duvar dekorum Boyanabilir Polistren Duvar Çıtası 2,5 Cm

57,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
69,90 TL

Ürün Bilgileri

duvar dekorum Boyanabilir Polistren Duvar Çıtası 2,5 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Renkli Duvarlar Satıcı Ünvanı: RENKLİ DUVARLAR SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734200896800001 Vergi Kimlik Numarası: 7342008968
    Bu ürün Renkli Duvarlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • . 3 adet ve altındaki siparişler ortadan 2 ye bölünerek 120+120 olarak gönderilecektir. Dekoratif Boyanabilir Duvar Çıtası 2,5 cm Boyanabilir duvar çıtanın genişliği 2,5 cm uzunluğu 240 cm'dir. Boyanabilir duvar çıtası modellerimiz hem duvar süslemelerinde hemde tavan süslemelerinde kullanılmaktadır, Dekoratif boyanabilir poliüretan duvar çıta modellerimiz mobilya süslemeleri kapı ve ayna süslemelerinde, duvar pano çerçeve dekor çalışmalarında kullanılmaktadır.Ürünlerimiz temiz ve kolay montaj edilebilir. Dekoratif Boyanabilir Duvar Çıtası Özellikleri En: 2,5 cm Boy: 240 cm Boyanabilir Duvar ve Tavan Profillerimizin
  • Hammadesi %70 kristal %30 antijottur. Darbeye Karşı Dayanaklı, Nem ve Sudan Etkilenmez, Çok kaliteli Uzun Ömürlü Hafif ve Kolay Montaj edilir. Ürünümüz Piyasadaki Stropiyer ve Köpük gibi değildir. Dekoratif Boyanabilir Duvar Çıtası Nasıl Uygulanır ? Boyanabilir duvar çıta ve motiflerini uygulayacağınız alana hızlı kuruyan silikon ile yapıştırabilirsiniz. Silikon kuruyana kadar beyaz bant ile yapıştırılır ve kuruduktan sonra bant çıkartılır. Beyaz mastik ile köşe birleşim yerleri, çıta kenarlarında kalan boşluklar ve motif birleşim doldurulur bu sayede kusursuz görünüm elde edilir. Her türlü iç cephe boyası ile duvar çıta ve motifleri boyanabilmektedir.
Geri Bildirim Ver