Dyo Tavan Boyası 10 Kg Beyaz

442 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
601,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dyo Tavan Boyası 10 Kg Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYDEMİR TİCARET Satıcı Ünvanı: HALİL AYDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1100069006
    Bu ürün AYDEMİR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Akrilik emülsiyon esaslı, dekoratif iç cephe tavan boyası Su bazlı Mat görünümlü Örtücülüğü yüksek TS 5808 e uygundur UYGULAMA ŞEKLİ VE BOYANABİLEN ALAN Hacimce %30 su ile inceltilerek fırça veya rulo ile 2 kat olarak uygulanır. Katlar arasında ortam ısı ve rutubetine bağlı olarak 1-2 saat beklenmesi önerilir. İki katta yüzeye bağlı olarak
  • * 3,5 kg ile 10,5 - 17,5 m² yüzey boyanabilir. ** 10 kg ile 30 - 50 m² yüzey boyanabilir. *** 17,5 kg ile 52,5 - 87,5 m² yüzey boyanabilir. **** 20 kg ile 60 - 100 m² yüzey boyanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Parlaklık Mat
  • Silinebilirlik Silinemez
Geri Bildirim Ver

Dyo Tavan Boyası 10 kg Beyaz

Orta ölçekteki ev, atölye, dükkan ve birçok farklı yapının tavanını boyarken kaliteden ödün vermek istemeyenler Dyo tavan boyası 10 kg beyaz seçeneğini tercih eder. Müşteri memnuniyeti ve kullanım kolaylığı sayesinde müşterilerin tercihini kazanır. 10 kg paketi ile su konsantrasyonu sayesinde ürünün etkinlik hacmini artırabilir ve güvenle kullanabilirsiniz. Yılların vermiş olduğu deneyimle müşterilerin tercihine, konfor ve ferahlık arayışına dikkat eden Dyo, boyaların astarı konusunda istenen kalite ve güvence ile güven sağlar. Müşterinin beklenti ve istekleri önemsenerek tasarlanan bir üründür. Dyo boya, tavan boyası alırken aranılan özelliklerin içeriğine uygun tasarımları ile dikkat çeker. Boya 2 kat olacak şekilde yüzeye uygulanabilir. Katlar arası bekleme süresi 1-2 saat tavsiye edilir. Siz de bu ürünü pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

  • Uzun süre kalıcı
  • Kolay hazırlama
  • Hızlı kuruma

Kullanışlı Dyo Beyaz Tavan Boyası Özellikleri

Kullanışlı Dyo Beyaz Tavan Boyası Özellikleri

Ürün, akrilik emüsyon esaslı oluşuyla çabuk kuruma ve su ile temizlenme özelliği sunar. Bunun yanı sıra boya, uygulandığı yüzeyin alt tabakasını bir hayli örter. Uygulandığı yüzeye yeterince beyaz renk tonu verebilecek özelliğe sahip Dyo beyaz tavan boyası, yüzeyle hava sirkülasyonu sağlar. Bu şekilde yüzeyin yeterince teneffüs yapmasını destekler. Ayrıca mat görünümü ile müşteriler tarafından beğeni toplayan bir üründür. Siz de Dyo tavan boyası 10 kg beyaz yorumları hakkında araştırma yapabilir ve yorumları okuyabilirsiniz. Buhar geçirgenliğinin oluşu duvarın hava almasını sağlar. Ürünün dekoratif amaçla kullanımı da mümkündür. Ürünün yutulmaması gerekir. Yutulması halinde ise sağlık kuruluşuna gidilmesi önerilir. Ürün uzun süre kalıcılık ve ferahlık veren görüntüsü sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Siz de pratik kullanım sağlayan bu ürünü tercih ederek rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Pratik Dyo 10 kg Beyaz Tavan Boya Kullanımı

Pratik Dyo 10 kg Beyaz Tavan Boya Kullanımı

İçerikleri bakımından iç cephelere özgü oluşuyla her türlü iç cephede kullanmak mümkün olur. Dış cephelerde kullanılmaması tavsiye edilir. Her türlü beton, alçı ve sıvaya uygulanabilen Dyo tavan boyası yüzeylere iyi yapışır. Ürünün çevreye olan duyarlılığını, hava kirliliği oluşturabilen solvent yerine su bazlı oluşundan anlamak mümkündür. Mat parlaklığı, en büyük tane büyüklüğünün ince standartlarda oluşu ile üstün kapatıcı özelliği bulunan ürün, istenilen kaliteyi sağlar. Kullanım kılavuzundaki talimatlara göre ürün, çocukların kolayca ulaşabileceği yerden yüksek tutulmalıdır. Ürünün yüzeye uygulama sıcaklığı 5- 35︒C’dir. Bu sıcaklık aralığına dikkat edilmesi önerilir. Bu sıcaklık dışında ürünün bekletilmesinden sakınılmalıdır. Tavan boyalarına özgü yüksek viskozite ile iyi kalıcılık elde etme, mat görünümü ile iz bırakmama özellikleri ile sonuç verir. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Dyo 10 kg Beyaz Tavan Boyası Fiyatı

Bütçenize Uygun Dyo 10 kg Beyaz Tavan Boyası Fiyatı

Ürün kullanılmadan önce boyanın hacmi %30 oranında su ile inceltilir. Daha sonra boya ile uygulanacak yüzeyin aşındırılmış tabakası, pütürlü görüntüsü düzeltilecek şekilde onarılır. Gevşek, yumuşak ve kabarık yüzeylere doğrudan boyayı uygulamadan kaçınılması önerilir. Böyle bir durumda yüzeyi temizlemeniz tavsiye edilir. Yüzeyde herhangi bir toz, kir, yağ kalıntısı bulunuyor ise onun da temizlenmesi, kolayca temizlenmiyorsa su ile temizlenmesi gerekir. Yüzeyin yeterince temiz olduğundan emin olunca havasız tabanca, standart fırça veya rulo fırça yardımı ile kaptan bir miktar boya alınır. Yüzeyde oluşabilecek rutubet ve ısı maruziyetine göre ikinci katın uygulanabilmesi ve yüzeydeki boyanın kuruması için 1 veya 2 saat kuruma süresi önerilir. Bu öneriler uygulama kılavuzunda ayrıca belirtilir. Dyo tavan boyası 10 kg beyaz fiyatını inceleyebilir, ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.