Dyo Universal Pasta / 0,475 kg

342 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dyo Universal Pasta / 0,475 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYARA Satıcı Ünvanı: KARAMANOĞLU OTO BOYA İNŞAAT OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0518097862100001 Vergi Kimlik Numarası: 5180978621
    Bu ürün BOYARA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dyo Universal Beyaz Pasta 0.475 Gr Universal Pasta, silikon içermeyen, su ile karışabilien, boya tozunun çevreden gelen tozların ve zımpara izlerinin giderilmesinde, portakali boya yüzeylerinin düzeltilmesinde kullanılan bir oto pastasıdır. Uygulama Alanı Universal Pasta, rötuş yapılan yerlerde renk uyumu sağlama işlemlerinde başarı ile kullanılır. Uygulamadan sonra iz bırakmaz. İnce aşındırma gücüne sahiptir. Özellikle akrilik boya yüzeyleri için geliştirilmiş olmasına rağmen sahip olduğu üniversal kullanım özelliği ile selülozik ve sentetik boyalar üzerinde de çok yüksek bir performans verir. Uygulama Boya filmi üzerinde bulunabilecek sert toz ve kirler uzaklaştırılır. Yumuşak ve temiz bir bez üzerine alınan pasta tek yönde ileri geri hareketlerle istenilen yüzey düzgünlüğü elde edilinceye kadar uygulanır. Daha sonra yüzey Universal Polish (840-0504) ile parlatılır.
Geri Bildirim Ver