duzgunhome Şef Kıtchen Yıkanabilir Mutfak Halısı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

duzgunhome Şef Kıtchen Yıkanabilir Mutfak Halısı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Çamaşır Makinesinde Yıkanabilir (Sıkma yapılmadan ve elde 30 derecede)
  • Kaymaz Deri Taban.
  • Mikrofiber Kumaş.Leke tutmaz, kolay temizlenir.
  • Dört mevsim kullanılabilir
  • Kanserojen madde içermez
  • Sererek kurutulmalıdır.
  • Iade Kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Özellik Yıkanabilir
  • Taban Suni Deri
  • Üretim Şekli Dijital Baskı
  • Renk Gri
  • Şekil Dikdörtgen
Geri Bildirim Ver

Duzgunhome ŞEFMODEL Şef Kitchen Yıkanabilir Mutfak Halısı

Duzgunhome şef Kıtchen yıkanabilir mutfak halısı desenli oldukça şık ve kullanışlı bir ev tekstil malzemesidir. Ürün sahip olduğu dekoratif görüntü yanında kullanışlı özellikleriyle hayatınızı kolaylaştırır. Bu ürün, evde çamaşır makinesinde hızlı bir şekilde yıkanabilir. Böylece pratik ve hijyenik bir biçimde temizlenebilir. Yüksek kalite malzemelerden üretilen bu ev eşyası uzun yıllar yıpranma ve bozulma olmadan konforlu bir şekilde kullanılabilir. Duzgunhome şef Kıtchen yıkanabilir mutfak halısı 80x150, 100 x 300 cm gibi çeşitli ölçülere sahiptir. Bu şık ve kullanışlı ev tekstil malzemesini mutfağın genişliğine göre uygun ebatta tercih edebilirsiniz.

  • Dijital baskı
  • Suni deri taban
  • Mikrofiber kumaş

Duzgunhome Şef Kitchen Yıkanabilir Mutfak Halısının Materyali

Duzgunhome Şef Kitchen Yıkanabilir Mutfak Halısının Materyali

Duzgunhome şef Kıtchen yıkanabilir desenli mutfak halısı oldukça kaliteli ve kullanışlı bir materyale sahiptir. Bu ürünün temel malzemesi mikrofiber, leke tutmaz kumaştır. Bu sayede hijyene önem verilen mutfak gibi mekânlarda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Halı yüzeyinde oluşabilecek çeşitli lekelerin kolaylıkla çıkarılabilmesi mümkündür. Ürünü çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Sıkma yapmadan 30 derecelik elde yıkama programında ürünü temiz hâle getirebilirsiniz. Su lekesi ve koku oluşmaması için halıyı sererek kurutmanız önerilir. Bu şık ev tekstil ürününün tabanında suni deri materyal yer alır. Böylelikle halı zemine iyi biçimde tutunur ve kaymaz. Ürünün tabanında kullanılan bu özellik sayesinde ev kazalarının da önüne geçilmiş olur. Duzgunhome şef Kıtchen yıkanabilir desenli mutfak halısının yapısında sağlığa zararlı hiçbir malzeme bulunmaz. Bu kaliteli ev eşyasından gönül rahatlığıyla yararlanabilirsiniz.

Duzgunhome Şef Kitchen Yıkanabilir Mutfak Halısı Şık mıdır?

Duzgunhome Şef Kitchen Yıkanabilir Mutfak Halısı Şık mıdır?

Duzgunhome şef Kıtchen yıkanabilir desenli mutfak halısı oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Ürünün üst yüzeyinde dijital baskı uygulamasıyla yapılmış hoş bir desen bulunur. Gri ve siyah tonlarının ağırlıklı olduğu bu halıda çeşitli görseller yer alır. Mutfak mobilyası olarak dizayn edilen bu üründe kullanıldığı ortamla uyum sağlayacak semboller yer alır. Halı üzerinde aşçı şapkası ve rende resimleri yer alır. Ayrıca çeşitli renklerde kaktüs çizimleri de bulunur. Resimlerde kullanılan tonlar halının geneliyle oldukça hoş bir uyum yakalar. Duzgunhome şef Kıtchen mutfak halısı hemen her mutfak dekorasyonuyla kolaylıkla uyum sağlar. Bu şık ürün, yeni evlenen kişiler için ideal çeyiz seçeneklerindendir. Aynı zamanda sevdiklerinize verebileceğiniz güzel bir ev hediyesi olarak da bu dijital baskılı mutfak halısını değerlendirebilirsiniz.

Duzgunhome Şef Kitchen Yıkanabilir Mutfak Halısı Kaliteli midir?

Duzgunhome Şef Kitchen Yıkanabilir Mutfak Halısı Kaliteli midir?

Duzgunhome şef Kıtchen yıkanabilir desenli mutfak halısı kaliteli yapısal özelliklere sahiptir. Ürün ince yapılı, mikrofiber kumaştan üretilmiştir. Bu halı, dört mevsim düzenli olarak kullanıma uygundur. Kolay temizlenebilir ve leke tutmaz özellikleri de üründen faydalanabilmenizi sağlar. Halıda bulunan suni deri taban ve kumaşın kaliteli dokusu sayesinde ürün uzun yıllar zarar görmeden kullanılabilir. Üründe yer alan dijital baskı da yüksek kalitededir. Böylelikle yıkama esnasında solma, bozulma gibi durumlarla karşılaşılmaz. Halıyı temizlerken ağır kimyasallar tercih edilmemeli ve sıkma işlemi yapılmamasına özen gösterilmelidir. Talimatlara uygun olarak yapılan temizlik işlemleri sonucunda bu ev tekstil üründen uzun yıllar boyunca bozulmadan faydalanabilirsiniz. Duzgunhome şef Kıtchen yıkanabilir mutfak halısı desenli yorumlarını inceleyerek ürünün kalitesi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmanız mümkündür. Bu şık ve kaliteli mutfak halısını Trendyol güvencesiyle kolayca satın alabilirsiniz.