2
Pil Şarj Cihazları kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Duracell Cef 14 Şarj Aleti 2'şer Adet Aa Ve Aaa Pil ( 4 Saat Şarj Cihazı, 1 Adet)

1.099 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.168,49 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.285 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Duracell Cef 14 Şarj Aleti 2'şer Adet Aa Ve Aaa Pil ( 4 Saat Şarj Cihazı, 1 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Duracell Satıcı Ünvanı: YESES TEKNOLOJİ İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950082732500001 Vergi Kimlik Numarası: 9500827325
    Bu ürün Duracell tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 saat içinde hazır * (Duracell 1300 mAh AA NiMH pil kullanırken yaklaşık% 90 tam şarj. Duracell 750 mAh AAA NiMH pil kullanırken yaklaşık% 80 tam şarj.)
  • Duracell Yüksek Hızlı Şarj Cihazı, 4 AA şarj edilebilir pili 4 saatte şarj eder (Duracell 1300 mAh AA NiMH piller kullanılırken yaklaşık% 90 tam şarj. Duracell 750 mAh AAA NiMH piller kullanılırken yaklaşık% 80 tam şarj.)
  • LED ışığı yeşil yanmaya başladığında, piller 4 saate kadar kullanılabilir (AA piller şarj edilirken
  • sonuçlar cihaza ve kullanım şekillerine göre değişebilir)
  • 2 adet AA 1300 mAh ve 2 adet AAA 750 mAh Duracell şarj edilebilir pille birlikte gelir
  • AA ve AAA pilleri şarj eder
  • Yüksek Hızlı Şarj Cihazı 5 yıl Duracell garantisine sahiptir
  • Pillerinizi güvenle şarj etmenizi sağlamak için çoklu koruma

Ürün Özellikleri

  • Tip AAA İnce Kalem
Geri Bildirim Ver

Duracell Cef14 4 Saat Şarj Aleti 2'şer Adet AA ve AAA Pil

Uzun ömürlü pilleriyle dünya lideri olan Duracell, atık üretiminin önüne geçecek tasarımlara imza atar. Duracell CEF 14, yeniden doldurulabilir AA ve AAA pilleri şarj etmeye yardımcı olur. Bu ürün, tek seferde 4 pili birden eşit ve güvenli şekilde doldurur. Duracell CEF 14 şarj aleti 2’şer adet AA ve AAA pil seti, atık üretiminin önüne geçer. Yenilenebilir pillerle birlikte satışa sunulan şarj cihazı, güce istediğiniz zaman pratik şekilde ulaşabilmenizi sağlar. Şarj aleti, tükenen pilleri yeniden kullanılabilir hâle getirerek atık üretiminin önüne geçer. Basit ve güvenilir çözüm, kısa şarj süresi sayesinde yaşam kalitesini artırır. Duracell CEF 14 şarj aleti, yüzde 75 daha hızlı dolum imkânı verir.

  • 123x72x42 cm ölçülere sahiptir
  • Hızlı şarj olanağı sunar
  • 207 gram ağırlığı bulunur

Duracell CEF 14 Şarj Aleti 2'şer Adet AA AAA Pil Özellikleri

Duracell CEF 14 Şarj Aleti 2'şer Adet AA AAA Pil Özellikleri

Duracell CEF 14 şarj aleti 2’şer adet AA ve AAA pil seti, tüm cihazları uzun ömürlü ve doğa dostu hâle getirir. Pille çalışan oyuncaklar, taşınabilir cihazlar, kumandalar ve daha birçoğu Duracell sayesinde rahatça çalıştırılabilir. Duracell CEF 14, kompakt bir yapıya sahiptir. Hem şarj adaptörü hem de güç bölümü tek cihaz üzerinde yer alır. Şarj adaptörü doğrudan prize takılarak kullanılır. Duracell CEF 14 pil şarj aleti, Türk priz yapısına uygun tasarıma sahiptir. Minimal ve modern tasarıma sahip cihaz, nikel metal hidrit pil teknolojileriyle uyumludur. Piller, yuvalara yerleştirildikten sonra cihaz prize takılır. Şarj işlemiyle birlikte yeşil LED ışık yanmaya başlar. CEF 14 şarj cihazı, pilleri ortalama 4 saatte full kapasite doldurur. Yenilenebilir Duracell piller, 45 dakikalık şarjla 4 saate kadar kesintisiz kullanılabilir.

Duracell CEF 14 Şarj Aleti ve AA AAA Pil Ne İçin Kullanılır?

Duracell CEF 14 Şarj Aleti ve AA AAA Pil Ne İçin Kullanılır?

Duracell CEF 14 şarj aleti 2’şer adet AA ve AAA pil seti, oldukça kullanışlıdır. Bu set, yenilenebilir Duracell pillerden ve şarj aletinden meydana gelir. Şarj cihazı, NiMH teknolojisiyle üretilen tüm pilleri yeniden kullanıma hazır hâle getirir. Bu ürün, AA ve AAA tip pilleri şarj etmek için kullanılır. CEF 14 adaptör, 1300 mAh AA NiMH kullanılmış pilleri kısa sürede yüzde 90'a kadar şarj eder. Cihaz, 750 mAh AAA NiMH tükenmiş pilleri ise yüzde 80 kapasiteye yeniden ulaştırır. Duracell, kompakt ve şık tasarımıyla pil atığının önüne geçmeye yardımcı olur. Duracell CEF 14+4 yüksek hızlı şarj cihazı, dört adet pili eşit sürede ve miktarda doldurur.

Duracell CEF 14 Şarj Aleti AA ve AAA Pil Kaliteli mi?

Duracell CEF 14 Şarj Aleti AA ve AAA Pil Kaliteli mi?

Duracell CEF 14 şarj aleti 2’şer adet AA ve AAA pil seti, kalitesiyle geniş kesimlere hitap eder. Ürün, uzun ömürlü pilleri sürdürülebilir hâle getirir. Dört adet AA yenilenebilir pil için şarj süresi ortalama dört saattir. Ancak sonuçlar cihaza ve kullanım koşullarına göre değişebilir. Cihaza gelen elektrik akımının gücü ve yeterliliği, şarj süresinin kısalmasına veya uzamasına neden olabilir. Duracell, her koşulda konforu ve güvenliği ön planda tutar. CEF 14 şarj cihazı, 9 farklı güvenlik donanımına sahiptir. Bu ürün, kaçak ve fazla yükleme gibi risklere karşı üstün korumasıyla yaşam kalitesini artırır. Dilerseniz Duracell CEF 14 şarj aleti 2’şer adet AA ve AAA pil yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla sahip olabilir, online alışverişin ayrıcalıklarından yararlanma fırsatını elde edebilirsiniz.