Dyo 4'parça Pastacila Set-üniversal Parlakcila500ml+kalınpasta 1kg+sintaş Aplikatörlüpolisajsünger

1.220 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.230 TL

Ürün Bilgileri

Dyo 4'parça Pastacila Set-üniversal Parlakcila500ml+kalınpasta 1kg+sintaş Aplikatörlüpolisajsünger

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: askkimya Satıcı Ünvanı: ASK KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086124320000001 Vergi Kimlik Numarası: 0861243200
    Bu ürün askkimya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dyo Kalın Pasta 1 Kg Non-2210-06t - Kalın Pasta, ısmarlama yağlar ve güçlü mikro aşındırıcı parçacıklar içeren güçlü bir cila- emülsiyonudur. - Özellikle hasar görmüş ve oksitlenmiş boyaları yüksek parlaklığa sahip olacak şekilde yenilemek için özel olarak tasarlanmıştır. - Kalın Pasta yeni ve taze boyalar için de uygundur. Kalın Pasta, üstün formülasyon yöntemleri nedeniyle kullanımı son derece kolaydır. - Kalın Pasta’yı işlemek için su kullanılabilir. - Bileşik elle veya makine ile kullanılabilir ve silikon içermez.KULLANIM- Kullanmadan önce çalkalayınız. - Profesyonel zımpara malzemeleri kullanarak aşırı püskürtme, portakal kabuğu efekti veya derin çizikler gibi boya varsayılanlarını kaldırın. - 1200 grit veya daha ince zımpara kağıdı kullanın. Manuel Uygulama En iyi sonuç için sarı mikro fiber bezi kullanın. Yüzeye gerekli miktarda uygulayın. İstenen sonuç elde edilene kadar yüzeyi dairesel hareketlerle cilalayın Makine Uygulama En iyi sonuç için Orta Kesme keçe pedli bir cila makinesi kullanın. Pede veya yüzeye az miktarda pasta ekleyin. Düşük hız kullanarak ürünü yüzeye eşit olarak yayın. Bu, sıçramasını önleyecektir. Orta hıza yükseltin (1200-1500 RPM). Taze boyalar üzerine baskı uygulamayın. Sert boyalarda hızı ve basıncı arttırın. İstenen sonuç elde edildiğinde, sarı bir Mikro Elyaf Bezi kullanarak olası kalıntıları giderin ve yüzeyi yüksek parlaklığa sürtün.
  • -DYO CİLA PERFECT POLİSH PASTA İZLERİNİ KOLAY UYGULAMA İLE YOK ETMEYE YARAYAN TEMİZLEYİCİ VE PARLATICI TEK FORMÜLDE EŞSİZ BİRLEŞİMİDİR.DONUK YÜZEYLERİ PARLATIR VE ÇİZİKLERİ YOKEDER.ELLE VEYA CİLA MAkİNASI İLE UYGULANABİLİR. -150 mm Aplikatörlü Pasta Cila Süngeri -Kağıt Bant Plastik parçaları kapatmak için. -4 Parça set ile gelir pasta cila için set içerisinde 1. sınıf uygulanabilir set.
Geri Bildirim Ver