinlerine inebilecek ve böylelikle bakteri oluşumunu önleme imkanına sahip olabileceksiniz. Halı diplerinde bulunan kirleri en iyi şekilde çekebilmek ve daha hijyenik bir ortama sahip olmanızı sağlamak adına tasarlanmış bu ürün tüm bunların yanı sıra kolay şarj edilebilmesi ile de memnuniyet sağlamaktadır. Şarj ünitesinin duvara montelenecek şekilde tasarlanmış olması da evinizdeki kullanım alanlarını daha verimli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı oluyor. Uzun süre size üstün temizlik olanağı sağlayacak olan şarjı ile evinizin en uç noktalarını bile konforlu bir şekilde temizleyebilecek ve daha temiz bir hal almasına imkan tanıyabileceksiniz. Tasarımı ile konfor ve yeni nesil teknolojiyi bir araya getiren bu üründe Dyson’ın en güçlü dijital motoruna sahip V11 de size mükemmel bir deneyim sunuyor.

Üstün Çekim Gücü ile Kolaylaşan Temizlik

Üstün Çekim Gücü ile Kolaylaşan Temizlik

Markanın geliştirmiş olduğu bu üründe yüksek çekim gücü halınızın derinliklerinde bulunan kirleri ve en küçük toz zerrelerini bile zahmetsiz bir şekilde çekmenize yardımcı oluyor. Markanın en güçlü motoru ile birlikte satışa sunulan bu üründe temizleyeceğiniz alana uygun olarak farklı modlara erişmeniz mümkün. Boots, auto ve eco gibi üç farklı modda kullanabileceğiniz elektrikli süpürgeniz ile dilerseniz zorlu zeminleri saniyeler içerisinde temizleyin dilerseniz de eco modunu seçerek uzun ve güçlü bir temizlik fırsatını yakalayın. Eco modu 60 dakikayı aşan temizliklerinizde kesintisiz bir şekilde size eşlik edebilmek adına tasarlandı. Bu sayede temizliğinizi kolaylıkla tamamlayabilecek ve güçlü çekim gücünün kolaylıklarından da yararlanabileceksiniz. Eco modunun yanı sıra boots modu da en güçlü performansı sizlerle buluşturuyor ve zemin üzerindeki her lekeyi, kiri ve tozu temizliyor. Bu iki modun yanı sıra geliştirilmiş olan auto modu ise makinenin performansını en iyi şekilde size aktarabilmek adına farklı zemin türlerine uygun olarak ayarlama yapıyor. Gücü ve çalışma süresini ideal bir şekilde ayarlayabilen bu mod sayesinde temizlik daha kısa sürüyor.

Tozlara Geçit Vermeyen Güçlü Motor Mekanizması

Tozlara Geçit Vermeyen Güçlü Motor Mekanizması

Güçlü performansı ile sizlere yenilikçi bir deneyim sunan bu üründe LCD ekran özelliği daha konforlu bir kullanım avantajı sağlamaktadır. LCD ekran sayesinde seçilen güç modunu, çalışma süresini ve filtre bakımı hakkında detayları değerlendirebileceksiniz. Daha iyi bir performans için filtre bakım zamanlarında sizi uyaran ürün sayesinde filtrede yaşanacak tıkanma sorunlarına kesin çözüm bulabileceksiniz. Bakım konusunda yapmış olduğu uyarılar sayesinde elektrik süpürgenizi daha uzun süre ve sorunsuz bir şekilde kullanabilmenize olanak sağlayacak olan bu ürün ile 125.000 devreye sahip güçlü motorun mükemmel temizliğini tekrar tekrar deneyimleyebileceksiniz. Süpürge kullanım süreci boyunca size kolaylık sağlayacak olan tek tıkla hazne boşaltma olanağı da biriken kiri konforlu bir şekilde boşaltabilmenize yardımcı oluyor. Etkisi azalmayan pili ile evinizi dilediğiniz gibi temizleyebilmenize fırsat tanıyan üründe 14 siklon teknolojisi de sizleri bekliyor olacak. 14 siklonluk tasarım polen ve bakteri gibi mikroskobik partikülleri bile hazneye hapsetmeyi başarıyor. Daha hijyenik bir yaşam alanına sahip olmak adına tercih edeceğiniz ürün aynı zamanda hafif yapısı ve 250mm uzunluğu ile pratik bir kullanım süreci geçirmenize de fırsat vermektedir.